selam bende emre beye ameliyat oldum burnumda deviasyon ve şeklini düzeltti ve çeneme implant takıldı (gerideydi çenem çünkü ) emre beyde karar kılmamdaki nedenler yaptığı tüm burunlar çok güzell,bazı estetisyenler gibi her yüze aynı burnu yapmıyor,ve herkez çok memnun hiç pişman olan yok :=) bende tavsiye ederim burnunda sorun olanlara çünkü ben kolay kolay güvenemem nerdese 1.5 yıldır doktor araştırıyorum ama emre beyin yaptığı burunları ve hakkındaki yorumları okuyunca hemen kendisile görüştüm ve ameliyat oldum avrupa yakasından geldiğim için 2 görüşme de 2 görüşme bi arada oldu ameliyat gününden bir gün önce kan verilmesi gerekiyodu evim uzakta olduğu için sağolsun bi gün önceden hasteneye yattım :) ertesi gün ameliyat oldum uyandığımda hiç ağrım yoktu ama yüzüm baya morardı şişmişti onlarda 10 günde %80 ni gitti..ben tek başına ameliyat oldum gayet kolay bi ameliyat refakatçiye felan bile ihtiyacınız yok yani :).Resmim yok maalesef ama daha sanırım 12 günlük felan olmasına rağmen burnumda hiç şişlik yok gibi sargılı olmasına rağmen yinede model belli olur herkez çok beğendi daha şimdiden :)