Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Benim bugun24. Gunum canim son kontrolum pazqrtesiydi. 20gun sonra diger kontrolde iste ayin 28inde gidecegim bir dha senn kacinci gunun bi sonraki kontrol ne zaman

Benim bugun24. Gunum canim son kontrolum pazqrtesiydi. 20gun sonra diger kontrolde iste ayin 28inde gidecegim bir dha senn kacinci gunun bi sonraki kontrol ne zaman

benim 21. günüm. 3 gün var aramızda demekki. bir sonraki kontrolüm haftaya. keşke ben senin resimlerini de görsem, gelişmeleri takip etmek açısından çok faydalı oluyor.

Acikcasi cok fazla fotograf cekmedim canim ben hergun cekince hc bir duzelme yokmus gbi hssediyorum. O yuzden haftadan haftaya cekiyorum. Biraz daha duzeldikten sonra koymayi dusunuyorum bende. Suan kimsenin fotograflarina da bakamiyorum 25msji doldurmadgim icin cunku:/

Acikcasi cok fazla fotograf cekmedim canim ben hergun cekince hc bir duzelme yokmus gbi hssediyorum. O yuzden haftadan haftaya cekiyorum. Biraz daha duzeldikten sonra koymayi dusunuyorum bende. Suan kimsenin fotograflarina da bakamiyorum 25msji doldurmadgim icin cunku:/

sana özel mesaj gönderdim ve arkadaş olarak ekledim. gelmiyor mu?

sana özel mesaj gönderdim ve arkadaş olarak ekledim. gelmiyor mu?
canım forumda cok yeni olduğum için henuz hiç bir ozelliğini kullanmadım diyebilirim:) o yuzden alışmam biraz zaman alacak sanki:) ekleme talebini goremedim:/ 25msjı doldurduğum anda ilk iş fotograflarına bakcagım:)ayrıca 100msjı doldurmadan da ozelden mesaj yazamıyormuşum malesef:KK43: baya uzun surcek sanırım:KK70:

canım peki istanbulda kaç gün kalsam yeter tampon,alçı felan çıkarılma süreci

Ameliyat gununu sifir sayiyorsun ertesi gunden itibaren bes gn snra alci ve tamponlar cikti pazartesydi o gun. Bandajlar takildi birkac dikis alindi o hafta persembe kontrole cagirdi bandajlari cikarip temzledi bikac dikis daha alarak yenidn bandajladi bir sonraki pazartesi gunu icin randevu verdi durumnu iyi gorursem cikarticam eer deilse 3gun dha bandajlicam dedi ama gerek kalmadi neyseki gerek kalmadi o gun cikartti herseyi. Yani tam 13. Gunumde cikti suan sadce bİrkac dikis kaldi icerde onlarda kendi dusecekmis.

merhaba,
ben yeni üyeyim.
resimleri görmeyi çok istiyorum
ama açamıyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba,
ben yeni üyeyim.
resimleri görmeyi çok istiyorum
ama açamıyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim[/

Önce 25 tane mesaj yazman gerekiyor, ama buraya şimdi 25 mesaj yazma, arama motorundan geyik muhabbet diye bir başlık var, oraya git ordan 25 mesaj sınırını doldur sonra bizlerle arkadas ol, yani ameliyat olanlarla, çünkü bazı arkadaşların resimlerini sadece arkadas olduğu kisiler görüyor, mesela benim resmimi herkez goremez, ozaman görürsün iste. Hadi kolay gelsin.

merhaba, geçmiş olsun tekrar.
emre beye mi ameliyat oldunuz.
ağrınız çok oldumu acaba?
bende düşünüyorum ama çok korkuyorum:KK43:(((

Yagmurminel ben ameliyat olali 25gun oldu artk cok rahat disari cikabiliyorum ama ozellikle kalabalik ortamlara girmemeye calisiyorum ki herhangi bi carpma vs.ye karsi. Agri konusuna gelince cok sukur benim hc ama hc agrim olmadi hatta amelyt sonrasi sadce bir defa agri kesici ictm o kdr. Ama cildim cok hassas oldugu icin asiri derece morarip sistim. Ama sakin korkma iki hafta icinde tum morluklrim gecti suan hic morluk yok yuzmde ki gerckten cok kotuydu. Sislik dersen oda buyuk olcude duzeldi ama tabiki normal halime henuz donmedim emre bey bu sisligin 6ay sonunda tamamen gececegini soyledi. O nedenle sakin korkma gayrt rahat gecen bir surec bu kafanda buyutme sakin.

Evet canım burnun neden bu kadar şişti ilk bandaji açtığımda bu kadar sis degildi dedi benim bandajdan sonra cok şişti yüzüm falan heryerim burnun cok sis dedi icine falan baktı günde 20 kere soguk su cek bırak burnuna dedi hatta moralim cok bozulmuştu sonra iste o cayi buldum forumda ictim falan bol bol soguk suyla icini disina yıkamaya başladım normale dondüm baya fark oldu arkadaslarım bile dedi bayağı indi burnun die hala sis ama o zamana göre bayağı inik halde :)

Merhaba kizlar burda bahsedilen cay nedir bileniniz var mi? Baya bi baktim ama icerigini goremedim ben.

Merhaba arkadaşlar ben emre ilhanın yaptığı burunları merak ediyorum.Resim ekleyen varsa beni arkadaş olarak ekleyebilirlermi.Görmek isterim.

Birde Emre bey burun ameliyatını ne kadara ve nerede yapıyor arkadaşlar.Emre beye burnunu yaptıran arkadaşlar memnunlarmı.Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba kizlar burda bahsedilen cay nedir bileniniz var mi? Baya bi baktim ama icerigini goremedim ben.

Ben zamanında kopyalamistim o cayın tarifini, sanırım bundan bahsediyor akadaş.

Çubuk tarçın, top karabiber, kiraz sapı, ısırgan otu, avokado yaprağı, at kuyruğu (adı kötü ama önemli bir bitki), mısır püskülü, zencefil, ısırgan otu, (varsa cevizin içineki ince zar tadını güzelleştiriyor), limon. Göz kararı maydanoz :)

Top karabiberden en fazla 2-3 tane. Zencefil küçükse 2 büyükse 1 tane. Çubuk tarçın 1 tane. Kalanlardan birer tutam koyanız yeterli. İyice kaynatın tamamını tüketin. Sürekli için yok olsun ödemler :))

Sevgiler :))
Uzak durulması gerekenler :
TUZ, meyankökü içeren yiyecekler, alkol, kola ve tatlı yiyecekler vücutta ödeme neden olabilirler.

Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin. :) "

Bu çayı için üzerine bir de bol bol yüzünüzü yıkayın soğuk suyla tamamdır. Ödemler en kolay böyle gider:)

Peki sevgicim sen bunu denedin mi? Ben bu kadar karisik bir cay oldugunu dusunmemstim cunku:/ bugun tam bir ay oldu ameliyat olali yuzumdE ki sislikler buyuk olcude azaldi fakat burnumun icindeki sisliklerde hc bir azalma yok sanki:KK43: nefes alamiyorum hala ve cok sinirlerim bozuluyor:KK43: hersy cok guzel ama su nefes alamamak ve burun icinde ki sislikler bni cok uzuyor:KK43:

Kizlar benim hesabi silmişler ama ben anlamadım neden. Kimden bilgi alabilirim, bilen varmı? Hakaret/küfür/kurumu kararlama diye yazıyor ama ben bu üçünden birini de yapmadım, hatırladığım kadarıyla. yani bilmiyerek birine hakaret ettiysem özür dilerim ama öle biri değilim ben.. Yanlış mı anlaşıldım ki? bilmiyerek birinizi üzdüysem, özür dilerim. Ama en azından bir haber verilseydi, şu hatan var diye. EDİTÖRlerden biri beni duyarsa, bilmek isterim, ne yazmışım...

Peki sevgicim sen bunu denedin mi? Ben bu kadar karisik bir cay oldugunu dusunmemstim cunku:/ bugun tam bir ay oldu ameliyat olali yuzumdE ki sislikler buyuk olcude azaldi fakat burnumun icindeki sisliklerde hc bir azalma yok sanki:KK43: nefes alamiyorum hala ve cok sinirlerim bozuluyor:KK43: hersy cok guzel ama su nefes alamamak ve burun icinde ki sislikler bni cok uzuyor:KK43:

Canım ben denemedim çünkü at boynuzumu herneyse, Hollanda da satılmıyor. bende bazen nefes alamıyorum ama düzelecek üzülme. Benimde burun ici cok sis ve ucuda öyle. 6 aya kadar sürer dedi doktor. Ban benimki 50 gün oldu ama hala ara ara nefes alamıyorum ama hic moralimi bozmuyorum sadece büyük görünüyor Şişlik yüzünden ve yakında 3 önemli düğün var... Ama olsun, eski halinden bin at daha güzel...

Sevgicim benmde suan cok sis yuzumd burnumda ama bunlara hic takilmiyorum cunku biliyorum ki zamanla duzelecek fakat amelyattan beri dogru durust hc nefes alamaddim ya bu beni cok geriyor artik. Simdi okuyorum forumda ki yorumlari cogu kisi tamponlar cikar cikmaz hatta tamponlar warken dahi nefes alabiliyormus emre beye sordum 8haftaya kadr duzelecek dedi ama iste bu konuda tahammulm yok sanrm:KK43: bu gidisle zaten bu kadar kafama taktigim icin duzelmeyeck sanirim:/

X