- 16 Şubat 2012
- 59
- 0
Gunydn kizlar sabh sabah basima geleni sizle de paylasmak istedimkalkar kalkmaz aynaya bakmayi adet edindigim icin yataktan kalktigim gibi aynaya kostm. Yandan burnuma bi baktm resmn kirik gibi bir goruntu olusmus burnun sirtimin bi kismi oyle sismis ki diger taraf indigi icin korkunc bir goruntu wardi we inanilmaz bir korku yasadim. Dokundugumda sisligi farkettim iilk kez boyle orantisiz bi goruntu oldu burnumda simdiye kdr hic simetrik bi drum olsmamisti. Emre bey masaj wermemesine gore brz masaj yapnca duzeldi tabi hala var ama kalktgm da oldugu gbi degil ama cok fazla korktum annemde pskolojin bozldu snn burnun yuzunden ifaden degisti snde hemn duzelmesni bekliosun ama sabretmek zorndasn dio sizce bnun icin emre beyi aramali miyim?
canım içini rahatlatacaksa eğer istersen ara, ama bence gayet normal bir durum. akşama kadar düzelir hatta o asimetri :) muhtemelen bir yanına fazla yattın gece farkında olmadan :) merak etme geçici birşeydir. ayrıca emre bey masaj vermediyse yapma bence. ya da telefonda sor. ama burun odaklı geçirme gününü yoksa herşey takıntı haline geliyor kendimden biliyorum. benim de aynaya baktığımda rahatsız eden şeyler oluyor ama kafama taktığımda gün çok zor geçiyor. unutma ki bu da bir süreç. burun şekilden şekile girecek birkaç ay. sabret :) endişe etme.
Canim sanki burnumun kaslarimla birlesen kismi inmis. ordaki odemde tam kawis kisminda birikmis. Haliyle arada kalan kisim sert bi sekilde algilandigi icin kirilmis gibi duruyorduacayip korktum ya takilmak istemiyorum bgun cok guzel planlarim vardi ama ister istemez moralim bozuldu ikide bir aynaya gidiyorum
kızlar, merak ettiğim birşey var sizlere sormak istedim. Benim ameliyat öncesinde burun kıllarıyla sorunum yoktu.fakat ameliyatta kıllar traş edildiği için çok fazla artış gösterdiler :).burun kıllarını nasıl çözüyosunuz? Küçük bir makinası varmış sanırım onunla mı ? Yoksa nasıl?
canım aynı sorun bendede var bırde bı kac tanesı uzayıp dısarı cıkıyor ben emre beye sordum kendın kısaltabılırsın dedı ama eger manıkur makası gıbı makas ıle dısarı cıkanları kesmeye calısırsan gene uzuyorlar . Ben normalde lazere gıttıgımde tam o burun gırısıne bı kac lazer aıtısı yaprırıyordum onceden sımdı gene yaptırıcam
aaa ameliyatta burun kılları tıraş mı ediliyomuşKızlar, merak ettiğim birşey var sizlere sormak istedim. Benim ameliyat öncesinde burun kıllarıyla sorunum yoktu.Fakat ameliyatta kıllar traş edildiği için çok fazla artış gösterdiler :).Burun kıllarını nasıl çözüyosunuz? küçük bir makinası varmış sanırım onunla mı ? yoksa nasıl?
Kızlar sakın moralinizi bozmayın. Benim burun günden güne değişiyor, dün mesela daha güzeldi bugün biraz sarkik duruyor ama ben moralimi bozmuyorum çünkü geciyor. Gecen hafta okadar güzeldi ki burnum, bakmaya doymadım oysa bugün cok asimetrik duruyor. Yani bunlar oluyor, bu yüzden moralini bozma. Eğer rahatliycaksan Emre beyi ara. Ama yarına Birşey kalmaz.. Hepimizeeeeeeee gecmis olsuunnnnnnn.
aaa ameliyatta burun kılları tıraş mı ediliyomuşartış olmadı ama bana da kılların şekli,yönü değişmiş gibi geliyodu garip:)))))
ben traş edildğini düşünmüyordum ameliyat sırasında. neticede burun derisi kaldırıldığı için kıllar da otomatik olarak gidiyordu o sırada. ameliyattan sonra deri iyileşme gösterdikçe kıllar tekrar çıkmaya başlıyor.
ben emre beye kontrole gıttıgımde burun kıllarını dorsum lazerle alınıyormus amelıyat esnasında dıye okudum ınternetten emre bey dogru mudur bu dedım . emre bey de halk dılınde lazer denılıyor evet radyofrekans ıslemı ıle o kıllar alınıyor dedı o nedenle de cıkan kıllar sanırım daha sıyah ve gur cıkıyor kı bnm burun kıllarım dısarıdan bakılınca hıc gorunmezdı ve ıncecık sapsarı ıdı ama sımdı sımsıyah ve devamlı uzuyor sankı
hmm ilginç hakkaten. Erkekler gibi biz de burun kıllarıyla mı uğraşacağız artık ?! (bende henüz abartılı değişik bir durum yok, olmaz inşallah)
ısıklı guneslı ortamda ayna tutup bı bak canım ç. Ben ılk guneslı gunde cam kenarında ayna ıle bakınca soka gırmıstım bunlar ne bole dıe:):)
gzmuygun öldüm gülmekten canım burnumuza fener tutsak yandık o zaman kimbilir nasıl gözükür:)))
:d:d gzmuygun öldüm gülmekten canım burnumuza fener tutsak yandık o zaman kimbilir nasıl gözükür:)))