kızlar bana şans dileyin sonunda ameliyatımı oluyorum, umarım çabucak iyileşirim ve gelişmeleri paylaşırım :)
arkadaşlar bir süredir takip edemiyordum, şimdi hızlıca okumaya çalıştım kaçırdığım sayfaları. öncelikle ameliyat olanlara geçmiş olsun diyorum, olacaklara da tabii :)
eminim çok memnun kalacaksınız, emre bey bu konuda gerçekten çok iyi.
handemelek annen için de geçmiş olsun, hatta onun adına sevindim bile. eminim şu an çok mutludur :)
beni eklermisin merak ettım resmlerını1.5 yıllık resimlerimi ekledim isteyen bakabilir :)
ellamaya ne zaman amelıyat olcaksın? benım amelıyatım 14 ağustsda amelıyatın sıcaga denk gelmesı sızce daha mı kotu benım burnum çok terlıyor. bulundugum ıl de çok sıcak. bu arada emre ılhan amelıyatını bıldıgım kadarıyla acıbadem hastanesınde yapıyor? hangı acıbadem hastanesınde ? 3 eylulde goreve baslıcam o zamana kadar iyişesirmiyim? burnum ince derili ayrıca kırkırdak kısmıda çok yumusak yumusak olmasının etkısı ne pekı?
Canım anca cevaplayabiliyorum cünkü oldum ameliyatımı bir hafta oldu. Suan beklemedeyim şişlerin büyük çogunluğu gitti bantlar cıksın diye bekliyorum :) Sıcaktan korkma bence ameliyat için, ben sık hasta olan biri olduğum için asıl kış ameliyatı beni korkuturdu:) Emre Bey ameliyatı Ataşehir Acıbadem de yapıyor. Bunun dışında olan soruların da kişiye göre değişiyor canım iyileşme bünye meselesi bence, ben de sürecin başında biri olarak tam bilemiyorum ilerisini.
canım gecmıs olsun nasıl gectı amelıyatın korktuğumuz kadar varmıymış?
Teşekkür ederim canım, rahat geçti ameliyat ve sonrası. Hani can acısından korkacak kadar zorlu bir ameliyat değilmiş bunu anladım. Bir kaç gün baş ağrısı oldu o kadar. Şimdi bantlarım bile cıktı, suan çok memnunum. Emre Bey'e çok güveniyorum sabırla beklicem artık :)
Teşekkür ederim canım, rahat geçti ameliyat ve sonrası. Hani can acısından korkacak kadar zorlu bir ameliyat değilmiş bunu anladım. Bir kaç gün baş ağrısı oldu o kadar. Şimdi bantlarım bile cıktı, suan çok memnunum. Emre Bey'e çok güveniyorum sabırla beklicem artık :)
1.5 yıllık resimlerimi ekledim isteyen bakabilir :)
hande ben seni faceten ekledım hatta mesaj attım:) canım bu surec ıçınde konusabılırmıyız?
ameliyatıma az kaldı çok korkuyorum tedirginlik var. çok ağrı sızı oluyor mu? inşallah amelıyattan sonra neden böyle bırseye kalkıstım dıye kendıme kızmam. sonuc guzel olcAk dıye kendımı sakınlestırıyorum ama elımde degıl. iyiyleşme süreci beni korkutuyor. istanbula yakın yerdeyım şuan akrabalarımızda. normalde baya uzak bır yerde oturuyorm tatıl amacıyla burdayım van'da oturuyorum. kaç gün istanbulda kalmam gerekıyor? kaç günde bir kontrole gıdıyoru. bu arada ben eylülde vandayım eylülden sonra doktor bey ne zaman cagırır benı?