- 7 Haziran 2010
- 1.403
- 2.734
remziyecim benim o ben:)iyiyim çok şükür yok bi yaramazlık...daha da iyi olmayı bekliyorum...bazen burda farklı sayfalarda olumsuz yorumlar okuyorum ve moralim bozuluyor...26 sında bantlarımı aldırmaya gittim özgül hemşire aldı bantları...emre bey gelmemişti uçağı rotar yapmıştı ben de onun gelmesini bekledim...sonra emre bey geldi burnuma baktı...temizledi bir güzel ama burnunun ucunu ben bir süre daha bantlamak istiyorum dedi...burun küçültülünce bazen deri büyük gelebiliyor toparlanması için biraz daha bantlı kalsın dedi...yarıya ejkadar bantladı tekrar sıkı sıkıya...cuma akşamı alacak inşallah....ama canım sıkıldı biraz bu işe...ben farketmedim ama o banta gerek duyduğuna göre ya burnumun ucu kötü olmuşsa...yarını sabırsızlıkla bekliyorum...bana iyice bi anlatsın bakalım...offffff...ebru nasıl oldu bu arada...çok selam söyle ona da...öptüm ikinizi de...
Arkadaşlar aranızda nefes problemi yaşayan var mı? Benim 4. ayım ama sağ tarafımdan çok az nefes alabiliyorum böyle bir durumla karşılaşıp sonrasında düzelen oldu mu acaba?
Emre beye temmuz sonu gibi gideceğim gerçi kontrole ama öncesinde sizlere de sormak istedim..bu arada bir çok kişi tatilde galiba forumda pek hareketlilik yok son günlerde :)
merhaba canım benım de bugun 114 . gunum ve ben de halen nefes alamıyorum sol tarafımdan eskıden de sol tarafım problemlı ıdı ama su anda sagdan cok az soldan neredeyse sıfır nefes alabılıyorum . bende bu normal mı bılmıyorum ve temmuzda gıdecegım emre beye kontrole ve o zaman ne dıyecek cok merak edıyorumnormal mı onu da bılemıyorum
Merhaba kizlar benim bugun 72. Gunum benimde nefes sorunum var sol tarafimdan rahat nefes aliyorum ama sag tarafim hala tikali. Bu ayin 26sinda kontrole gttim bende emre beye bunu soyledim sag tarafinda ki odemler henuz inmems o yuzden nefes almkta zorluk cekiyorsun dedi bna. Ayrica bnm birde yuzumde ki sislik hala inmedi ondan bahsettim bunyemdn kaynaklndigini zamanla inecegini soyledi:/ boyle kalcak diye tedirgin oluyorum bnde. Yani sabretmemiz lazim yapcak baska sey yok. Gizemcim dha oncede senin bu nefes sorunundan soz ettigini hatrliyorum. Arayp soracagini sylemstn emre beyle gorusmedin mi ne diyor? Bu kadar uzun suremesi norml myms?
elektra ben tam 25 gün bantli kalmistim. emre bey de böyle demisti.bi sorun olmadi.kalin derili misin acaba
önemli olduğunu sanmıyorum elektra çünkü benimde burun sırtımda kırışıklık gibi bişey vardı başlarda deri bol gibiydi iyileşmemiş oturur demişti Emre bey gerçektende şuan o kırışıklık, bolluk yok etle kaynıyo zamanla
canım aksine ince deriliyim...hatta bunumdaki kemer derimi o kadar germişti ki kılcal damarlarım görünüyordu ve güneş yanığım bile vardı kemer bölgemde...bugün 17. günüm yüzümdeki şişlikler büyük ölçüde indi ve hemen hemen hiç morluk yaşamadım...emre bey ilkk görüşmemizde iyi bakmışsın kendine demişti...burnum şiş sadece ve şeklinden de memnunum ama o kadar geriyorum ki kendimi yeni burnumun mutluluğunu bile yaşayamıyorum...emre bey bu akşamki göüşmede beni biraz motive etse bari..
çok gecmıs olsun elektra41 zaman gectıkce bunları ben mı yaşamısım dıceksın bıtmıs ne guzel bende bu asamaya kadar gelebılsem keske benımde derım ınce amelıyat surecınde ne gıbı bır dezavatajları var???? ıyılesme surecı kısa oluyor pekı amelıyat esnasında ne gıbı olumsuzlukları var ?
canım çok teşekkür ederim...geçti gitti çok şükür...valla ben ince derili olmamın ameliyat süreci ya da sonrasında herhangi bir dezavantajını görmedim..benim ameliyattan önce burnumun üzerinde kemer kısmında derimin ince olması nedeniyle kemiğim çok belirginleşmişti ve kılcal damarlarım çok belirgindi...ve kemer bölgemde çıkntıdan dolayı güneş lekelerim vardı...ameliyattan önce emre beye bu kılcal damarlar ameliyatta yok edilebilir mi demiştim...o da damarlar ve güneş izleri için ayrıyetten lazer tedavisine yönlendirebilirim seni demişti...ameliyat sonrasında şu anda kemerin olduğu yere bakıyorum da güneş izlerim hafif var ama kılcal damarlar eskisi gibi yok...belki şiş olduğu için böyledir...şişlikler inince tekrar ortaya çıkabilirler belli de olmaz...ya ben aslında sıkıntı yaşamadım çok ama çok kuruntucu biriyim kendi kendime kafamda çok kurup sıkıntı yapıyorum...sonuçta sosyal hayaın ya da günlük yaşamın biraz sınırlanıyor...bundan sıkılıyorum bazen ama hiç bişey katlanılmaz değil...
Pembeatmosfer olmuş mu ameliyat ? Hakikaten yok bayadır:26: Kızlaaaaaaar benim burnum çok şişti bantlar çıkınca resmen 2 burnum var gibiNe zaman inmeye başlıyor bu şişlikler
CANIM,COK GECMIS OLSUN...iyi burun kendini alci altindan bile belli edermis:)seninki super olcak ins...coook gecmis olsun...
Ay kiz Pembe, hala sesin solugun cikmiyor. Iyimisin anacigim? Gerci ben bu zamanlari yeni cikmistim ameliyattan ve aciktim diye bagiriyordum :)) Ay ben o gunleri ozledim desem, bana deli mi dersiniz? :)) Ya ne cabuk geldi gecti anlamadim birsey. Kiz bol bol yemek ye. Iyi haberlerini bekliyoruz, optum canimcigim
bende sitesinden attım üzülme cnm benmde bir attıgım gitmemşti sanırım ama öbürlerine cvp geldi hemen ulasmıyodur bence yoksa hemen karsılıgını veriolar.
önemli olduğunu sanmıyorum elektra çünkü benimde burun sırtımda kırışıklık gibi bişey vardı başlarda deri bol gibiydi iyileşmemiş oturur demişti Emre bey gerçektende şuan o kırışıklık, bolluk yok etle kaynıyo zamanla
Merhaba kizlar benim bugun 72. Gunum benimde nefes sorunum var sol tarafimdan rahat nefes aliyorum ama sag tarafim hala tikali. Bu ayin 26sinda kontrole gttim bende emre beye bunu soyledim sag tarafinda ki odemler henuz inmems o yuzden nefes almkta zorluk cekiyorsun dedi bna. Ayrica bnm birde yuzumde ki sislik hala inmedi ondan bahsettim bunyemdn kaynaklndigini zamanla inecegini soyledi:/ boyle kalcak diye tedirgin oluyorum bnde. Yani sabretmemiz lazim yapcak baska sey yok. Gizemcim dha oncede senin bu nefes sorunundan soz ettigini hatrliyorum. Arayp soracagini sylemstn emre beyle gorusmedin mi ne diyor? Bu kadar uzun suremesi norml myms?
merhaba canım benım de bugun 114 . gunum ve ben de halen nefes alamıyorum sol tarafımdan eskıden de sol tarafım problemlı ıdı ama su anda sagdan cok az soldan neredeyse sıfır nefes alabılıyorum . bende bu normal mı bılmıyorum ve temmuzda gıdecegım emre beye kontrole ve o zaman ne dıyecek cok merak edıyorumnormal mı onu da bılemıyorum
ktba benim 4 buçuk ay oldu sağ yanağım hala şiş bende kalıcı olmasından korkuyorum ama ödem sonuçta illaki geçecektir bizi korkutan çoğu kişide yüzde şişliğin çabuk geçmesi (yada geçtiğini sanmaları) insan sabırsız oluyo biran önce insin, kibar bi görüntü olsun istiyo ama malesef en az bir yıl beklemek lazım. 6 ay falan çok iyimser zaten doktorda iyileşme bir yıl sürer demişti, düşün bide ince derili biri için bu süre... kalın derilileri düşünemiyorum:)
Ay kiz Pembe, hala sesin solugun cikmiyor. Iyimisin anacigim? Gerci ben bu zamanlari yeni cikmistim ameliyattan ve aciktim diye bagiriyordum :)) Ay ben o gunleri ozledim desem, bana deli mi dersiniz? :)) Ya ne cabuk geldi gecti anlamadim birsey. Kiz bol bol yemek ye. Iyi haberlerini bekliyoruz, optum canimcigim