Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

gecmis olsun güle güle kullan .....

Dogru soyluyorsun canim. Yaz donemini de byle gecircez sanrim cunku ozgul hemsire kisin sogukla berabr cilt kendini toprlayack acele etme dedi mecbrn beklioz artk. Senin nefes sorunun war mi emel?

sağ tarafım şişlik nedeniyle tıkalıydı oda bayağı açıldı şuan... rahat nefes alıyorum ama içerde hala kabuklar var onlar biraz engelliyo rahat nefes almayı handemelek nickli arkadaş 4 buçuk 5 ay sonra burnundan rahat nefes alabildiğini yazmıştı yani her şey için beklemek lazım yüz için, burun için, nefes için

emre bey bana dünkü görüşmede burnuma tuzlu su çekip temizlememi söyledi kızlar..bu uygulamayı yapan var mı...ya da siz neler yapıyorsunuz...bi de ağustosta denize gideceğim inşallah o da iyi gelecektir...

burun ameliyatı sonrası şişlerin inmesi 1 yılı bulur deniyor. bu sure boyunca burun boyutları % kaç küçülüyor. şekli nasıl değişiyor acaba merak ediyorum. ameliyat olan kişiler yanıtlyabilirlermi?

burun ameliyatı sonrası şişlerin inmesi 1 yılı bulur deniyor. bu sure boyunca burun boyutları % kaç küçülüyor. şekli nasıl değişiyor acaba merak ediyorum. ameliyat olan kişiler yanıtlyabilirlermi?

yüzde 60 oranında,belki daha da fazla küçülüyo canım:) en fazla küçülme ilk iki ayda oluyo ondan sonra bir iki ayda bi değişiklik farkediliyo

Bende öyle gizemcim, dışarıdanda anlaşılıyor sanırım çünkü birkaç kişi daha ben söylemeden rahat nefes alamadığımın belli olduğunu söyledi..emel yazmış deniz suyu iyi geliyormuş emre bey öyle söylemiş tatil dönüşü kontrole gideceğim seni de bilgilendiririm cnm burdan

zeynepcim emre bey bu konuyla ilgili ne söylüyor peki...yani burun içindeki etlerin mi şiş hala yoksa burun için dolu mu nedir sebebi...tonimer de iyi gelmiyor mu...

zeynepcim emre bey bu konuyla ilgili ne söylüyor peki...yani burun içindeki etlerin mi şiş hala yoksa burun için dolu mu nedir sebebi...tonimer de iyi gelmiyor mu...

Cnm tonimeri ilk iki ayda veriyorlar genelde burun içinin kuru kalmaması için ben 5. ayıma gireceğim oyüzden kullanmıyorum şuan..İlk aylar çok üzerinde durmadım genelde yaşanan bir durum çünkü ameliyat sonrasında belli bir süre nefeste sıkıntı olabiliyor, ama 5. ayda da olması normal mi bilemiyorum kontrole gidince soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…