- 17 Kasım 2011
- 376
- 0
evet bende gordum onu gercekten tedirginlik oluyor sanki butun kotu seyler basıma gelecekmiş gibi hissediyorum ama dediğin gibi emre bey hakkında simdiye dek tek bir kotu yorum dahi okumadım.buarada ben onceki gun kontrole gittiğimde artk sırtımın cok agrıdığını soyledim dik yatarken nasıl yatıyorsun dedi dedim nerdeyse 90derece resmen oturur gibi uyuyorum dedim.hayırr hayırrrr o sekilde yatma çift yastıkla yatıcaksın kafanın bedeninden yukarda kalması yeterki o sekilde uyuma sakın dedi bana bende iki aksamdır oldukça yuksk iki yastkla yatıyorum ama bu kezde boynum agrıyor buarada seninde cildinde yaglanma war mı? benim yuzumu sivilce bastı adeta:/ bikaç gundur bu sekilde. acaba ne kullanmam gerekiyor??birde kotu bir koku geliyordu surekli ben mi kokuyorum ya falan diyordum:) megerse burun içindeki dikişler erirken koku yapıyormuş:) onu da soyliim de benim gibi baskalarıda varsa moral bozmasınlar:)
çok iyi birkaç noktaya değindin. kokuyu ben de alıyordum. hatta ayıptır söylemesi ; burnumun içindeki pislikler mi kokuyor filan diyordum :) açıklaman iyi oldu.
benim cildim çok çok kuru bir ciltti canım, yağlanma yok o yüzden. ama benim burun kanatlarımda siyah noktalar var hafiften. alışkın olmadığım için gözüme batıyorlar şimdi. burnumda da aşırı yağlanma yok.
yatarken de dediğin gibi yapayım bari. boşu boşuna kendimizi harap etmişiz desene iki yastık, kafa vücuttan yukarda olsun yeter yani
bak bu mesaj bence çok faydalı oldu. hem benim için hem de merak edenler için.
bak bu arada sivilcelerin için yazıyorum, başka bir arkadaş da ameliyattan snra cilt problemi yaşamış. emre bey bir cildiyeci önermiş ona.yanlış hatırlamıyorsam. emre beye sor istersen.
Son düzenleme: