Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

çok iyi birkaç noktaya değindin. kokuyu ben de alıyordum. hatta ayıptır söylemesi ; burnumun içindeki pislikler mi kokuyor filan diyordum :) açıklaman iyi oldu.
benim cildim çok çok kuru bir ciltti canım, yağlanma yok o yüzden. ama benim burun kanatlarımda siyah noktalar var hafiften. alışkın olmadığım için gözüme batıyorlar şimdi. burnumda da aşırı yağlanma yok.
yatarken de dediğin gibi yapayım bari. boşu boşuna kendimizi harap etmişiz desene iki yastık, kafa vücuttan yukarda olsun yeter yani
bak bu mesaj bence çok faydalı oldu. hem benim için hem de merak edenler için.
bak bu arada sivilcelerin için yazıyorum, başka bir arkadaş da ameliyattan snra cilt problemi yaşamış. emre bey bir cildiyeci önermiş ona.yanlış hatırlamıyorsam. emre beye sor istersen.

Son düzenleme:
Kızlar randevumu almaya cesaret ettim sonunda, haftaya gidicem görüşmeye umuyorum güzel geçer de içim rahat bir şekilde ayrılırım oradan. Bu arada bu ara pek girememiştim foruma fotografları göremiyorum, değişiklik fln mı oldu? Bir de pembeatmosfer senin de sürecini takip ettim okudum fotografına da bakabilir miyim sakıncası yoksa ekler misin?

elbette. ekledim bile :) bu arada senin için de hayırlısı olur inşallah. şimdiden geçmiş olsun.

elbette. ekledim bile :) bu arada senin için de hayırlısı olur inşallah. şimdiden geçmiş olsun.
teşekkür ederim pembeatmosfeer, buarada baktım fotograflara burnun çok güzel olmuş, yüzüne çok yakışmış :) bu arada bişey sorucam kontrollerde ücret alınıyor mu operasyon sonrası?

pembe atmosfer..... merhaba, anccak buralarda yakalıyabiliyorum seni.... teşekkür ederim. mesajın için ellerine sağlık.....ilayda o bahsettiğim hastayı tanıyor sana daha ayrıntılı bilgi verecektir.

Operasyon sonrasi ucret alinmiyor, hatta iki yil Emre beyin kontrollerine gidip geliyorsunuz. Tek odediginiz, okyanus suyu ve morluklar icin krem birde antibiyotik. Onun disinda hicbirseye odeme yapmiyorsunuz. Kan tahlilleri filan yapiliyor, onlarada para vermiyorsun.

Kizlar, daha dogrusu ameliyattan korkan arkadaslara soyluyorum. Inanin ameliyat hic zor gecmiyor, ben ilk gorusmeye gittigimde muayehanedeki yeni ameliyat olmus kizlara sorardim, acidimi, burnun aciyor mu diye. Onlarda hic acimiyor dediklerinde kendi kendime dedim ki "nasil olurda acimaz ya, sonucta kemik kesiliyor, bunlar beni korkutmamak icin mi soyluyorlar acaba" diye dusunuyordum. Inanin benim ameliyatim cok rahat gecti, cunki bu ameliyati o kadar cok istiyordum ki, acisa bile olacagim diyordum. Allahima bin sukurler olsun, cok rahatti hersey. Ikinci gunu afedersiniz regl oldum, o daha cok agriyordu :) Benim sadece biraz basim agridi, oda tam agri demeyimde biraz sanki baski vardi gibi hissediyordum, hastanenede bir agri kesici istedim birdahada kullanmadim . Sadece karin agrisi icin kullandim sonra. Ben gule oynaya girdim, oylede ciktim. Ilk gece uyuyamiyorsun hastanede, bunu hemsirede soylemisti ama ben herhalde sevincten uyuyamadim cunki hem korktugum gibi olmamisti hemde yillardir istedigim ameliyatimi olmustum. Ameliyat bitti sonra tamponlardan ve dikislerin alinmasindan cok korktum, onuda cok kolayca atlattim cunki oda bende hic acimadi. Emre beye beni sorun o bilir, ne kadar bagirtlak biriyim. Burnumun icine ameliyat oncesi bakarken bile ben ciglik attim, sanki adam orda beni canli canli kesiyormus gibi, oyle biriyim anlayin yani. Gercekten korkulacak birsey yok.
Bence karar verdiyseniz, biran once olun. 31 yasimda oldum ve ameliyattan bir ay sonra 32 yasima girdim, inanin sanki 32 yasimda yeni dogmus gibiydim. Allah herkeze yasatsin bunu, insan bir burunla bu kadar mutlu olabilirmi dersiniz belki ama ben oldum. Resim cekmeye doyamiyorum, resimlerde oldugundan sis gorundugu icin tekrar siliyorum ama her ayna gordugumde kendime bakmadan yapamiyorum. Super bir duygu!

Sevgicim teşekkür ederim bilgilendirdiği için. Benim korkum acı ameliyat vs değil benim tek endişem sonuçtan memnun kalmamak, işte o kısımda da Emre Bey'in bu riski minimuma indirecek en iyi tercih olduğuna inanıyorum:)

sevgicimmmmm, öyle güzel anlatmışsın ki, ellerine yüreğine sağlık.... Burda 2 kişi daha var kanatsız melek diyebileceğim bunlardan biriside sensin. şimdi bu kadar yazmışsın üşenmeyip, allah razı olsun. Bunları okuyup daha korkmak mümkün değil. Inşallah bunlar hep kafamın bir tarafında kalır :) bende 4haziranda muayene olacağım ama 15 haziran içinde ameliyat tarihimi aldım. Uzatmak istemiyorum. Bende 40 olacağım:))) çok erken oldu bu ameliyat:)))) burda sizleeri gördü
m, illy, pembe atmotfer... Ve sen
çok yardımcı oldunuz canımmmm.. Sağolun . Dua edin bana , ben senden daha cırtlağım:))) canım çok tatlıdır benimde(( malesef... Ağrı eşiğim çok düşük. Heralde heyecandan bayılırım ameliyata girmeden önce. Ama kararım kesin. Allah kısmet ederse..... Olacağım ameliyat. Bordanda resimlerimi görürsünüz inşallah cannım. Tekrar teşekkürler...

Size yardim etmek istiyorum cunki bende sizin gectiginiz yollardan gectim ve kendi kendime dedim, eger birgun ameliyat olursam, benim gibi kararsiz olanlara, korkanlara ve sorusu olanlara yardim edecegim dedim. Belki soyle 1 yil daha burdan yazarim sonra diyerleri gibi yavas yavas cekilirim kendi kabuguma, eski ameliyat olan arkadaslar gibi Ve sonra siler bizim gibi ameliyat olacaklara yardimci olursunuz.
Hastanede sakinlestirici vuruyorlar ve o kadar sakin oluyorsunki, sanki bulutlarin ustunde ucuyorsun. Ben hatta bir ara uyumustum ve ameliyathanede hafif kendime gelmeye basladim ordada zaten narkozu dayadilar hemen gittim. Gozlerimi actimki Emre bey yanimda ellerimi tutuyor ve ameliyatin cok iyi gecti dedi. Tuttum ellerini birakmadim Bunlari yazarken bile hala o heyecani ve sevinci yasiyorum cunki cok guzel geldi gecti hersey. Allahim insallah siinde ameliyatiniz benimki gibi kolayca gecer. Buarada, ben muahanede cok 40 yas ustu hastasini gordum Emre beyin. Birtaneside cok kortkugu icin hala yaptirmamis ve 45 yasindayim simdi kararim kesin olacagim diyordu.

Guzel olup olmayacagini herkez merak eder ve o konuda herkes korkar ama ben Emre beye cok guvendim ve insallah bundan sonrada cok iyi gider burnusumla..

Kizlar resimlerinizi bekliyoruz, guzel burunlular clubune insallah sizlerde katilirsiniz.

sevgicim yaa çok güldüm yazını okuyunca bir yıl daha burdan yazarım sonra yavaş yavaş çekilirim yazmışsın ya.gerçekten öyle oluyor ama:) sanki bir görev üstleniyoruz bir minnet duygusu var.burda bize yardımcı oldu arkadaşlar bizde olalım diyoruz.sonra taze güzel burunlulara bırakılıyor görev..neşeli burundaşım:) sende çok pozitif atlattın sigara nezaman içilebilinicek acaba sen içtinmi canım.

canım yazını okuyunca mutlu oldum ne güzel bahsetmişsin bizden:) dualarım seninle nezaman istersen konuşururuz..heycanlandığında kafana bişey takıldığında ben hep yanındayım..dulararımız aklımız kalbimiz seninle:) çokta merak ediyoruz..ameliyattan önce rahatlatıcı bir iğne yapılıyo ben ameliyathaneyi inceliyordum düşün ne var ne yok diye:) pembe bulutlarda oluyosun ammmmaaaann breee pifirt ne olursa olsun diyosun çok güzel bişeydi o yaa

teşekkür ederim pembeatmosfeer, buarada baktım fotograflara burnun çok güzel olmuş, yüzüne çok yakışmış :) bu arada bişey sorucam kontrollerde ücret alınıyor mu operasyon sonrası?

teşekkür ederim darısı başına inşallah diyorum o halde. kontrollerde herhangi bir ücret alınmıyor canım. bir kere ödeme yapıyorsun ve emre bey sonrasında uzuuun bir süre seni kontrol ediyor :)

yağmurminel merak etme. aynı hisleri ben de yaşadım. ya istediğim gibi olmazsa ne yaparım ben gibi cümleleri kafamda milyon kere tekrarladım. ama emre beye çok güvendim. burada da tabii fotograflarını paylaşan arkadaşların çok yardımı oldu.
ağrı eşiğim benim de düşüktür ama ben bir kere bile ağrı kesici almadım. ilk üç gün sadece zor oluyor. yüzünüz şişiyor, nefes alamadığınız için boğazınız kuruyor ve halsizlik oluyor ama o üç günden sonra sanki ameliyat olan siz değilmişsiniz gibi inanılmaz bir enerjiyle dolanmaya başlıyorsunuz. ben 5. gün işe bile başlayabilirdim, kendimi o kadar iyi hissediyordum ama emre bey ilk 9 gün riske girmek istemiyor. özellikle tamponlar alındıktan sonraki 3 gün, kendinizi iyi hissetseniz bile yatın diyor. çünkü kanama riskinin olabileceği günlermiş. ama onu da atlattın mı ooo herşey çok kolay. ben 10. gün işe başladım. ama diyorum ya kendimi iyi hissediyordum, doktorum izin verseydi daha erken de başlayabilirdim.
hakkınızda hayırlısı olsun. herşey iyi olacak merak etmeyin.

Kiz sigara deme bana cunki aciiiip canim cekiyor ve hala icmedim. Ilk uc icmezsen daha iyi olurmus bende bekliyorum bakalim. Bana emre bey iki ay icme dedi ama okuduguma gore uc ay daha iyiymis cunki kikirdak erirmis. Ahhhhh ahhhh hergun ruyama giriyor ve hergun ruyamda fosur fosur sigara iciyorum. Ancak ruyamda icerim. birde annem demez mi, birdaha icersen hakkimi helal etmem diye! Cok kotu oldum yaa, bende artik gizli gizli icerim napim...

benimde canımçok istiyor bu aralar galiba ona ihtiyacım var..ruh halimden dolayı istiyorum sanırım valla anca rüyada içeriz canımcım bende rüyamda içiyorum annende hazır bırakmışken içmesin diye öyle laf etmiş.vicdan azabına bak yaa içersende annenin sözü gelir aklına

Bencede annen haklı iyi demiş:) bırakmışken tamamen bırak! unut sigarayı unut:))

operasyondan sonra mide bulantisi veya istahsizlik oldu mu acaba ?

operasyondan sonra mide bulantisi veya istahsizlik oldu mu acaba ?

Ben ameliyattan çıkar çıkmaz yemek diye bağırdım sonra yemek verdiler bana, yedikten sonra midem bulandı ve hemşire girmişti o anda, sana iki saat yemek yasak çünkü bulantı yapar dedi, hemen migde bulantisina karsı iğne yaptı. Meger bana yanlışlıkla yemek vermişler sonra iki saat bekledim ama açlıktan resmen geberdim. Anliycan bende iştahsızlık olmadı hic. Hatta tam tersi, evde ne var ne yok sildim supurdum.

Canim resim cekiyorum, bir bakiyorum resme, kocaman burun ve cok kalin ve sis. Oysa aynaya baktigimda o kadar kalin ve sis degil, annem hatta findik burunlu kizim diyor Resimleri ekliycem ama soz. Birde bugun dudaktan asagi inen cizgileri doldurttum, aciiip guzel oldu. Hatta Belcikaya gelecektim dolgu icin, Hasselt (Antwerpen yakinlari) ama kadin eylul ayinda bos yer var dedi, bende Amsterdama gittim orda yaptirdim. Ahhhhhhh ahhhhhhh kizlar iyice kafayi taktim ben estetik islerine. Simdi sira dudak dolgusunda Aslinda onun icin gitmistim doktor yapmadi gerek yok diye, yandaki cizgilere kullandi iki tupude... Neyse, burasi daha cok burun estetigi uzerine bir topik, konugu dagitmiyayim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…