Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

cok memnun olurumcanım kontrol sonucu benı bılgılendırırsen cunku benım kontrolumun agustos ayına sarkma ıhtımalı var emer beyın ne dıyecegını cok merak edıyorum canım

merhaba yagmur mınel dun 117. gunum ıdı merka etme zaman cok cabuk gecıyor bı bakmıssın sende 117 ye ulasıvermıssın

Son düzenleme:
slmm herkesee:) ben ameliyat olalı iki sene olacak ekimde veeee 2 gün önce emre bey'e annem ameliyat oldu gayet güzel geçti alçısı alınınca fotoğraf paylaşıcam

merhaba hande cok cok gcmıs olsun annene umarım hersey yolundadır:):) bn amelyıatım ıcın senden yardım ısterken sen annenınde yazın amelıyat olacagını soylemıstın ne kadar cabuk gectı zaman :) bnm bıle bu persembe 4. Ayım oalcak :):) senın destegın ve yardımların ıle bende emre beye amelıyat olmaya karar verdım cesaret buldum kendımde :) hersey ıcın tekrar tesekkur ederım canım

yuzde atmış demek burun yarıdan fazla küçülüyor demek. bu kadar çok şişer mi burun?

hemen hemen bu oranda tabi benim gözlemin... Herkesin şişlikleri farklı oluyo ama bantlar açıldıktan sonra burun sırtın falan çok kalın oluyo yarısı gidiyo. ben de tam sonuca ulaşmadım daha burun ucu ne kadar iner bilmiyorum:)

Slmm herkesee:) Ben ameliyat olalı iki sene olacak ekimde veeee 2 gün önce Emre Bey'e annem ameliyat oldu gayet güzel geçti alçısı alınınca fotoğraf paylaşıcam

çok geçmiş olsun handemelek...cuma günü muayenehanede seni ve anneni görmüştüm...biz çıkarken siz de tekrar giriyordunuz içeri...dilerim annenin de seninki kadar güzel burnu olur...

kızlar bana şans dileyin sonunda ameliyatımı oluyorum, umarım çabucak iyileşirim ve gelişmeleri paylaşırım :)

kızlar bana şans dileyin sonunda ameliyatımı oluyorum, umarım çabucak iyileşirim ve gelişmeleri paylaşırım :)
çok garip bi duygu neler hissettiğini tahmin edebiliyorum:)) inş sorunsuz şekilde atlatırsın canım zaten güzeldin ameliyattan sonra muhteşem olursun heralde:)

çok garip bi duygu neler hissettiğini tahmin edebiliyorum:)) inş sorunsuz şekilde atlatırsın canım zaten güzeldin ameliyattan sonra muhteşem olursun heralde:)

Canım çok teşekkür ederim inan hissettiklerimi tarif edemiyorum dediğin gibi garip işte! :) Biraz heyecan, biraz gerginlik ve aynaya ilk baktığımdaki yabancılık hissine alışma durumu vs. yaptıranlar beni çok iyi anlayacaklardır. Seninle de iyi ki tanışmışız canım ya bir daha ayarlayalımda kontrolleri sonrasında farkı da değerlendirirsin Bu arada asıl güzellik sensin

ellamaya alışmama durumu hiç olmuyo tamponluyken de beğenirsin emin ol çünkü çok sorunlu bi burnun yok o yüzden kötü olma ihtimali de yok:) temmuzun sonuna doğru 5. ay için randevu alıcam o zaman inş ayarlayabilirsek çok güzel değerlendirme yaparım

Canım ya son anlarda moral oldun cidden çok sağol :) Ben zaten ilk ay sık sık kontrole giderim diye düşünüyorum mutlaka denk geliriz gün belli olunca da haberleşiriz:)

allemaya herşey umdugundan daha guzel gelırısır umarım ıstedıgın burna kavusursun. sımdıden gecmıs olsun bende bu yaz dusnuyorum gelısmelerden bızlerı haberdar edersın.

Merhaba handemelek seni gormem cok iyi oldu emel nefes sorununun 4 5ay sonra duzldgni soylemisti bu surecten biraz bahseder msn suan bi sorunun war mi?

Merhaba, nefes alma ilk bir kaç ay burun içinin şiş olmasından dolayı pek iyi olmuo ama kimisinde 2 aydan sonra kimsinde 4 5 aydan sonra şişler indiği için güzelce nefes almaya başlıosun o konuyu hiç kafana takma bunu yaşayan çok kişi var ben hep söylüyorum zaten hemen nefes almayı beklemeyin biraz zaman geçmesi lazım :)

Merhaba cnm :) annem gayet iyi bugün tamponları alçısı çıkarılacak. Evet ne çabuk geçti hakkaten atlatıldı hepsi sonunda :) Ne demek rica ederim yardımcı olabilmişsem mutlu oldum umarım yeni burnunla çooookk mutlu olursun :)

ellamaya ne zaman ameliyat oluyorsun...şimdiden çok geçmiş olsun ve dilerim herşey istediğin gibi olur...ameliyt öncesi hepimiz aynı tuhaf duyguları yaşadık ama ameliyattan sonra çok hafifleyeceksin...yeni görüntümü yadırgar mıyım diye ben de çok düşünmüştüm..ama inan o tamponlu halimi bile hiç yadırgamadım ve o halimi bile hemen benimsedim...ben aynaya baktığımda burnuma bakmaktan şişlik ve morlukları hiç görmüyordum...ilk birkaç gün atlatınca yavaş yavaş iyileştiğini izlemek bile ayrı bir mutluluk...umarım kolay ve seni tatmin eden bir ameliyat süreci geçirirsin...

handemelek acelya remziye elektra ve aklıma gelmeyen bi çok kişinin burnuşları cok guzel olmuş. darısı tum amelıyat olcakların ve bnm başıma.. bişi sormak istiyorum kızlar burun deliklerini daraltan oldumu aranızda? olduysa sonuc nasıl oldu? sormamın nedeni bende daraltmak istiyorum ama bırı bana delikler büyük ise fazla küçülmeyecegını söyledı benımde aklıma takıldı size sorim dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…