Canim benim bir sonraki gorusmem bir ay sonra. Anldgm kadari ile hastalrin iilesme sureclerine gore kontrol gunlerinin mesafeside degisiyor. Cunku sen bende 3 gun snra olmstn. Bni normlde birinci ayda cagrmsi gerekiodu sanrm ama 40. Gun cagrdi yaws ilerliyr die sanrm.
Gzmuygun bence snde ara we sor canim bende daha birkac gundr nefes alaiyorum cok moralim bozuluyordu ama dun keyfm yerine geldi. Suan snn nefes alio olabilmen bile cok buyukk bi gelisme senin acindan dedi. Sol tarafimdan ddusen parca oyle buyuk ve gariptiki bende aynen pembeatmosferin dedigi gbi icerde yapilan bisyi zedeledimde dustu die dusundum:) ama onun sonrasnda inanlmaz rahtladim. Sendn de geldimi oyle bsy??
Benden hıcbırsey gelmıyor malesf canım. o kadar kuru kı ıcı burnumun sumkurdugumde bıle hıc bırset cıkmıyor bn ılk kontrole54. gunumde gıtmıstım ve bana tonımerı bırakmamı soyledı. burnumun ıcı cok kuru oldugunu soyleyınce bana bı krem onerdı onu kulklanıyorum sımdı ıcını nemlendırmesı ıcın ama onu surdugumde sadec enmlenıyor ama nefes falan alamıyorum bır tarafım tamamen tıkalı dıger taraftan da cok az nefes alabılıyorum. bu arada banatuzlu su falan onermedı