Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

demoty senin burnun güzel olmuş gerçekten peki kızlarr emre beyimize dudak dolgusu yaptıran var miii ? :)

anladım canım...emre beyin ne diyeceğini merak ediyorum açıkçası..umarım en yakın zamanda geçer...

kızlar lütfen banada yardım edin ameliyat olucam karar vermem lazım zaman daralıo yaa emre bey e hiç kalın deri olupda ameliyat olan var mıı?? lütfen lütfenn cvp verinn.çok çaresizim(((((((((((

Zeynepcim bnde nefes sorunu yasayan biri olarak merakla bekliyorum kontrlun sonucunu. Bn daha ikinci ayimdayim gerci ama sadece nefes sorunyla karar verdim amelyt olmaya, hala duzelmedgim icinde moralim bozuluyor zaman zaman:/

Uzun suredir forumu takıp ediyorum. Amelıyat süreci ve sonrasıyla ilgili sizler sayesinde çok şey öğendim. Sağlık probelmim için ameliyat olmam gerkiyor burnumun şeklinde de pek memnun değilim yüzüme göre büyük. Yüzüme göre burnumun büyük olduğunu çok kişiden duydum, ıster ıstemez etkılıyor beni.

bir takım korkularım var;

1) estetik dinimizde günah mı?

2) AMELIYAT SONRASI daha da büyük sağlık problemi yaşamak . Mesleğimden dolayı sürekli faranjit ve nezle oluyorum antıbıyotık kullanmak zorunda kalıyorum. bu sorunlarım amelıyattan sonra daha da çok artarsa dıye korkuyorum. iyileşme sürecinde nezle olmam veya faranjıt olmam günlük yaşantımı ne derece etkiler?

3) amelıyattan sonra çökme eğrilme gibi sorun yaşayanlar var. bu sorunlar daha çok burnun yapısından mı kaynaklı, yoksa amelıyat esnasında yanlıs mudahaleden mı kaynaklı? burnum ince derılı ve kıkırdak kısmıda oldukça yumuşak çökme veya eğrilme şekil bozukluğu gibi sorunları yaşama ihtimalim daha mı yüksek?

cemre ben de senin gibi buforum sayesinde çok şeyöğrendim ben de emre beye ameliyat olmaya kararverdim. canımdiğer soruların için bir şey diyemiycem ama estetik dinimizde günahmı konusunu burda daha önce konuşmuştuk o yüzden ona cevap vermek isterim. ben kendim de bu konuyu araştırdım. ve bazı hocalar diyor ki evet estetik tabiki de günah ama sağlık sorunları ile bağlantılı ise, veya burnun görüntüsü kişinin psikolojisini hastalık derecesinde bozuyorsa,bu durumda yaptırılabilir diyorlar. benim çok ciddi sağlık sorunum yok, eskiden kalma bir kırıkvar o yüzden burnum yamuk ve kemerli,bir de şişme ve kaşıntı oluyor bazen burnumda. ama dediğim gibi sağlık sorunum çok ciddi değil. ama görüntüsü beni çok rahatsız ediyor. burun ucum düşük ve sağa doğru yamuk. psikolojimi, özgüvenimi etkiliyor çok kafama takıyorum. eğer günahsa da allah affetsin diyorum çünkü bu ruh haliyle yaşamak çok zor ancak yaşayan bilir. sana tavsiyem eğer dinimizce günah olup olmaması hususu çok aşırı önemliyse senin için bir hoca ile mutlaka birebir görüşmelisin, sağlık durumlarını psikolojik durumlarını anlat ve dinimizdeki yerini sor bakalım. ona göre kararını verirsin. burda hiçbirimiz günah veya değil diye bir açıklama yaparak seni yanlış yönlendirmiş olmayalım durduk yere ikinci bir günaha giremeyelim estetiğin yanında canım benim

Netten araştırdım burnun görüntüsü kişinin psikolojisini bozuyorsa deniyor, diyelim ki benım burnumun görüntüsünde aslında çok yadırgancak birşey yok ama bu beni çok rahatsız ediyor veya burnumun görüntüsü çok kötü ama kafaya takmıyorum aslında bu biraz da kişiye bağlı küçük bir problemde olsa beni rahatsız edebilir. günah konusu çok ince aslında açık kapı bırakılmış gibi sanki:) biraz daha araştıralım bakalım senin amelıyat tarihin ne zaman mervegun emre beye ameliyat olcakmışşın bende emre beyi düşünüyorum bu arada meslektaşız:))

Slmm herkesee:) Ben ameliyat olalı iki sene olacak ekimde veeee 2 gün önce Emre Bey'e annem ameliyat oldu gayet güzel geçti alçısı alınınca fotoğraf paylaşıcam

handemelek geçmiş olsun :)) çok memnun kalmış olmalısın kı yıne karar emre beyden yana verılmıs. 2 sene içinde hıç sorun yaşadın mı?

kesinlikle bu konu çok ince bir çizgi canım yani kimse bu günahtır değildir diye net bir şey söyleyemez. Allah içimizi biliyor. Ben bunu durduk yere, bana rahat battı diye olmuyorum psikolojim bozuldu resmen artık :) Yine de sen araştırmaya devam et için rahat olsun ben daha ameliyat günü almadım sevgili meslektaşım :) okullar açılmasına doğru gidip görüşücem emre beyle ve sömestre doğru istiyorum ameliyatı en azından sömestr tatilinde rahat rahat dinlenirim diye düşünüyorum. sen ne zaman istiyorsun ?

handemelek geçmiş olsun :)) çok memnun kalmış olmalısın kı yıne karar emre beyden yana verılmıs. 2 sene içinde hıç sorun yaşadın mı?

Çok teşekkürler :)) evet aynen hiç düşünmeden annemi Emre Bey'e teslim ettim :) şuan burnu gayet güzel görünüo alçının çıkmasını bekliyoruz. Annemden sonra kardeşim de olucak ameliyat inş. Ben 2 senede hiç bir sorun yaşamadım ki revizyon hastasıyım üstelik

ben yaz tatilinde olsun bitsin istıyorum ara tatilde istanbula gelmem zor olur sen orda görev yapıyorsun sanırım senin için daha kolay. emre beye guvenıyorum burda yazılanlar gercekten çok hos memnun olmayan bır kısıye rastalmadım kısmetse 14 agustosda amelıyat olucam. günah konusuna gelınce onu da arastırcam en azından bır nebze ıçım rahat etsın. senin bununu gördüm çok büyük bir değişim olcak eminim yüz hatların çok güzel gözlerin çok belırgin. keşke aynı döneme denk gelseydik amelıyatta eger ıstanbulda olursan zıyaretıme beklıyorum:)))

canım çok saol inşallah güzel sonuçlar alırız. ben de emre beyden başkasına güvenemeyeceğimi anladım başka doktorları düşünüyodum ama emre beye karar verdim. yaz tatili tabi en uygunu senin için şehir dışındaysan. ben istanbuldayım canım henüz kadrolu atamam olmadı haftaya kpss ye giricem istanbul dışında başka bir yer yazmayı düşünmüyorum inşallah bu kez atanabilirm . senden haber bekliyor olucam çok merak ediyorum sonucu. Allah gönlümüze göre versin inşallah...

inşallah canım Rabbim keşke dedirtmesin bize bu konuda. Ayırıca sınavın ıçın başarılar dilerim branşın neydi canım istanbul dışında benim görev yaptğım yeride tavsıye ederım sana ben çok memnunum. tercihlerin konusunda da yardımcı olmaya hazırım:)

bi anönce atan canım seni bekliyorum:))

Slmm herkesee:) Ben ameliyat olalı iki sene olacak ekimde veeee 2 gün önce Emre Bey'e annem ameliyat oldu gayet güzel geçti alçısı alınınca fotoğraf paylaşıcam

ooo süperrr... beni hatırladınmı bilemşyorum annenin ameliyatından bir gün önce muayenehanede karşılaştık. annene tasarım yapılacaktı. hatta biz asansörle inerken siz tekrar muaeyenehaneye dönüyordunuz. nasıl oldu annen.. inan her gün aklımdan geçiyor. memnundur inşallah.... çok merak ediyorum teyzeyi. ayrıca çok selamlarımı ilet ellerinden öpüyorum. acil şifalar dilerim. bende 20 temmuzda babamı götüreceğim emre beye. hiç nefes alamıyor. bakalım ya tedavi yada ameliyat olacak. hayırlısı... beni sorarsan 117. günümdeyim. burnum şiş, gülemiyorum. tek sıkıntım bu.onun dışuında herşey harika. emre beyin ellerine sağlık. allah ona uzun upuzun ömürler versin. çok güzel nefes alıyorum .. hani o günde anlatmıştım muayenehanede her kış çok fazla grip olup iyileşemiyorum diye. şimdi hatırlamışsındır :)))) anneyi ve seni öpüyorumm....yine göürşürüz. acil şifalar diliyorum...

pardon yaaaa. 117. günümde olmayı çok isterdim yanlış yazmışım :)))) daha 17. günümdeyim:))))

amin canım.branşım rehberlik. tercih dönemi gelince rahatsız ederim seni o zaman :)

bi anönce atan canım seni bekliyorum:))

inşallah canım her şey güzel olacakk !!! :)

Merhaba handemelek seni gormem cok iyi oldu emel nefes sorununun 4 5ay sonra duzldgni soylemisti bu surecten biraz bahseder msn suan bi sorunun war mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…