- 17 Kasım 2011
- 376
- 0
evet bende gordum onugercekten tedirginlik oluyor sanki butun kotu seyler basıma gelecekmiş gibi hissediyorum ama dediğin gibi emre bey hakkında simdiye dek tek bir kotu yorum dahi okumadım.buarada ben onceki gun kontrole gittiğimde artk sırtımın cok agrıdığını soyledim dik yatarken nasıl yatıyorsun dedi dedim nerdeyse 90derece resmen oturur gibi uyuyorum dedim.hayırr hayırrrr o sekilde yatma çift yastıkla yatıcaksın kafanın bedeninden yukarda kalması yeterki o sekilde uyuma sakın dedi bana bende iki aksamdır oldukça yuksk iki yastkla yatıyorum ama bu kezde boynum agrıyor buarada seninde cildinde yaglanma war mı? benim yuzumu sivilce bastı adeta:/ bikaç gundur bu sekilde. acaba ne kullanmam gerekiyor??birde kotu bir koku geliyordu surekli ben mi kokuyorum ya falan diyordum:) megerse burun içindeki dikişler erirken koku yapıyormuş:) onu da soyliim de benim gibi baskalarıda varsa moral bozmasınlar:)
Kızlar randevumu almaya cesaret ettim sonunda, haftaya gidicem görüşmeye umuyorum güzel geçer de içim rahat bir şekilde ayrılırım oradan. Bu arada bu ara pek girememiştim foruma fotografları göremiyorum, değişiklik fln mı oldu? Bir de pembeatmosfer senin de sürecini takip ettim okudum fotografına da bakabilir miyim sakıncası yoksa ekler misin?
teşekkür ederim pembeatmosfeer, buarada baktım fotograflara burnun çok güzel olmuş, yüzüne çok yakışmış :) bu arada bişey sorucam kontrollerde ücret alınıyor mu operasyon sonrası?elbette. ekledim bile :) bu arada senin için de hayırlısı olur inşallah. şimdiden geçmiş olsun.
o beyaz şapkalı benim iştekendimi kamufle etme şeklimdi. eğer doğru tahmin ediyorsam sen de uzun açık kumral saçlı bir bayansın doğru mu. çünkü benim burnumda pembe alçı varken o kişide bant vardı. benden birkaç gün öndeydi belli ki :) o sensen seni hemen tanırım :) benim şişliklerim çabuk indi ama inanır mısın morluklarım hala geçmedi. :) dediğin gibi bünye meselesi işte.
Operasyon sonrasi ucret alinmiyor, hatta iki yil Emre beyin kontrollerine gidip geliyorsunuz. Tek odediginiz, okyanus suyu ve morluklar icin krem birde antibiyotik. Onun disinda hicbirseye odeme yapmiyorsunuz. Kan tahlilleri filan yapiliyor, onlarada para vermiyorsun.
Kizlar, daha dogrusu ameliyattan korkan arkadaslara soyluyorum. Inanin ameliyat hic zor gecmiyor, ben ilk gorusmeye gittigimde muayehanedeki yeni ameliyat olmus kizlara sorardim, acidimi, burnun aciyor mu diye. Onlarda hic acimiyor dediklerinde kendi kendime dedim ki "nasil olurda acimaz ya, sonucta kemik kesiliyor, bunlar beni korkutmamak icin mi soyluyorlar acaba" diye dusunuyordum. Inanin benim ameliyatim cok rahat gecti, cunki bu ameliyati o kadar cok istiyordum ki, acisa bile olacagim diyordum. Allahima bin sukurler olsun, cok rahatti hersey. Ikinci gunu afedersiniz regl oldum, o daha cok agriyordu :) Benim sadece biraz basim agridi, oda tam agri demeyimde biraz sanki baski vardi gibi hissediyordum, hastanenede bir agri kesici istedim birdahada kullanmadim . Sadece karin agrisi icin kullandim sonra. Ben gule oynaya girdim, oylede ciktim. Ilk gece uyuyamiyorsun hastanede, bunu hemsirede soylemisti ama ben herhalde sevincten uyuyamadim cunki hem korktugum gibi olmamisti hemde yillardir istedigim ameliyatimi olmustum. Ameliyat bitti sonra tamponlardan ve dikislerin alinmasindan cok korktum, onuda cok kolayca atlattim cunki oda bende hic acimadi. Emre beye beni sorun o bilir, ne kadar bagirtlak biriyim. Burnumun icine ameliyat oncesi bakarken bile ben ciglik attim, sanki adam orda beni canli canli kesiyormus gibi, oyle biriyim anlayin yani. Gercekten korkulacak birsey yok.
Bence karar verdiyseniz, biran once olun. 31 yasimda oldum ve ameliyattan bir ay sonra 32 yasima girdim, inanin sanki 32 yasimda yeni dogmus gibiydim. Allah herkeze yasatsin bunu, insan bir burunla bu kadar mutlu olabilirmi dersiniz belki ama ben oldum. Resim cekmeye doyamiyorum, resimlerde oldugundan sis gorundugu icin tekrar siliyorum ama her ayna gordugumde kendime bakmadan yapamiyorum. Super bir duygu!
operasyon sonrasi ucret alinmiyor, hatta iki yil emre beyin kontrollerine gidip geliyorsunuz. Tek odediginiz, okyanus suyu ve morluklar icin krem birde antibiyotik. Onun disinda hicbirseye odeme yapmiyorsunuz. Kan tahlilleri filan yapiliyor, onlarada para vermiyorsun.
Kizlar, daha dogrusu ameliyattan korkan arkadaslara soyluyorum. ınanin ameliyat hic zor gecmiyor, ben ilk gorusmeye gittigimde muayehanedeki yeni ameliyat olmus kizlara sorardim, acidimi, burnun aciyor mu diye. Onlarda hic acimiyor dediklerinde kendi kendime dedim ki "nasil olurda acimaz ya, sonucta kemik kesiliyor, bunlar beni korkutmamak icin mi soyluyorlar acaba" diye dusunuyordum. ınanin benim ameliyatim cok rahat gecti, cunki bu ameliyati o kadar cok istiyordum ki, acisa bile olacagim diyordum. Allahima bin sukurler olsun, cok rahatti hersey. ıkinci gunu afedersiniz regl oldum, o daha cok agriyordu :) benim sadece biraz basim agridi, oda tam agri demeyimde biraz sanki baski vardi gibi hissediyordum, hastanenede bir agri kesici istedim birdahada kullanmadim . Sadece karin agrisi icin kullandim sonra. Ben gule oynaya girdim, oylede ciktim. ılk gece uyuyamiyorsun hastanede, bunu hemsirede soylemisti ama ben herhalde sevincten uyuyamadim cunki hem korktugum gibi olmamisti hemde yillardir istedigim ameliyatimi olmustum. Ameliyat bitti sonra tamponlardan ve dikislerin alinmasindan cok korktum, onuda cok kolayca atlattim cunki oda bende hic acimadi. Emre beye beni sorun o bilir, ne kadar bagirtlak biriyim. Burnumun icine ameliyat oncesi bakarken bile ben ciglik attim, sanki adam orda beni canli canli kesiyormus gibi, oyle biriyim anlayin yani. Gercekten korkulacak birsey yok.
Bence karar verdiyseniz, biran once olun. 31 yasimda oldum ve ameliyattan bir ay sonra 32 yasima girdim, inanin sanki 32 yasimda yeni dogmus gibiydim. Allah herkeze yasatsin bunu, insan bir burunla bu kadar mutlu olabilirmi dersiniz belki ama ben oldum. Resim cekmeye doyamiyorum, resimlerde oldugundan sis gorundugu icin tekrar siliyorum ama her ayna gordugumde kendime bakmadan yapamiyorum. Super bir duygu!
Size yardim etmek istiyorum cunki bende sizin gectiginiz yollardan gectim ve kendi kendime dedim, eger birgun ameliyat olursam, benim gibi kararsiz olanlara, korkanlara ve sorusu olanlara yardim edecegim dedim. Belki soyle 1 yil daha burdan yazarim sonra diyerleri gibi yavas yavas cekilirim kendi kabuguma, eski ameliyat olan arkadaslar gibiVe sonra siler bizim gibi ameliyat olacaklara yardimci olursunuz.
Hastanede sakinlestirici vuruyorlar ve o kadar sakin oluyorsunki, sanki bulutlarin ustunde ucuyorsun. Ben hatta bir ara uyumustum ve ameliyathanede hafif kendime gelmeye basladim ordada zaten narkozu dayadilar hemen gittim. Gozlerimi actimki Emre bey yanimda ellerimi tutuyor ve ameliyatin cok iyi gecti dedi. Tuttum ellerini birakmadimBunlari yazarken bile hala o heyecani ve sevinci yasiyorum cunki cok guzel geldi gecti hersey. Allahim insallah siinde ameliyatiniz benimki gibi kolayca gecer. Buarada, ben muahanede cok 40 yas ustu hastasini gordum Emre beyin. Birtaneside cok kortkugu icin hala yaptirmamis ve 45 yasindayim simdi kararim kesin olacagim diyordu.
Guzel olup olmayacagini herkez merak eder ve o konuda herkes korkar ama ben Emre beye cok guvendim ve insallah bundan sonrada cok iyi gider burnusumla..
Kizlar resimlerinizi bekliyoruz, guzel burunlular clubune insallah sizlerde katilirsiniz.
sevgicimmmmm, öyle güzel anlatmışsın ki, ellerine yüreğine sağlık.... Burda 2 kişi daha var kanatsız melek diyebileceğim bunlardan biriside sensin. şimdi bu kadar yazmışsın üşenmeyip, allah razı olsun. Bunları okuyup daha korkmak mümkün değil. Inşallah bunlar hep kafamın bir tarafında kalır :) bende 4haziranda muayene olacağım ama 15 haziran içinde ameliyat tarihimi aldım. Uzatmak istemiyorum. Bende 40 olacağım:))) çok erken oldu bu ameliyat:)))) burda sizleeri gördü
m, illy, pembe atmotfer... Ve sen
çok yardımcı oldunuz canımmmm.. Sağolun . Dua edin bana , ben senden daha cırtlağım:))) canım çok tatlıdır benimde(( malesef... Ağrı eşiğim çok düşük. Heralde heyecandan bayılırım ameliyata girmeden önce. Ama kararım kesin. Allah kısmet ederse..... Olacağım ameliyat. Bordanda resimlerimi görürsünüz inşallah cannım. Tekrar teşekkürler...
teşekkür ederim pembeatmosfeer, buarada baktım fotograflara burnun çok güzel olmuş, yüzüne çok yakışmış :) bu arada bişey sorucam kontrollerde ücret alınıyor mu operasyon sonrası?
sevgicimmmmm, öyle güzel anlatmışsın ki, ellerine yüreğine sağlık.... Burda 2 kişi daha var kanatsız melek diyebileceğim bunlardan biriside sensin. şimdi bu kadar yazmışsın üşenmeyip, allah razı olsun. Bunları okuyup daha korkmak mümkün değil. Inşallah bunlar hep kafamın bir tarafında kalır :) bende 4haziranda muayene olacağım ama 15 haziran içinde ameliyat tarihimi aldım. Uzatmak istemiyorum. Bende 40 olacağım:))) çok erken oldu bu ameliyat:)))) burda sizleeri gördü
m, illy, pembe atmotfer... Ve sen
çok yardımcı oldunuz canımmmm.. Sağolun . Dua edin bana , ben senden daha cırtlağım:))) canım çok tatlıdır benimde(( malesef... Ağrı eşiğim çok düşük. Heralde heyecandan bayılırım ameliyata girmeden önce. Ama kararım kesin. Allah kısmet ederse..... Olacağım ameliyat. Bordanda resimlerimi görürsünüz inşallah cannım. Tekrar teşekkürler...
sevgicim yaa çok güldüm yazını okuyunca bir yıl daha burdan yazarım sonra yavaş yavaş çekilirim yazmışsın ya.gerçekten öyle oluyor ama:) sanki bir görev üstleniyoruz bir minnet duygusu var.burda bize yardımcı oldu arkadaşlar bizde olalım diyoruz.sonra taze güzel burunlulara bırakılıyor görev..neşeli burundaşım:) sende çok pozitif atlattın sigara nezaman içilebilinicek acaba sen içtinmi canım.
Kiz sigara deme bana cunki aciiiip canim cekiyor ve hala icmedim. Ilk uc icmezsen daha iyi olurmus bende bekliyorum bakalim. Bana emre bey iki ay icme dedi ama okuduguma gore uc ay daha iyiymis cunki kikirdak erirmis. Ahhhhh ahhhh hergun ruyama giriyor ve hergun ruyamda fosur fosur sigara iciyorum. Ancak ruyamda icerim.birde annem demez mi, birdaha icersen hakkimi helal etmem diye! Cok kotu oldum yaa, bende artik gizli gizli icerim napim...
Kiz sigara deme bana cunki aciiiip canim cekiyor ve hala icmedim. Ilk uc icmezsen daha iyi olurmus bende bekliyorum bakalim. Bana emre bey iki ay icme dedi ama okuduguma gore uc ay daha iyiymis cunki kikirdak erirmis. Ahhhhh ahhhh hergun ruyama giriyor ve hergun ruyamda fosur fosur sigara iciyorum. Ancak ruyamda icerim.birde annem demez mi, birdaha icersen hakkimi helal etmem diye! Cok kotu oldum yaa, bende artik gizli gizli icerim napim...
Operasyon sonrasi ucret alinmiyor, hatta iki yil Emre beyin kontrollerine gidip geliyorsunuz. Tek odediginiz, okyanus suyu ve morluklar icin krem birde antibiyotik. Onun disinda hicbirseye odeme yapmiyorsunuz. Kan tahlilleri filan yapiliyor, onlarada para vermiyorsun.
Kizlar, daha dogrusu ameliyattan korkan arkadaslara soyluyorum. Inanin ameliyat hic zor gecmiyor, ben ilk gorusmeye gittigimde muayehanedeki yeni ameliyat olmus kizlara sorardim, acidimi, burnun aciyor mu diye. Onlarda hic acimiyor dediklerinde kendi kendime dedim ki "nasil olurda acimaz ya, sonucta kemik kesiliyor, bunlar beni korkutmamak icin mi soyluyorlar acaba" diye dusunuyordum. Inanin benim ameliyatim cok rahat gecti, cunki bu ameliyati o kadar cok istiyordum ki, acisa bile olacagim diyordum. Allahima bin sukurler olsun, cok rahatti hersey. Ikinci gunu afedersiniz regl oldum, o daha cok agriyordu :) Benim sadece biraz basim agridi, oda tam agri demeyimde biraz sanki baski vardi gibi hissediyordum, hastanenede bir agri kesici istedim birdahada kullanmadim . Sadece karin agrisi icin kullandim sonra. Ben gule oynaya girdim, oylede ciktim. Ilk gece uyuyamiyorsun hastanede, bunu hemsirede soylemisti ama ben herhalde sevincten uyuyamadim cunki hem korktugum gibi olmamisti hemde yillardir istedigim ameliyatimi olmustum. Ameliyat bitti sonra tamponlardan ve dikislerin alinmasindan cok korktum, onuda cok kolayca atlattim cunki oda bende hic acimadi. Emre beye beni sorun o bilir, ne kadar bagirtlak biriyim. Burnumun icine ameliyat oncesi bakarken bile ben ciglik attim, sanki adam orda beni canli canli kesiyormus gibi, oyle biriyim anlayin yani. Gercekten korkulacak birsey yok.
operasyondan sonra mide bulantisi veya istahsizlik oldu mu acaba ?