Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

selam kızlarr bandajlarım çıktı yeni resimler ekledim bilginize:) nefeste alabiliyorum çok şükür ,ama burnum şiş( bu halini bile seviyorum) acaba nezaman inicek heyecanla beklemedeyim.ameliyat olanların şişlikleri nezaman indi acaca

selam kızlarr bandajlarım çıktı yeni resimler ekledim bilginize:) nefeste alabiliyorum çok şükür ,ama burnum şiş( bu halini bile seviyorum) acaba nezaman inicek heyecanla beklemedeyim.ameliyat olanların şişlikleri nezaman indi acaca

geçmiş olsun canım. ilk 6 ay içersinde şişliklerin %70 iniyor. o ilk 6 aiçinde gördüüğn burun senin asıl şekil almış olan burnun değil çok değişiyor

geçmiş olsun canım. ilk 6 ay içersinde şişliklerin %70 iniyor. o ilk 6 aiçinde gördüüğn burun senin asıl şekil almış olan burnun değil çok değişiyor
Benimde 1.ayla 3. ay arasında pek bi değişiklik olmadı bazı arkadaşların fotoğraflarına bakıyorum bir ayla bir yıl arasında pek bi fark yok:S dediklerin inş herkeste aynı şekilde oluyodur. Şeklinden çok memnunum ama sanki hep burun ucu şiş kalacakmış gibi geliyo

o çekimserlik tanyeli olma korkusundan kaynaklanıyor aslında herkeste. ama bu sefer 90 derece olunca da memnuniyetsizlik kaçınılmaz.

ben 2 işlem yaptırdım, hem çene hem burun. çeneden çok memnunum, burnumun kavisini de çok beğendim.
ama burun ucumun düşüklüğünden hiç memnun değilim, kavisli gelen burnumun kalkık sonlanmasını tercih ederdim.

acemicadi umarım görürsün mesajımı. Özelden de mesaj attım ama posta kutun dolu olduğu için iletilmedi.

Canım seninde çenen gerideydi sanırım eski okuduğum yorumlarından öyle hatırlıyorum. Yaptırmışsın çeneni. Çene kemiği ileri alınması şeklinde mi ameliyat oldun yoksa protez falan mı taktırdın çene ucuna? Ve kime yaptırdın?

resimlerini gördüm.. gayet hoş ve doğal bir burun olmuş, yüzüne de çok yakışmış (şiş haline rağmen) bence.. bu hali tabiiki en şiş hali, benim deneyimlemem şu şekilde olmuştu;
ilk ay çok şiş hatta asimetrik şiş :) 3. ayda pek farkedilmeyen bi şişlik haline dönüyo, sonra zaman geçtikçe eski resimlerden ne kadar şişliğinin inmiş olduğunu görebiliyosun. Ben şu an 6. ayımdayım ve artık burun sırtındaki kemiklerim belirginleşmeye başladı. sadece sabır canım.. çook daha güzel olucak..

resimlerini gördüm.. gayet hoş ve doğal bir burun olmuş, yüzüne de çok yakışmış (şiş haline rağmen) bence.. bu hali tabiiki en şiş hali, benim deneyimlemem şu şekilde olmuştu;
ilk ay çok şiş hatta asimetrik şiş :) 3. ayda pek farkedilmeyen bi şişlik haline dönüyo, sonra zaman geçtikçe eski resimlerden ne kadar şişliğinin inmiş olduğunu görebiliyosun. Ben şu an 6. ayımdayım ve artık burun sırtındaki kemiklerim belirginleşmeye başladı. sadece sabır canım.. çook daha güzel olucak..

Ninkasi nefes durumun nasil? Bu konuda rahat msn?

saol canım:) evet farkındayım burun ucu ve yanları sert ve şiş daha inicek ve şekil değiştiricek ama yinede şeklini tahmin ediyorum umarım herkesin şişlikleri inince ve burun oturunca istediği sonuçlar olur.sabır edicez kızlar

ninkai canım ya çok mutlu ediyo beğenilen yorumlar:) asimetrik bir şişlik oluşmadı şimdilik bende uyurken bile hala sırt üstü yatmaya dikkat ediyorum ödem biryere topalnmasın diye:) bende senin gibi 6.ayıma geleyim istiyorum bir an önce.şiş halini bile seviyorum,böyle oluncada şişliklere takılmıyorum:)

:KK12:
nefes konusunda gayet iyiyim, burun içinin temiz olması durumunda tabi :) bu konuda da kulak çöpü kurtarıcı durumunda oluyo..

Peki burun icindeki sisliklerin durumu nasil ilerliyor? Benim henuz 36.gunum biliyorum acele ediyorum ama elimde degil. Yuzumde bile hala hafif sislikler war bir an once duzelsin istiyorum:KK43:

sadece burun ucunu yapıyor mu ki ,yapıyorsa ne kadar :)

Canim fiyatlari standart, ilk ameliyatlarinki. Yani kucuk birsey duzeltsende 6 bin TL diye biliyorum cunki hastane cok pahali hastane ve doktor kendi takimiyla giriyor ameliyate (kendi hemsiresi vs.) Ama yinede kendin bir konus. Kolay gelsin canim

Canim fiyatlari standart, ilk ameliyatlarinki. Yani kucuk birsey duzeltsende 6 bin TL diye biliyorum cunki hastane cok pahali hastane ve doktor kendi takimiyla giriyor ameliyate (kendi hemsiresi vs.) Ama yinede kendin bir konus. Kolay gelsin canim

hadi ya tatlım bu çok kötü işte .eğer olursa ilk ameliyat olacak benimkisi .ben burnumdan gayet memnum sadece istediğim burun deliklerimin daraltılması :KK50: ben en iyisi kendisine mail atayım.

Vee uzun zaman sonra gene burdayiz:) cünküü yakinda arkadasimidaaa alip ameliyt olmaya gelcez :)

Haziranin 10 da yada yakinlarda kim ameliyat oluyorrr :) :KK3:

X