Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

yapılan estetikler çok pahalı dr lar 4 aşağa ağzını açmıyolar neden yüksek

olduuuuuuuuuuu hatta bedava yapsınlar emeğinin karşılığını almasınlar ay sanki adamlar saç kesiyor ona şekil veriyor. sende doktor olsan sende en az bukadar alırsın.tabi abartılı fiyat isteyenlerde var onlara bende karşıyım ama 4000 6000 arası bence normal bir fiyat.neyse ne desem boş sempatiksalakcinni

arkadaşlar burun bu tüm ifadenizi veren yüzünüzün ortasındaki şey 6500 çok para değilo lya burdan bakın en dandik araba kaçpara..bi de ben mesela 5 gün önce emre beyde revizyon oldumondan önceki ameliyatımın pskilolojimdeki çöküntüsünü tarif edemem...kızlar daha 5 gün olmasına rağmen ifadem değişti kesinlikle..revizyon olacaklara emre beyi şiddetle öneriyorum...o kdara mutluyumki anlatamam

laylaylom sen amelyat oldun mu sana herşey laylom geliyo herhalde

evet ameliyat oldum ve bana herşey kesinlikle laylaylom gelmiyor neyse bu konuyu fazla uzatmıyacağım çünkü duvara karşı konuştuğumu düşünüyorum anlamak istemeyene zorla anlatmaya çalışamam boşa zaman harcamış olurum.

arkadaşlar burun bu tüm ifadenizi veren yüzünüzün ortasındaki şey 6500 çok para değilo lya burdan bakın en dandik araba kaçpara..bi de ben mesela 5 gün önce emre beyde revizyon oldumondan önceki ameliyatımın pskilolojimdeki çöküntüsünü tarif edemem...kızlar daha 5 gün olmasına rağmen ifadem değişti kesinlikle..revizyon olacaklara emre beyi şiddetle öneriyorum...o kdara mutluyumki anlatamam

cevoonun burnunu gördükten sonra bencede 6500 çok para değil belki maynet o resimlere bakıp birazcık olsun ne demek istediğimi anlar.

geçmiş olsun chantduneant mutlu olmana çok sevindim.

cevoonun burnunu gördükten sonra bencede 6500 çok para değil belki maynet o resimlere bakıp birazcık olsun ne demek istediğimi anlar.

geçmiş olsun chantduneant mutlu olmana çok sevindim.

Kesinlikle aynı fikirdeyim arkadaşım..vereliniortak Revizyonun ne kadar zor bir iş olduğunu yaşayan bilir...Yüzünüz o hale döndükten sonra parayı filan gözünüz görmüyor ve yeterki düzelsin diyorsunuz...Bu kadar meşakkatli bir iş için az bile diyorum ben...Sonuçta doktor ciddi bir risk alıyor..

Ayrıca ben de geçmiş olsun diliyorum chantduneant .....kaydirigubbakcemile3

selam bende emre beye ameliyat oldum burnumda deviasyon ve şeklini düzeltti ve çeneme implant takıldı (gerideydi çenem çünkü ) emre beyde karar kılmamdaki nedenler yaptığı tüm burunlar çok güzell,bazı estetisyenler gibi her yüze aynı burnu yapmıyor,ve herkez çok memnun hiç pişman olan yok :=) bende tavsiye ederim burnunda sorun olanlara çünkü ben kolay kolay güvenemem nerdese 1.5 yıldır doktor araştırıyorum ama emre beyin yaptığı burunları ve hakkındaki yorumları okuyunca hemen kendisile görüştüm ve ameliyat oldum avrupa yakasından geldiğim için 2 görüşme de 2 görüşme bi arada oldu ameliyat gününden bir gün önce kan verilmesi gerekiyodu evim uzakta olduğu için sağolsun bi gün önceden hasteneye yattım :) ertesi gün ameliyat oldum uyandığımda hiç ağrım yoktu ama yüzüm baya morardı şişmişti onlarda 10 günde %80 ni gitti..ben tek başına ameliyat oldum gayet kolay bi ameliyat refakatçiye felan bile ihtiyacınız yok yani :).Resmim yok maalesef ama daha sanırım 12 günlük felan olmasına rağmen burnumda hiç şişlik yok gibi sargılı olmasına rağmen yinede model belli olur herkez çok beğendi daha şimdiden :)

resımlerını koyabılırmısın acaba fikir olsun dıye

ben de yaptırmak istiyorum burnumu ve dudaklarımı ve yüzdeki benlerimi bu bana ne kadara mal olur acaba

............... (msj yerine ulaşmıştır )

Son düzenleme:
çok sevindim chantduneant herseyin iyi geçtiğine geçmiş olsun umarım dahada mutlu olursun darısı başıma inşallah

dediklerim anlaşılmadı galiba ben revizyon olmadım hiç fiyat pahalı dedim revizyon için anlaşıldı galiba tek bir estetik için pahalı demiştim sende anlamadan yazdığın belli saçmalamışssın belli ki:eek:klava üf füf yani

dediklerim anlaşılmadı galiba ben revizyon olmadım hiç fiyat pahalı dedim revizyon için anlaşıldı galiba tek bir estetik için pahalı demiştim sende anlamadan yazdığın belli saçmalamışssın belli ki:eek:klava üf füf yani

ben gayet iyi anladım ne demek istediğini ama ben bir tek sana cvp yazmadım sende bunu anlayamadın malesef. mutlu olacaksan ben saçmaladım sense ÇOOOK mantıklı şeyler söyledin. :)))

kalındırmak için yapıyo mu bilmiyorum ikisi beraber yaptırırsam ücret merak ettim de

yeni resimler eklendi bakmak isteyenler icin... bugun tam 90 gün oldu.. 3 aylık.. Resimlerde biraz daha büyük cikiyo gercekten burun :) normalde yarisi kadar yaa ama minicik :))

Pufff bu burun ucu nedır oyle Şahanee fahrıye evcene benzemıssın lenslerle super olmuss burnunnn coook coook cook super

X