Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

bende telefonda konuştum Emre Bey le ne kadar sıcak ne kadar ilgili bir doktor ya inanamadım

resmen moralimi düzeltti beni bu hale getiren doktor beni bir kez bile aramadı ne acı,
ama Emre bey ne kadar samimi içten inşallah bende görüşmeye gidiceğim kendisiyle.

arkadaşlar emre bey in operasyon ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen? ben kimseye özel mesaj atamıyorum ama siz özel mesajdan yazarsanız gerçekten çok sevinirim buna çok ihtiyacım var lütfen:)

:)) puff'un burnu maşallah bir harika, kendi de öyle
hadi bakalım, bizim de resimlerimizi ekleyeceğimiz günler gelir inş hayırlısıyla ....

son sayfaya gelince fark ettim cnm, hadi bakalım inş gönlünce olur herşey,
karar vermene çok sevindim

merhaba sivrisinek ben Emre Beyin sekreteriden aldığım bilgiye göre ilk ameliyatsa 4000,revizyon olacaksa 6500 tl dedi sevgiler

ahah bu mesajını yeni görüyorum canım..son dediğin şey hakkında burdaki herkes hemfikirdir kesinlikle :) so handsome.. bak ingilizcesini yazdım belki anlamaz diyeceğim ama ingilizce de biliyor :)

ahah bu mesajını yeni görüyorum canım..son dediğin şey hakkında burdaki herkes hemfikirdir kesinlikle :) so handsome.. bak ingilizcesini yazdım belki anlamaz diyeceğim ama ingilizce de biliyor :)

Forumda dolaşırken burada takıldım kaldım yine Bir doktorun yakışıklı olmasını bin kere yazmanıza anlam veremedim. Puff ve sen Doktor beyin burda yazılanları okuduğu halde böyle şeyler yazmanız bana ve eminim bir çok kişiye komik geliyordur. Okuduğunu bildiğiniz halde sanki okumuyormuş gibi davranıp saçmalamanız daha bir komik böyle devam edin olur ya belki bir gün amacınıza ulaşırsınız. :roflol: 'cheap'

allah doktor beye kolaylık versin =)

arkadaşın(puff'un) yorumunu ilk defa gördüm ve ben de hemfikir olduğumu belirttim başka bir yerde de bunun konuşulduğunu görmedim..

Sizi güldürebildiysek ne mutlu bize..

Bu arada ne tür bir amacımız olabilir? bu bence ağır bir itham..

cheap yani ucuz kelimesini ne için kullandınız?

Emre bey ya da diğer doktorların hangi arada derede fırsat bulup ta buraya takılacağını düşünüyorsunuz?

Neyse uzatıp ta uyarı almaya niyetim yok..humm bir de siz bu olaya neden bu kadar takıldınız hiiç ama hiiç anlamış değilim orası ayrı bir mevzu : D

Evet Emre bey e Allah kolaylık versin..zor bir iş ne diyebilirim..

Saygılar..

merhaba sivrisinek ben Emre Beyin sekreteriden aldığım bilgiye göre ilk ameliyatsa 4000,revizyon olacaksa 6500 tl dedi sevgiler

yhaa 6500 cok deil mi??? ben de revizyon olucam ama ben hic revizyon buruna farkli fiyat veren dr duymadim( hayir garanti verse ok. haoldumsmile yoksa yusyuse gorusunce burnun zorluguna gore fiyat deisebiliyo mu kizlar???

her burna göre yapacağı işlemin zorluğuna göre daha pahalı ya da daha ucuz olabilir bi görüşmek gerek bence tatlım

yhaa 6500 cok deil mi??? ben de revizyon olucam ama ben hic revizyon buruna farkli fiyat veren dr duymadim( hayir garanti verse ok. haoldumsmile yoksa yusyuse gorusunce burnun zorluguna gore fiyat deisebiliyo mu kizlar???

revizyon ameliyatları ilk ameliyatlardan daha pahalı olur bu da normal çünkü revizyon daha zordur daha önce başkasının bozduğu burunu düzeltecek bırakında biraz fazla istesinler ve her doktor revizyon için farklı fiyat verir.

Son düzenleme:

bu kadar da fiyat farkı olmamalı bence yarı yarıya neredeyse estetik olmak bu kadar zorlaştımı hani ev hanımlarıda estetik oluyodu bi fiyatlarla biraz zor gibi saygılar

yapılan estetikler çok pahalı dr lar 4 aşağa ağzını açmıyolar neden yüksek

evet arkadaşım ya bazı doktorlar çok pahalı suanda ort.2500-3000 tl arası bu normal .
tamam bazı kendini kanıtlamış ii doktorlar 5000-6000 tl alıo tamam onuda anladım da
dahada yukarısı abartı bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…