Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ben o kadar çok araştırma yaptım ki en sonunda beni mi kandırdılar bilmiyorum bana morlukların artık hiç olmadığını çok az şişlik olduğunu tanpon yerine üstten bir bant yapıştırdıklarını adını unuttum şimdi o bandın aynı zamanda alçı görevini gördüğünü vs. birsürü şeyler anlattılar bu yüzden kesin karar verdim ben,şimdi sizden tekrar bu şekilde duyunca açıkcası korktum tekrar :KK43:([/QUOT

korkulacak bırsey yok gercekten oyle dayanılmayacak acı falan olmuyor hıc agrı kesıcı bıle bı kac gun oluyor kı cok hafıf agrılar o yuzden gozunu korkutma bence. bende amelıyat oncesı cok agrım olur agrı kesılcıler bıle yetmez dıyordum ama hıc bekledıgım gıbı olmadı evet ılk bır kc gun zor gecıyor ama emın ol 3. gunu de atlattın mı ıyı kı amelıyat olmusum dıyorsun. bu arada alcı denılen sey de oyle kol ve bacak kırıklarında gordugumuz o alcılardan degıl. normal plastık gıbı duran ve yanılmıyorsam da onu buruna takmadan once su gıbı bıseye batırıp katılastırıyorlar .

anladım belki o alçıyı mı bana bant dediler,inan ağrıdan acıdan korkmuyorum her türlü katlanırım sadece morluklardan nasıl kurtulurum işe nasıl nezaman geri dönebilirim çalışmakta zorlanır mıyım bunları düşünüyorum :KK43:

Bireeeer kiz, Morluklarin olmuyo diyen kimse, yalan konuşmuş, Şişlik te oluyor Morlukta hemde kamyon çarpmış gibi, boks yemis gibi hatta. Ama ağrı oluyor mü dersen, hayır! Benim canım cok tatlidir ve cok ağrı olacak diye cok korktum ama inan ağrı sadece başında oluyor ilk gece. Bende öyle olmuştu, o bile cok degildi, o gece br ağrı kesici istedim birdahada ağrı kesici lazım olmadı. Birde topukların ağrıdı, uyuştu ama onun dısında bir zorluk çekmedim. Ağrıdan korkma, hemde hic korkma.

hadi ya en çok korktuğum şşey bu morluklar konusu zaten senin kaç günde geçti ?çalıştığım binada bi kız oldu bi hafta sonra işe başladı ama burnu hiç güzel değildi :KK43:( acaba kapalı amelyat mı oldu o.

hadi ya en çok korktuğum şşey bu morluklar konusu zaten senin kaç günde geçti ?çalıştığım binada bi kız oldu bi hafta sonra işe başladı ama burnu hiç güzel değildi :KK43:( acaba kapalı amelyat mı oldu o.

Kiz benim basıma gelmeyen kalmadı hastanede, soğuk su maskesi var, o çalışmadı bende ve 4 saat boyunca maske filan takılmadı bu yüzden morarma bende baya oldu ama ben 3 haftalık turkiyeye gitmiştim, ameliyattan on gün sonra işe başladım ve annem Morluklarim dan korkar diye fondatain ile kapatmıştım ama hic korkmadı duş aldıktan sonra, hatta " ne kadar çabuk toplanmışsin, ne morluk ne Şişlik var demişti ama ben Morluklarimi görüyordum, annem fazla farketmedi bile. Bu bünyeden bünyeye değişiyor, tam olarak bir ayda gitti bende morluklar ama az kalmıştı zaten. Ama burnum bence cok şahane. Ben bilinçli olarak acik ameliyat istedim çünkü burun kanatlarimida küçülttüm ve bence genelde acik ameliyatlarda daha başarılı sonuc çıkıyor. Burnuşumla cok ama cok mutluyum :KK16: Azıcık aşığım hatta burnuşuma :KK1:

sevgi kiz sen burun kanatlarinda kucultuldu echt fark etimi canim nu simdi ben gulersem raar benimkiler acayip aciliorrrrr :KK43: eskiden ole degildi okdar simdi cok beli revizyon olursam onuda sorcamm fark etimi yani baya bir guzel oldumuu ?? onden profil foto koysana kiz :d merak etimm

sevgi kiz sen burun kanatlarinda kucultuldu echt fark etimi canim nu simdi ben gulersem raar benimkiler acayip aciliorrrrr :KK43: eskiden ole degildi okdar simdi cok beli revizyon olursam onuda sorcamm fark etimi yani baya bir guzel oldumuu ?? onden profil foto koysana kiz :d merak etimm

Vallahi ben cok memnunum, ne aciliyor ne kapaniyor, normal bi burun iste :) Tamam kiz ekliycem resimde, bi turlu ekliyemedim. Haber yollarim ekledigimde. Emre beye sorarsin, nasil olacak diye o sana anlatir olurmu olmaz mi. Ayyy cok heyecanli yaa, o gunleri tekrar yasamak isterdim valla. Ne kadar guzel gunlerdi yaa, ne cok mutluydum ve heyecanliydim.

Kiz benim basıma gelmeyen kalmadı hastanede, soğuk su maskesi var, o çalışmadı bende ve 4 saat boyunca maske filan takılmadı bu yüzden morarma bende baya oldu ama ben 3 haftalık turkiyeye gitmiştim, ameliyattan on gün sonra işe başladım ve annem Morluklarim dan korkar diye fondatain ile kapatmıştım ama hic korkmadı duş aldıktan sonra, hatta " ne kadar çabuk toplanmışsin, ne morluk ne Şişlik var demişti ama ben Morluklarimi görüyordum, annem fazla farketmedi bile. Bu bünyeden bünyeye değişiyor, tam olarak bir ayda gitti bende morluklar ama az kalmıştı zaten. Ama burnum bence cok şahane. Ben bilinçli olarak acik ameliyat istedim çünkü burun kanatlarimida küçülttüm ve bence genelde acik ameliyatlarda daha başarılı sonuc çıkıyor. Burnuşumla cok ama cok mutluyum :KK16: Azıcık aşığım hatta burnuşuma :KK1:

yaaa nekadar güzel keşke benimde istediğim gibi olsa,ressimlere bakamıyrm çünkü yeni üye oldum :KK43:

Sweetest sende emre beye mi amelyat oldun?

sevgi valla bende merak ettim çok övdün bugün azmedip bu hakkı doldurcam sırf senin burnuşunu görmek için

Vallahi ben cok memnunum, ne aciliyor ne kapaniyor, normal bi burun iste :) Tamam kiz ekliycem resimde, bi turlu ekliyemedim. Haber yollarim ekledigimde. Emre beye sorarsin, nasil olacak diye o sana anlatir olurmu olmaz mi. Ayyy cok heyecanli yaa, o gunleri tekrar yasamak isterdim valla. Ne kadar guzel gunlerdi yaa, ne cok mutluydum ve heyecanliydim.

Sevgi ressim istiyoruzzzz :) haydi sevgi haydi göster bize ressimlerini :)))))

Ben de morluk ve sislik cok az olmustu,ilk gecenin sabahi azdi sonra biraz olustu ama 3 gun icinde gecti zaten cildim kolay kolay morarmaz esmerim ben yani hayatta bir yere vurup bir yerimin morardigi 1-2 gecmez ameliyat sonrasinda oyle korkulacak sislik ,morluk olusmadi agrida yoktu bende ,anestezi sarhosluguda yasamadim az bas agrim vardi o kadar hani sislik derken ameliyat sisligim olmadi oyle kocaman suratim olmadi ama burnumdaki normal sislik vardi aydan aya azaldi ama hala var saki kontrol de anlicam her gun gorunce insan anlamiyor degisiklikleri

$IMG_0779.jpg $IMG_0779.jpg $IMG_0779.jpg

en son bu sekilde burnum

Kiz SAAdetyagmuru simdi sende siyah sac gordum, dahada cok istiyorum yaa. Iki haftadir yapsam mi yapmasammi diye dusunup duruyordum ama cok beyaz tenim, ay bir gunes dogsada bronzlassam. Hemen yaptircam. Buarada kizim sen dudaklarinin neresini kalinlastiracaksin anlamadim?

Kiz SAAdetyagmuru simdi sende siyah sac gordum, dahada cok istiyorum yaa. Iki haftadir yapsam mi yapmasammi diye dusunup duruyordum ama cok beyaz tenim, ay bir gunes dogsada bronzlassam. Hemen yaptircam. Buarada kizim sen dudaklarinin neresini kalinlastiracaksin anlamadim?

Sevgiiiiii, yeter, bırak artık kendinle uğraşmayı ya.:KK9: Yeni fotoğraf istiyorum bu arada, çok merak ediyorum son halini.:KK17:

Kizlar dun emre beyin muayenehanesindeydim 20.gunumdu burun etlerimin cok sis oldugunu zaten ameliyat sirasinda baskalarina bir ugrasrken sana bes ugrasmak zorunda kaldim inanilmaz buyuk burun etlerin vardi dedi. Alerjik bi bunyem
Oldugu icin iyilesme sonrasinda alerji tedawisine baslayacagimizi soyledi. Artk tuzlu su ile gunde 3-4kez burnumu temizlememi soyledi. Amelyttn beri dha birkac kere cok kisa sureli olmakla berabr hc nefes alamdigimi syledim 8haftaya kadar bu cok normal sonrasinda da bir anda dzlmeyeck zamanla almaya baslayacaksn dedi. Sekil olarak cok memnunum tabiki hala cok sis ama cok minnos bi burnum var:) Ama bu anlattigim durumlar beni uzuyor:KK43: cok sabirsizlaniyorum sisliklerimin inmesi we nefes problemim ile ilgili. Benimle ayni durumu yasayan kimsee var miii aranizdaa??iyilesme surecini cok merk ediyorum.

Kizlar dun emre beyin muayenehanesindeydim 20.gunumdu burun etlerimin cok sis oldugunu zaten ameliyat sirasinda baskalarina bir ugrasrken sana bes ugrasmak zorunda kaldim inanilmaz buyuk burun etlerin vardi dedi. Alerjik bi bunyem
Oldugu icin iyilesme sonrasinda alerji tedawisine baslayacagimizi soyledi. Artk tuzlu su ile gunde 3-4kez burnumu temizlememi soyledi. Amelyttn beri dha birkac kere cok kisa sureli olmakla berabr hc nefes alamdigimi syledim 8haftaya kadar bu cok normal sonrasinda da bir anda dzlmeyeck zamanla almaya baslayacaksn dedi. Sekil olarak cok memnunum tabiki hala cok sis ama cok minnos bi burnum var:) Ama bu anlattigim durumlar beni uzuyor:KK43: cok sabirsizlaniyorum sisliklerimin inmesi we nefes problemim ile ilgili. Benimle ayni durumu yasayan kimsee var miii aranizdaa??iyilesme surecini cok merk ediyorum.

merhaba ktba su anda daha cok yenısın cnm ve yasadıkların gayet normal benım bugun 62. gunum ve hala nefes alamıyorum ve hala cok sısım ve bende zamanın gecmesını beklıyorum :KK43:

Sevgiiiiii, yeter, bırak artık kendinle uğraşmayı ya.:KK9: Yeni fotoğraf istiyorum bu arada, çok merak ediyorum son halini.:KK17:

Miku kiz ben kendimle cok uğraşırım, yani dış görünüşüm le:KK1: . Hele yaz geldiginde kesin bir degisiklik yaparım saçlarıma. Son halımı koyulacağım. Kiz sende koysana önden resim, bende seninkini merak ettim.

X