Canim benim bir sonraki gorusmem bir ay sonra. Anldgm kadari ile hastalrin iilesme sureclerine gore kontrol gunlerinin mesafeside degisiyor. Cunku sen bende 3 gun snra olmstn. Bni normlde birinci ayda cagrmsi gerekiodu sanrm ama 40. Gun cagrdi yaws ilerliyr die sanrm.
Gzmuygun bence snde ara we sor canim bende daha birkac gundr nefes alaiyorum cok moralim bozuluyordu ama dun keyfm yerine geldi. Suan snn nefes alio olabilmen bile cok buyukk bi gelisme senin acindan dedi. Sol tarafimdan ddusen parca oyle buyuk ve gariptiki bende aynen pembeatmosferin dedigi gbi icerde yapilan bisyi zedeledimde dustu die dusundum:) ama onun sonrasnda inanlmaz rahtladim. Sendn de geldimi oyle bsy??
canım merhaba. kafanda hangi soru varsa bence çekinmeden ara konuş. çünkü hem emre bey çok hoşgörülü hem de soruna cevap alıp içini rahatlatmış olacaksın. tuzlu su iyi gelmiyor mu acaba? içine çekiyor musun tuzlu suyu?
pembe atmosfer sen sanslı olanlardansın emın ol cunku ılk gunden ıtıbaren nefes problemının olmadı bugun bnm 83. gunum ve bn hala nefes alamıyorum hatta ozgul hanımı arayıp sorsam mı yada emre beyı mı arasam dıye dusunuyorumbuarada emelsahın ve zeynep83 sızlerde nefes alısınız nasıl ?
Canim benim bir sonraki gorusmem bir ay sonra. Anldgm kadari ile hastalrin iilesme sureclerine gore kontrol gunlerinin mesafeside degisiyor. Cunku sen bende 3 gun snra olmstn. Bni normlde birinci ayda cagrmsi gerekiodu sanrm ama 40. Gun cagrdi yaws ilerliyr die sanrm.
Gzmuygun bence snde ara we sor canim bende daha birkac gundr nefes alaiyorum cok moralim bozuluyordu ama dun keyfm yerine geldi. Suan snn nefes alio olabilmen bile cok buyukk bi gelisme senin acindan dedi. Sol tarafimdan ddusen parca oyle buyuk ve gariptiki bende aynen pembeatmosferin dedigi gbi icerde yapilan bisyi zedeledimde dustu die dusundum:) ama onun sonrasnda inanlmaz rahtladim. Sendn de geldimi oyle bsy??
benim de parça düşmüştü ben parçayı embriyoya benzetmiştimöğğ iğrenç
bana tuzlu su onermedı kı canım. bana sadece bır yerden sonra tonımerde kurutur onu bırak artık dedı kontrole gıttıgımde ve bır krem erdı ıcını nemlı tutması ıcın
Gizemcim ben sol taraftan gayet iyi nefes alıyorum ama sağ tarafımdan çok az alabiliyorum, ağzım kapalıyken aldığım nefes yetmiyor şuan emre bey bana tuzlu su önerdi ona başladım şimdilerde, ktba o düşen parça bendede olmuştu görünce korkmuştum bu da neyin nesi diye:) bu arada benimde sol taraftan düştü sadece sağda herhangi bişey olmadı iki bundan dolayı tıkanıklık olabiliyor muymuş?
Kesnlikle korkunc bisydi:) gizemcim sn neden o kdr gec gttn kontrole? Ben yaralr icin teramisin kullniyrdum bes gun once birktm artk burnum cok yaglandi hep siwlce oldu ztnoda etmiliyodu sanrm ama suan ztn gorunurde dikiste kalmdi. Sana n kremi wermisti
ben sehır dısından gelıyordum o nedenle emre beye zaten ılk 12 gun kontrollere gıtmıstım sonrada emre bey 1. ayda gelmesem problem olur mu dedım o da o yok 1,5 ay 2. ay gıbı gelebılırsın dedı. bende en yakın o tarıhte gıdebıldım . o gıttıgımdede sordugumda bır daha ne zamanana geleyım dıe 1,5 ay sonra gel dedı. bu arada benden ne kabul dusuyor nede baska bısı gelıyor ıcını ben normal su cekmeye basladım yumusasın ve bırseyler cıksın dıe ama yok hıc bırsey cıkmıyorbu arada kullandıgım kremın adı sıcc nasal merhem canım . bu krem burun ıcını nemlendırmede baya bı ıse yasıyor ve uzun surelı nemlı tutuyor ama emre bey bunu ıcerılere ıtmeyeceksın sadece burun delıklerının oraya bırer damla surup sonra dıstan burnunu azıcık bastır kı ıcınde yayılsın dedı. ama bn mımık yapmaya calıstıgımda bıle ıcım kupkuru ıcındekıler gerılıyor artık her ne var ıse
canım benim burnumdan neler çıktığını tahmin edemezsin ve bunların neredeyse çoğu ilk 25 gün içinde çıktı. eğer senin burnundan birşey çıkmadığını söylüyorsan, o içeridekiler kuruduğu için burnunu geriyor olabilir. bence emre beyle bu konuyu esaslı bir şekilde görüş derim. rahat edemediğini anlat canım.
benim o et parçası dediğimiz şey sadece bir taraftan düştü ama nefes problemim yok en başından beri her iki taraftan da. ama içerden neler çıkarmadım ki. hatta ilk başta sümkürürken fazla zorladığım için kanamam bile oldu, sen biliyorsun. ama bunların hepsi rahatlattı beni. içerde bişeyler kalmışken bu bende baş ağrısı yapıyordu çok. temizledikçe ağrım gidiyordu.
haklısınız sanırım canım en ıyısı emre beyı aramak ama bugunde amelıyat gunu arayıp rahatsız etmek de istemıyorum en ıyısı yarın arayayım ben emre beyı belkı bırseyler onerır bana
pembeatmosfeer henüz mesaj sayım yeni doldugu için ancak bakabldm fotograflara. we aynen tahmn ettiğim gibi seni emre beyin ofisinde iki defa gormuştum:) beyaz bir şapkan vardı hatta ozellikle hiç şiş gorunmemen dikkatimi çekmişti. burda konusurkende bnden birkaç gn sonra oldugunu oğrennce acaba o bayan olabilmi demiştim:) gerckten cok guzel olmuş burnun maşallah benden sonra olmana ragmen benden cok daha iyi gorunuyorsun:) bunye meselesi gercekten tabi yapılan işlemlerde fark ediyodur illa ki. bende yakın zamanda bir album olusturacağım belki sende bni tanıyabilsin:)
buarada gizemcim sende bence daha da beklemeden emre beyi ara bakalım neler soyleyecek.buarada gözluk kullnmaya ve spor yapmaya n zmn başlayabilirz kızlr hc bilginiz var mı bu konuda??
o beyaz şapkalı benim iştekendimi kamufle etme şeklimdi. eğer doğru tahmin ediyorsam sen de uzun açık kumral saçlı bir bayansın doğru mu. çünkü benim burnumda pembe alçı varken o kişide bant vardı. benden birkaç gün öndeydi belli ki :) o sensen seni hemen tanırım :) benim şişliklerim çabuk indi ama inanır mısın morluklarım hala geçmedi. :) dediğin gibi bünye meselesi işte.
eet o da benim:) bende aynı mantıgı yurutmuştum:) hatırlıyorum senn morlukların cok belirgindi benimkiler baya yanaklrımdan asagıya dgru sararark inerken senin cizilmiş gbiydi resmen morluklar:)(nasıl bir benzetmeyse o:) senin morlukların benimde hala yuzumde sisliklerim dewam ediyor:/ cok rahatsızım bu durumdan ama bekliyorum işte son gorusmede emre bey seni bekledgmden cok daha iisin deyince keyfim yerine geldi:) sn hala arnicayı kullanıyor musn bana o cok ii gelmişti. gozlerimin içindeki kanlar cok zor gecti ama daha yeni yeni dzeldi resmen:)
şansa bak tanışıyormuşuz o haldecanım emre bey arnca kremi ilk zamanlardan sonra bırakmamı söyledi. arnica krem, ilk ameliyat sonrası morluklar içinmiş zaten. sonra onun faydası olmaz dedi ve 50 faktörlü bir güneş kremi verdi. epeyde fazla fiyatı hatta ufacık şey için. florasan lambalardan bile etkilenir morlukların dikkat et ve 3 saatte bir sürekli kullan dedi. o gün bu gündür hala sürüyorum. çok az kaldı ama kalanlar da inatçı çıktı :) çevremdekiler apaçi diye alay ediyorlar benimle. gözlerimin altında iki beyaz boya; düşün artık :)
lar isimli bir arkadaş var forumda. 3 yıl önce emre beye ameliyat olmuş. o ' gıdım bile şişti' diyordu. ama geçecek şişliklerin canım merak etme. bol bol su iç. hatta 2,5 litre içsen yeter demişti emre bey. çok da zorlamaya gerek yok.
sen çok güzel bir bayansın. burnunun eski halini bilmiyorum ama ameliyattan sonra seni gördüğümde çok sevimli bir ifadesi vardı burnunun yüzüne kattığı :)
o senin güzelliğin çok teşekkür ederim:) benim sekil sorunum yoktu nefes problemiyle gttim onceki ameliytımdan snra hiç nefes alamaz olmuştum. ve estetik yapılmadığı halde burnumn iki yanında çıkıntılar oluşmuştu ve uctaki kıkırdakta hafif bir düşme wardı ama cok belli belrsizdi yani hatta emre beye gttğimde ofiste beklerkn insanlar hasta yakınımla geldim onu bkliyorum falan sanmışlardı amelyt olcm deynce sasrmıştı bazıları:) ama emre bey beni ikna etti nefesle berabr onlarıda dzltelim deynce fotograflarımı çekti tasarım yapınca hoşuma gitti hiçbi yerimden kıkırdak alinmayacagını duyuncada tamam dedim yoksa sadece nefes sorunumu cozecekti.simdi düşününce bana onceden hiçte rahatsızlık vermeyen burnumun su halime gore cok kotu oldugunu düşünüyorum:) iyi ki emre bey kandırmış beni:) herkes su halinin bile cok güzel oldugunu soyleyince seviniyorum:)inşallah en kısa zamanda normal halimize donebilirz canım.ben en cok yastıga gomulup uyumayı ozledimo kdar tetikte yatıyorum ki uyuyor muyum uyumuyor muyum anlamıorum sabaha kadar