Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Benden hıcbırsey gelmıyor malesf canım. o kadar kuru kı ıcı burnumun sumkurdugumde bıle hıc bırset cıkmıyor bn ılk kontrole54. gunumde gıtmıstım ve bana tonımerı bırakmamı soyledı. burnumun ıcı cok kuru oldugunu soyleyınce bana bı krem onerdı onu kulklanıyorum sımdı ıcını nemlendırmesı ıcın ama onu surdugumde sadec enmlenıyor ama nefes falan alamıyorum bır tarafım tamamen tıkalı dıger taraftan da cok az nefes alabılıyorum. bu arada banatuzlu su falan onermedı

bana tuzlu su onermedı kı canım. bana sadece bır yerden sonra tonımerde kurutur onu bırak artık dedı kontrole gıttıgımde ve bır krem erdı ıcını nemlı tutması ıcın

canım nefes problemi hemen düzelmiyo zeynep ve benim sağ tarafımız biraz tıkalı benim daha az ama zeynep tam nefes alamadığından bahsetmişti bunun nedeni içteki yaraların kabuklanıp deliği kapatması sanırım (ben öyle duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum) bunun için tuzlu suyla temizlemen gerekiyomuş burnunu. 5-6 ay falan sürer tamamen açılması tabi yine açılmazsa küçük bi operasyonla açıyolar çünkü etler birbirine yapışabiliyomuş iyileşme sırasında... Kontrollere sık gidemediğin için sıkıntıya girmen normal ara bencede

benim de parça düşmüştü ben parçayı embriyoya benzetmiştim öğğ iğrenç

benim de parça düşmüştü ben parçayı embriyoya benzetmiştim öğğ iğrenç

Kesnlikle korkunc bisydi:) gizemcim sn neden o kdr gec gttn kontrole? Ben yaralr icin teramisin kullniyrdum bes gun once birktm artk burnum cok yaglandi hep siwlce oldu ztnoda etmiliyodu sanrm ama suan ztn gorunurde dikiste kalmdi. Sana n kremi wermisti

bana tuzlu su onermedı kı canım. bana sadece bır yerden sonra tonımerde kurutur onu bırak artık dedı kontrole gıttıgımde ve bır krem erdı ıcını nemlı tutması ıcın

gzmcim burnundan ne kadar kabuk çıkarsa o kadar açılıyor deliklerin. ben burun içini temizlemediğim zaman inanılmaz rahatsız oluyorum hemen tuzlu sudan sonra içindekiler kendini bırakıyor zaten ve hafif sümkürerek çıkartıyorum. çok iyi geliyor. tuzlu suyun zararı yok zaten. grip olan insanlara da önerilir bu genelde. ama bunu yapmadan önce bence emre beyi ara. çekinme sakın. neticede hala iyileşme sürecindesin. bir de sanırım sen burnuna korkudan biraz fazla kibar davrandın ben olabildiğince şekilden şekle sokuyorum burnundan korkma. bu günlerde geçecek canım. emre beyi aramayı ihmal etme.

Gizemcim ben sol taraftan gayet iyi nefes alıyorum ama sağ tarafımdan çok az alabiliyorum, ağzım kapalıyken aldığım nefes yetmiyor şuan emre bey bana tuzlu su önerdi ona başladım şimdilerde, ktba o düşen parça bendede olmuştu görünce korkmuştum bu da neyin nesi diye:) bu arada benimde sol taraftan düştü sadece sağda herhangi bişey olmadı iki bundan dolayı tıkanıklık olabiliyor muymuş?

Evet canim sanirim ondan nefes problemi olusuyor. Cunku o ciktigindan beri cok rahat nefes aliorum sol taraftan sag kisim dha az alio. Emre beye soldan dustu ama sagdan bsy gelmedi deynce icine bakti onlar bizim yaktigimiz etler sag tarfinda hala duruyo ben alablirm ama canin yanar o zamnla dusucktr dedi. Bakalm bekleyp gorucez:) pembeatmsfer we emel szn iki taraftanda dustu mu?

ben sehır dısından gelıyordum o nedenle emre beye zaten ılk 12 gun kontrollere gıtmıstım sonrada emre bey 1. ayda gelmesem problem olur mu dedım o da o yok 1,5 ay 2. ay gıbı gelebılırsın dedı. bende en yakın o tarıhte gıdebıldım . o gıttıgımdede sordugumda bır daha ne zamanana geleyım dıe 1,5 ay sonra gel dedı. bu arada benden ne kabul dusuyor nede baska bısı gelıyor ıcını ben normal su cekmeye basladım yumusasın ve bırseyler cıksın dıe ama yok hıc bırsey cıkmıyor bu arada kullandıgım kremın adı sıcc nasal merhem canım . bu krem burun ıcını nemlendırmede baya bı ıse yasıyor ve uzun surelı nemlı tutuyor ama emre bey bunu ıcerılere ıtmeyeceksın sadece burun delıklerının oraya bırer damla surup sonra dıstan burnunu azıcık bastır kı ıcınde yayılsın dedı. ama bn mımık yapmaya calıstıgımda bıle ıcım kupkuru ıcındekıler gerılıyor artık her ne var ıse

canım benim burnumdan neler çıktığını tahmin edemezsin ve bunların neredeyse çoğu ilk 25 gün içinde çıktı. eğer senin burnundan birşey çıkmadığını söylüyorsan, o içeridekiler kuruduğu için burnunu geriyor olabilir. bence emre beyle bu konuyu esaslı bir şekilde görüş derim. rahat edemediğini anlat canım.
benim o et parçası dediğimiz şey sadece bir taraftan düştü ama nefes problemim yok en başından beri her iki taraftan da. ama içerden neler çıkarmadım ki. hatta ilk başta sümkürürken fazla zorladığım için kanamam bile oldu, sen biliyorsun. ama bunların hepsi rahatlattı beni. içerde bişeyler kalmışken bu bende baş ağrısı yapıyordu çok. temizledikçe ağrım gidiyordu.

haklısınız sanırım canım en ıyısı emre beyı aramak ama bugunde amelıyat gunu arayıp rahatsız etmek de istemıyorum en ıyısı yarın arayayım ben emre beyı belkı bırseyler onerır bana

haklısınız sanırım canım en ıyısı emre beyı aramak ama bugunde amelıyat gunu arayıp rahatsız etmek de istemıyorum en ıyısı yarın arayayım ben emre beyı belkı bırseyler onerır bana

hayır canım ara. eğer ameliyattaysa yada müsait değilse başka bir asistanı açıyor zaten emre beye haber veriyor ve emre bey de ilk uygun olduğu anda sana geri dönüyor. ben aradığımda kendisi ameliyattaymış, ameliyat arasında geri dönmüştü bana. yarına erteleme.

pembeatmosfeer henüz mesaj sayım yeni doldugu için ancak bakabldm fotograflara. we aynen tahmn ettiğim gibi seni emre beyin ofisinde iki defa gormuştum:) beyaz bir şapkan vardı hatta ozellikle hiç şiş gorunmemen dikkatimi çekmişti. burda konusurkende bnden birkaç gn sonra oldugunu oğrennce acaba o bayan olabilmi demiştim:) gerckten cok guzel olmuş burnun maşallah benden sonra olmana ragmen benden cok daha iyi gorunuyorsun:) bunye meselesi gercekten tabi yapılan işlemlerde fark ediyodur illa ki. bende yakın zamanda bir album olusturacağım belki sende bni tanıyabilsin:)
buarada gizemcim sende bence daha da beklemeden emre beyi ara bakalım neler soyleyecek.buarada gözluk kullnmaya ve spor yapmaya n zmn başlayabilirz kızlr hc bilginiz var mı bu konuda??

o beyaz şapkalı benim işte kendimi kamufle etme şeklimdi. eğer doğru tahmin ediyorsam sen de uzun açık kumral saçlı bir bayansın doğru mu. çünkü benim burnumda pembe alçı varken o kişide bant vardı. benden birkaç gün öndeydi belli ki :) o sensen seni hemen tanırım :) benim şişliklerim çabuk indi ama inanır mısın morluklarım hala geçmedi. :) dediğin gibi bünye meselesi işte.

eet o da benim:) bende aynı mantıgı yurutmuştum:) hatırlıyorum senn morlukların cok belirgindi benimkiler baya yanaklrımdan asagıya dgru sararark inerken senin cizilmiş gbiydi resmen morluklar:)(nasıl bir benzetmeyse o:) senin morlukların benimde hala yuzumde sisliklerim dewam ediyor:/ cok rahatsızım bu durumdan ama bekliyorum işte son gorusmede emre bey seni bekledgmden cok daha iisin deyince keyfim yerine geldi:) sn hala arnicayı kullanıyor musn bana o cok ii gelmişti. gozlerimin içindeki kanlar cok zor gecti ama daha yeni yeni dzeldi resmen:)

şansa bak tanışıyormuşuz o halde canım emre bey arnca kremi ilk zamanlardan sonra bırakmamı söyledi. arnica krem, ilk ameliyat sonrası morluklar içinmiş zaten. sonra onun faydası olmaz dedi ve 50 faktörlü bir güneş kremi verdi. epeyde fazla fiyatı hatta ufacık şey için. florasan lambalardan bile etkilenir morlukların dikkat et ve 3 saatte bir sürekli kullan dedi. o gün bu gündür hala sürüyorum. çok az kaldı ama kalanlar da inatçı çıktı :) çevremdekiler apaçi diye alay ediyorlar benimle. gözlerimin altında iki beyaz boya; düşün artık :)
lar isimli bir arkadaş var forumda. 3 yıl önce emre beye ameliyat olmuş. o ' gıdım bile şişti' diyordu. ama geçecek şişliklerin canım merak etme. bol bol su iç. hatta 2,5 litre içsen yeter demişti emre bey. çok da zorlamaya gerek yok.
sen çok güzel bir bayansın. burnunun eski halini bilmiyorum ama ameliyattan sonra seni gördüğümde çok sevimli bir ifadesi vardı burnunun yüzüne kattığı :)

o senin güzelliğin çok teşekkür ederim:) benim sekil sorunum yoktu nefes problemiyle gttim onceki ameliytımdan snra hiç nefes alamaz olmuştum. ve estetik yapılmadığı halde burnumn iki yanında çıkıntılar oluşmuştu ve uctaki kıkırdakta hafif bir düşme wardı ama cok belli belrsizdi yani hatta emre beye gttğimde ofiste beklerkn insanlar hasta yakınımla geldim onu bkliyorum falan sanmışlardı amelyt olcm deynce sasrmıştı bazıları:) ama emre bey beni ikna etti nefesle berabr onlarıda dzltelim deynce fotograflarımı çekti tasarım yapınca hoşuma gitti hiçbi yerimden kıkırdak alinmayacagını duyuncada tamam dedim yoksa sadece nefes sorunumu cozecekti.simdi düşününce bana onceden hiçte rahatsızlık vermeyen burnumun su halime gore cok kotu oldugunu düşünüyorum:) iyi ki emre bey kandırmış beni:) herkes su halinin bile cok güzel oldugunu soyleyince seviniyorum:)inşallah en kısa zamanda normal halimize donebilirz canım.ben en cok yastıga gomulup uyumayı ozledim o kdar tetikte yatıyorum ki uyuyor muyum uyumuyor muyum anlamıorum sabaha kadar

ah canım yaa, dilimden aldın da yazdın. ben ameliyat olduğumdan beri neredeyse at gibi uyuyorum sırtım oldukça yukarda. oturur pozisyonda düşün sadece ayaklarım uzanıyor başımı da sağa sola yatırmamaya özen gösteriyorum ki ödemler yayılmasın. aynı senin gibi sürekli tetikteyim. sürekli olarak uyanıyorum, uykumu tam aldığım söylenemez. ama dayanıyorum işte ben de.en çok rahat yatmayı özledim.
bugünler de geçecek merak etme. biraz sabırlı olmamız gerekiyor.
burnunun şeklinden memnun olmandan çok mutlu oldum. ilk aylarda insan epey şüpheye düşüyor. ben de sabırla burun ucundaki pinokyo şişliğimin geçmesini bekliyorum :)
senin burnun da hatırladığım kadarıyla ucu topiş küçük burunlardan. hatta seni gördüğümde de çok cici çok güzel olmuş diye geçirmiştim içimden :)
bu forumu takip ederken başka doktorlara ameliyat olmuş hastaların fotograflarına yorumlarına denk geliyorum. hatta daha bugun birisi 4. aydan sonra burnunda kemer oluştuğunu, ucunun düştüğünü yazmış. endişeye kapılmamak elde değil. gerçi emre beyle ilgili hiç öyle sıkıntılar duymadım denk gelmedim ama hasta psikolojisi insana 'ya bende de olursa' dedirttiriyor.
hakikaten sabır gerek. ama ben çok iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. inşallah.

evet bende gordum onu gercekten tedirginlik oluyor sanki butun kotu seyler basıma gelecekmiş gibi hissediyorum ama dediğin gibi emre bey hakkında simdiye dek tek bir kotu yorum dahi okumadım.buarada ben onceki gun kontrole gittiğimde artk sırtımın cok agrıdığını soyledim dik yatarken nasıl yatıyorsun dedi dedim nerdeyse 90derece resmen oturur gibi uyuyorum dedim.hayırr hayırrrr o sekilde yatma çift yastıkla yatıcaksın kafanın bedeninden yukarda kalması yeterki o sekilde uyuma sakın dedi bana bende iki aksamdır oldukça yuksk iki yastkla yatıyorum ama bu kezde boynum agrıyor buarada seninde cildinde yaglanma war mı? benim yuzumu sivilce bastı adeta:/ bikaç gundur bu sekilde. acaba ne kullanmam gerekiyor??birde kotu bir koku geliyordu surekli ben mi kokuyorum ya falan diyordum:) megerse burun içindeki dikişler erirken koku yapıyormuş:) onu da soyliim de benim gibi baskalarıda varsa moral bozmasınlar:)

evet bende gordum onu gercekten tedirginlik oluyor sanki butun kotu seyler basıma gelecekmiş gibi hissediyorum ama dediğin gibi emre bey hakkında simdiye dek tek bir kotu yorum dahi okumadım.buarada ben onceki gun kontrole gittiğimde artk sırtımın cok agrıdığını soyledim dik yatarken nasıl yatıyorsun dedi dedim nerdeyse 90derece resmen oturur gibi uyuyorum dedim.hayırr hayırrrr o sekilde yatma çift yastıkla yatıcaksın kafanın bedeninden yukarda kalması yeterki o sekilde uyuma sakın dedi bana bende iki aksamdır oldukça yuksk iki yastkla yatıyorum ama bu kezde boynum agrıyor buarada seninde cildinde yaglanma war mı? benim yuzumu sivilce bastı adeta:/ bikaç gundur bu sekilde. acaba ne kullanmam gerekiyor??birde kotu bir koku geliyordu surekli ben mi kokuyorum ya falan diyordum:) megerse burun içindeki dikişler erirken koku yapıyormuş:) onu da soyliim de benim gibi baskalarıda varsa moral bozmasınlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…