Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

bence onu hıc denemeyelım canım dıyecegım ama demeyeyım cunku ben onu da denedım :):):) anneme babama hatta abıme bılee gosterdım bak dıe. Babam da erkeklerde bıle o kadar olmuyor yandık sımdı de bunlardan kurtulmanın yollarını aratacaksın bız dedı :):):

Baban seni nasıl tanıyo bak:KK70: ben de burnumdan bahsediyorum evde şu kadar şişti, ucu şiş yok bilmem ne diye annem de: "bıktık senin burnundan valla" diyo yaaa:KK70::KK70:

Baban seni nasıl tanıyo bak:KK70: ben de burnumdan bahsediyorum evde şu kadar şişti, ucu şiş yok bilmem ne diye annem de: "bıktık senin burnundan valla" diyo yaaa:KK70::KK70:

aynen canım yaaa ben evde otururken a size birsey diycem desem hemen bizimkiler sakın burun deme diyorlar. birsey göstereceğim desem burun bakmak istemiyoruz diyorlar:):):) bırde abim de benden 12 gun sonra burnundan amelıyat oldu ıkımız bıraraya geldık mı senın ne kadar sıstı kuruyor mu ıcı nefes alabılıyormusun ...vs derken bızımkıler cıldırıyorlar artık :):):)

Son düzenleme:
aynen canım yaaa ben evde otururken a size birsey diycem desem hemen bizimkiler sakın burun deme diyorlar. birsey göstereceğim desem burun bakmak istemiyoruz diyorlar:):):) bırde abim de benden 12 gun sonra burnundan amelıyat oldu ıkımız bıraraya geldık mı senın ne kadar sıstı kuruyor mu ıcı nefes alabılıyormusun ...vs derken bızımkıler cıldırıyorlar artık :):):)
ooo iki kişi ağır olmuş:)) benim kardeşim de Emre beye ameliyat olcak o benden daha çok takar tam yandık :KK70:

ooo iki kişi ağır olmuş:)) benim kardeşim de Emre beye ameliyat olcak o benden daha çok takar tam yandık :KK70:

erkekler bence bu konuda daha rahatlar canım tabıı kı ıstısnalar vardır ama. mesela bn amelıoyat sonrası ılk 1 ay hıc dokunmadım burnuma ama abımın yapmadıgı kalmadı kendısı o doktorun cımbızlarından alıp ıcını temızledı, kabukları hep cıkarttı pıhtıları aldı elı devamlı burnunda ıdı ama ben yanıma kımseyı yaklastırmadım kımse ıle opusmedım sadece tokalastım kı hatta hala ole yapıyorum ve kımse opmeye kalmasın dıe de doktorum 3-4 ay yasakladı dedım sadece tokalas dedı dedım :):):) kı hep korkumdan oldu bunlar aman bısı oluverır burnuma dıe ve bızımkıler dalga gectı bırı ne dokunuo ne dokunduruyor burnuna dıe dıgerı de elını cekmıyor burnundan dıe :):)

Son düzenleme:
Gunaydin herkese, sonunda sali gunu ameliyat oldum 6 saat surmus ameliyatim su an ez zor ikinci gunumu geciriyorum revizyon oldum ve kaburgamdan kikirdak alindi burnumdan cok ordan cekiyorum ama sunu soylemeliyimki ilk ameliyatima gore oldukca iyi durumdayim doktorumuzun eli oldukca hafif ve tekniklerde bir hayli ilerlemis saniyorum ilk ameliyatimi 6 sene once olmustum cunku.. Revizyon olmama ragmen ilki kadar sismedim ve silikon tamponlarin cok faydasini goruyorum.. ara ara ses veririm gozlerim cok yasardigi icin fazla uzun yazamiyorum :KK5:

Gunaydin herkese, sonunda sali gunu ameliyat oldum 6 saat surmus ameliyatim su an ez zor ikinci gunumu geciriyorum revizyon oldum ve kaburgamdan kikirdak alindi burnumdan cok ordan cekiyorum ama sunu soylemeliyimki ilk ameliyatima gore oldukca iyi durumdayim doktorumuzun eli oldukca hafif ve tekniklerde bir hayli ilerlemis saniyorum ilk ameliyatimi 6 sene once olmustum cunku.. Revizyon olmama ragmen ilki kadar sismedim ve silikon tamponlarin cok faydasini goruyorum.. ara ara ses veririm gozlerim cok yasardigi icin fazla uzun yazamiyorum :KK5:

sımdıden cok cok gecmıs olsun dıyorum ılyadaa umarım hersey gonlunce olur ve tam ıstedıgın gıbı bır burna sahıp olursun :):) tekrardan cok gecmıs olsun :)

ayyyy canımm çok geçmiş olsun :) senin haziranda ameliyatın olduğunu hatırlıyorum ama ben inan bana haziran ayına girdiğimizin bile farkında değilim :KK70:
çok sevindim. oldu bitti inşallah herşey beklediğinden çok daha iyi olur ilyadacım. emre beye güveniyorum, bu sefer memnun kalacaksın sen de :)

ilyada haziranın 15- 16 sı gibi ameliyat olacaksın sanıyodum öyle kalmış aklımda:) çok geçmiş olsun canım çok güzel olmuştur eminim burnun:)

ilyada canım çok geçmiş olsun:) istediğin gibi bir burna sahip olucaksın canım oldu bitti artık.en kısa sürede toparlanman dileğiyle:)

geçmiş olsun ... allah acil şifalar versin canımmm. bende heyecanla 15 haziranı bekliyorum.... çok heyecanlıyım bende :)))hemde çok korkuyorum :KK43:((

arkadaşlar merhaba. biliyorsunuz bantlar çıktıktan sonra bir süre burun şişmeye başlıyor. ben de bantlar çıktıktan sonraki ve 46. günüm arasındaki farkı görebilmeniz için bir resim paylaştım.
burda aradaki fark çok bariz belli oluyor.

Arkadaşlar burun kılları meselesini tam çözemedim ama başa bir soru: burun sırtındaki ağırlık hissi ne zaman geçiyor? özellikle 6 ay ya da 1-2 yıl önce ameliyat olanlar bilgi verebilirlerse sevinirim. zannedersem kişiden kişiye değişiyormuş bu durum? Tam olarak ne zaman kendi burnumuzmuş gibi hissedeceğiz?

geçmiş olsun ... allah acil şifalar versin canımmm. bende heyecanla 15 haziranı bekliyorum.... çok heyecanlıyım bende :)))hemde çok korkuyorum :KK43:((

Canimm cok tesekkur ederim bugun biraz daha iyiyim ilk 3-4 gun zor geciyor, yarin pansumanim var pazartesi tamponlarim cikacak dakikalari sayiyorum, yuzum oldukca sis suan ve yatiyorum halsizim hala..Bir haftada kurtuluyorsun cnm ben de cok heyecanliydim ve korkuyordum, ne agir ameliyatlar geciriyor insanlar dedim oyle avutuyorum kendimi sonrasinda unutuyor insan sikintilarini zaten gelip gecicek canim icini ferah tut..

Canimm cok tesekkur ederim bugun biraz daha iyiyim ilk 3-4 gun zor geciyor, yarin pansumanim var pazartesi tamponlarim cikacak dakikalari sayiyorum, yuzum oldukca sis suan ve yatiyorum halsizim hala..Bir haftada kurtuluyorsun cnm ben de cok heyecanliydim ve korkuyordum, ne agir ameliyatlar geciriyor insanlar dedim oyle avutuyorum kendimi sonrasinda unutuyor insan sikintilarini zaten gelip gecicek canim icini ferah tut..

ooohhh en zor dönemi atlatmışsın canım haydi geçmiş olsun sana. artık güzel burnunu görme zamanı :)

ilyada pazartesi 5 te kontrolüm var belki karşılaşırız canım:)

Evt pembecik az kaldi pek istahim yok sadece zorla yiyorum ayni grip oldugumda olan hisler tikali burun istahsizlik halsizlik pazartesiye gecicek inss hepsi :KK25:

bence yarın kendini o kadar iyi hissedeceksin ki, dün çok kötüydüm bugün nasıl bu kadar iyi olabilirim ki deyip şaşıracaksın canım. çok hızlı düzelecek merak etme :) zaten bu süreçleri biliyorsun tecrüben var. sen moralli ol enerjini yüksek tut yeter :)

Arkadaslar bugun biraz daha iyiyim halsizligim var tabi ve burnum tikali ama Emre Bey iyi oldugunu soyledi herseyin kaburgam da iyiymis iz bile kalmayabilir dedi eve geldim uzandim hemen , yanlis hatirlamiyorsam VİRÜSSevgi 4.Gun caddeye gezmeye gitmisti cok cabuk toparlamis gercekten :) bu arada emelcim pazartesi saat 4 te tamponlarim alinacak karsilasiriz tahmim ediyorum burnusumu ilk goren sen olacaksin :KK8:

X