Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

yeni resimler eklendi bakmak isteyenler icin... bugun tam 90 gün oldu.. 3 aylık.. Resimlerde biraz daha büyük cikiyo gercekten burun :) normalde yarisi kadar yaa ama minicik :))

puff yaa burnun cok gusel. tam benim istediim gibi. emre beye mail atacagim. senin burnunu ornek vermek istiyorum. gercek adin ne cnm? ozelden yazar misin?? tesekkurler.

puff yaa burnun cok gusel. tam benim istediim gibi. emre beye mail atacagim. senin burnunu ornek vermek istiyorum. gercek adin ne cnm? ozelden yazar misin?? tesekkurler.

birdbeakk gercek ismimi vermene gerek yok.. Emre beye puff de o bilir zaten :)

bencede çok çok güzel olmuş ya fahriye evcene çok benzemişsin hatta dahada güzelsin gerçekten bende emre beye puff burnu diyeceğim kızlar darısı basıma inşallah isteyen herkesin basına.

emre beyin eline sağlık gerçekten harika bi burun olmuş arkadaşımızın da öyle güzel yüzü varki cuk diye bu burun o yüze oturmuş .

puff maşallah maşallah:nazar: bence "puff burnu" diye bir kavram ekleyelim sözlüğe o kadar güzel ki a.s eski burnunun en doğal en güzel olacak hali uygulanmış o yüzden harika bir sonuç alınmış. Yani sıfırdan bambaşka, eski burunla alakası olmayan bir burun yapılmamış, kısacası malzeme çok önemli. Şimdi bendeki malzeme çok olduğundan bundan bir puff burnu çıkarması için, doktorun burnumun tamamını çöpe atması gerekir..bilmiyorumkismile Kızlar umarım hepimiz istediğimiz burna kavuşuruz ama bence puff'un burnu tamamen ona özgü oldu, AşkAşk'ın dediği gibi, cuk diye oturmuş, çünkü yüzü, eski burnunun şekli çok müsaitti bu güzel burnun ortaya çıkması içina.s

Son düzenleme:
çok tşk ederim kizlar ya.. çok güzel yorumlar yazmışsınız :) inş darisi cok isteyenlerin başına..

puff maşallah maşallah:nazar: bence "puff burnu" diye bir kavram ekleyelim sözlüğe o kadar güzel ki a.s eski burnunun en doğal en güzel olacak hali uygulanmış o yüzden harika bir sonuç alınmış. Yani sıfırdan bambaşka, eski burunla alakası olmayan bir burun yapılmamış, kısacası malzeme çok önemli. Şimdi bendeki malzeme çok olduğundan bundan bir puff burnu çıkarması için, doktorun burnumun tamamını çöpe atması gerekir..bilmiyorumkismile Kızlar umarım hepimiz istediğimiz burna kavuşuruz ama bence puff'un burnu tamamen ona özgü oldu, AşkAşk'ın dediği gibi, cuk diye oturmuş, çünkü yüzü, eski burnunun şekli çok müsaitti bu güzel burnun ortaya çıkması içina.s

kesinlikle katılıyorum canım sana..evet çok güzel bir burun maşallah..burdaki arkadaşlarımızın bazıları puff un burnunda isteidklerini emre bey e ileteceklerini söyleyebilirler ama burnun önceki yapısı da çok önemli ..puff arkadaşımızın boyut olarak küçük bir burnu varmış çok hafif bir kemik ve ço kaz da bir burun ucu düşüklüğü derisi de doktorların olmasını istediği türden yani normal..bütün bu olumlu noktalar birarada olunca ortaya harika bir burun çıkmış..bunları irdelemek gerçekçi olmak lazım..şimdi benim burnumdan en iyi 50 cerrahı getirin sanmam ki puff un burnundan yapabilsinler :KK70: ayseall da dediği gibi burnun yarısı gider :KK70: ..Neyse puff arkadaşımızın şansı hep açık olsun sağlıkla güle güle kullansın burnunu...

puffun durumu bir burunun insanı ne kadar değiiştirebileceğinin ispatı bence burnu çok güzel olmuş ve yakışmış

puffun durumu bir burunun insanı ne kadar değiiştirebileceğinin ispatı bence burnu çok güzel olmuş ve yakışmış

ben hala değişiklik olduğunu algılayamıyorum aslinda :) sanki ayni gibi geliyo bana.. uzun zamandir görmeyenler farkedemiyo mesela ''sende bi güzellik var ama anlayamadim, kilo filan mi aldin?'' :)))

aylardır şu forumda geziniyorumm hangi doktor olsun die :) kafama yatan ilk isim emre ilhan dı ama puff senin burnundan sonra kesin emre ilhan :) gerçekten çokçokçok güzel olmuş tütüütütütüt maşallah diim bide :)

yeni resimler eklendi bakmak isteyenler icin... bugun tam 90 gün oldu.. 3 aylık.. Resimlerde biraz daha büyük cikiyo gercekten burun :) normalde yarisi kadar yaa ama minicik :))

puffidim burnun harika be güzelim. bu iste istenilen burun bence abartisiz ve cok sahaneohaoldumsmile güzelliginle birlesen süper bi buruncun olmus canimopuyorumnanaktan

açelyam;
canım mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden cevap veremedim emre bey amerikadan geldi dün ameliyat öncesi son görüşmeyi yaptık.emre bey güvenilir biri ilk görüşmende bunu zaten anlarsın ben başka doktorlarlada görüştüm ama bana en güvenilir emre bey geldi yaptığı ameliyatlardan da bu belli.görüşmeye gittiğim zamanlarda oraya ameliyat sonrası kontrole gelenler oluyor memnun olmayana rastlamadım yapılan burunlar gayet güzel kısaca ben.emre bey doğru karar diyorum

kesinlikle katılıyorum canım sana..evet çok güzel bir burun maşallah..burdaki arkadaşlarımızın bazıları puff un burnunda isteidklerini emre bey e ileteceklerini söyleyebilirler ama burnun önceki yapısı da çok önemli ..puff arkadaşımızın boyut olarak küçük bir burnu varmış çok hafif bir kemik ve ço kaz da bir burun ucu düşüklüğü derisi de doktorların olmasını istediği türden yani normal..bütün bu olumlu noktalar birarada olunca ortaya harika bir burun çıkmış..bunları irdelemek gerçekçi olmak lazım..şimdi benim burnumdan en iyi 50 cerrahı getirin sanmam ki puff un burnundan yapabilsinler :KK70: ayseall da dediği gibi burnun yarısı gider :KK70: ..Neyse puff arkadaşımızın şansı hep açık olsun sağlıkla güle güle kullansın burnunu...
ewt haklisin shirley. malzeme onemli. benim burnumdan puff burnu cikmas ama insan hayal etmeden duramiyo iste:eek:lmaz:

gamze karamanınkı gibi acaba fahrıye evcenındemı burun doktoru emre ılhan?fahrıye evcenın burnu ılk bolumlerde cok kalınmıs daraltılmıs acaba emre ılhanmı yaptı tam onun tarzı gibi duruyor önden ucu falan bılen varmı

X