- 17 Ağustos 2011
- 84
- 0
Bugün Emre bey fox tv de Fatih Portakalın programındaydı :)
emelcim tüh ya baya bi geç gördüm yazını doktorumuzun fanı olduk yahu:) haberleşelim böyle durumlarda kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün Emre bey fox tv de Fatih Portakalın programındaydı :)
emelcim tüh ya baya bi geç gördüm yazını doktorumuzun fanı olduk yahu:) haberleşelim böyle durumlarda kızlar
Vee uzun zaman sonra gene burdayiz:) cünküü yakinda arkadasimidaaa alip ameliyt olmaya gelcez :)
Haziranin 10 da yada yakinlarda kim ameliyat oluyorrr :)
Benim 5 haziraan az kaldı korkuyorum biraz :26:
Peki burun icindeki sisliklerin durumu nasil ilerliyor? Benim henuz 36.gunum biliyorum acele ediyorum ama elimde degil. Yuzumde bile hala hafif sislikler war bir an once duzelsin istiyorum
Benim 5 haziraan az kaldı korkuyorum biraz :26:
Canım sabah sekizdeydi Emre beyin facebooktaki sayfasında videosunu paylaşmış izleyebilirsin. İlly bizi o kadar mutlu etti ki onun başarıları bizide çok mutlu ediyo... Düşün programı izlerken "ay inş heyecanlanmaz, dili sürçmez diye düşünüyodum ama zaten bi çok konuda yetenekli olduğu gibi konuşmada da çok yetenekli
canımcım çok teşekkürler izliycem:) ya sanki onun başarısı bizim başarımız gibi ben çok gururlanıyorum.Çok daha iyi yerlere gelicek canım doktorumuz:) onun için ne desek yetersiz kalıyo sadece bir doktor değil çünkü.ve eşi benzeri yok hep sağlıklı ,mutlu ve uzun ömürlü olsun inşallah:) çok tatlısın ya ("ay inş heyecanlanmaz, dili sürçmez diye düşünüyodum'') bu yorumunda nekadar içten sevdiğin, göstermişsin:) kesinlikle konuşmadada çok yetenekli.hiç mi kusuru olmaz bi insanın maşallah yaa
Emre bey gerçekten çok başarılı kontrole gittiğimde Türkiyede sizden daha iyisi yok hatta dünya çapında bi kaç isimden birisiniz dediğimde "Estafurullah doğal burun yapmaya çalışıyorum" demişti. O kadar da mütevazi doktorumuz ama mütevazi olmasına gerek yok gerçek sanabilirler:)
Emel sn sanki bayadir burdasin o yuzden sana sormak dogru olcak diye dusundum benim 1bucuk ay oldu nefes problemim vardi ama suan cok sukur Duzelmeye basldi ama yuzum hala sis ozellikle belirtiyorum bak burnum demiyorum o ztn sis takilmiyorum ama yanaklrimda hala sis bu normal mi sence? Resmn kilo aldim psikolojisine girddim ama ayni kilodaym yuzumde ki sislik su donmde normal mi?(buarda asiri sislik deil yani ameliyattn ciktgm zamanki gbi deil tabi ki ama normal halime gore daha sis umarim dgru anlatablmsmdr durumumu:))
Umarim gecer canim bir an once. Bir yerde okumustum gece saga we sola esit sekilde yatmamak yuzunden yuzdeki sislikler bi tarafta yogunlasabir diye. Allhtan benim o sekilde degil genel bi sislik soz konusu ama sana gore baya erknmis benim bunu kafama takmam sanrim. Bende gidince sorcam sana haber weririm. Pembeatmosfer nerelrde hic yazmiyo ne zamandir? Ozelden mesajda atamiyorum henuz okur insallh onuda cok merak ediyorum.
Buarara kizlr baska kimse yok mu bu konudan muzdarip yorumlri bkliorummm:)
Merhaba canim bgn benim41.gunum dun kontrolum wardi. Emre bey bekledginden cok daha iyi durumda oldugumu soyledi bu sekilde beklemiyormus. Benim burun etlerim cok buyuk oldugu icin seni extra olarak incelemem gerekiyor dedi. Surecin bende farkli sekilde ilerleyecegini belirtti. Tuzsuz yemeye bol suya ve dik yatmya dewm etmm gerektgini syledi. Yaklasik 5gun once sol tarafimdan cok buyuk bir parca dustu ondan sonra nefesim acildi. Ztn girer grmz nefes alablio msn die sordu evet dedgimde cok gzl dedi o dusen parca yakilan etmis sag tarafnda hala duruyo bn alablirim ama canin yanar o yzden kndi dusmesini bekleyecegiz dedi. Neyse ki nefes durumum da duzeldi insallh sislerimde cabuk iner. Benmde burun sirtm baya duzeldi ama ucu sis tabi ki. Tonimeri birkmami ve tuzlu su ile gunde 3 4 kere temzlememi syledi. İcim rahatladi brz cok tedrgndm cnk bu anormal bi durum diye ama bana yapilan isleme gore cok iyi durumdymsm we hersy gayet normlmis:)
pembe atmosfer sen sanslı olanlardansın emın ol cunku ılk gunden ıtıbaren nefes problemının olmadı bugun bnm 83. gunum ve bn hala nefes alamıyorum hatta ozgul hanımı arayıp sorsam mı yada emre beyı mı arasam dıye dusunuyorum buarada emelsahın ve zeynep83 sızlerde nefes alısınız nasıl ?