Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canim 2-3 yeni resim eklemistim iki ay önce aslinda. kendi resimlerimi artik pek cekmiyorum eskisi gibi heves gecti ya, ama zaman bulursam yüklerim hemen :)

Hadi yaa, hevesin geciyor mu zamanla? Ben burnuma olan aşk hiç bitmesin istiyorum yaa, her gecen gün aşkım daha da fazlalaşıyor. İnsan sevgilisini gördüğünde sevinir ya, içi kıpır kıpır olur ya, işte benim aşkımda burnuma karşı öyle, gördükçe icim bir hoş oluyor, her aynada kendime bakıyorum. Anaaaaaam, ben narsist mı oldum ne?

beni de ekleyebilir misiniz fotoğraflarınızı görmek istiyorum :))) malum karar aşaması

haha cok komiksin.
bende hala cok seviyorum burnumu, her defasinda aynaya bakiyorum ama öyle eskisi gibi 2 günde bi resim cekmiyorum artik :)

merhabalar bende yeniyim forumda bugün ameliyatımın 16.günü ve hala yabancıyım kendime burnum cok şiş görünüyor sizce bu normal mi?

bir de burnum hala tıkalı hiç bir şekilde nefes alamıyorum emre bey zamanla düzeleceğini soyledi fakat yorumları okudukça moralim bozuluyor. kimileri tampon varken dahi nefes aldığını yazmış

bir de burnum hala tıkalı hiç bir şekilde nefes alamıyorum emre bey zamanla düzeleceğini soyledi fakat yorumları okudukça moralim bozuluyor. kimileri tampon varken dahi nefes aldığını yazmış

Kiz moralini bozma, herkezde farkli oluyor. Bende tampon varken arada bir nefes aliyordum bazen kapaniyordu. Bak bende 38 gun oldu, hala bir kapanabiliyor. Zaman zaman aciliyor, yani herkeste cok farkli olabiliyor. Bana Emre bey demisti ki, 8 haftaya kadar tikaniklik devam edebilir, ve ilk 6 aya kadarda surebilir demisti. Ben moralimi hic bozmuyorum, sabirla bekliyorum ve burnusumla cooooooooooook mutluyum

ktba tıkalı olma durumu 4 ay bile sürebiliyo benim neredeyse 3 ay oldu sağ tarafımın içi hala şiş olduğu için yarım nefes alıyorum.Bunları düşünmen için çoook erken:)) ayrıca sen 16. günde şişlikleri kafana takmışsın 3 ayda biraz toparlar,iner burnun en az 6 ay 1 yıla da tam oturur.

Son düzenleme:
umarım en kısa zamanda düzelir. bandajlar çıkarılmadan once şişliklerim fazlasıya inmişti fakat çıkar çıkmaz sanki hersey basa sardı ve yeniden şişti yüzüm gerci henüz 3gun oldu çıkalı. zaten bugun onceki 2 gune nazaran gayet iyi duruyor. cok sabırsızlanıyorum beklemeye tahammulum yok resmen:18:

emelsahın sana mesaj gonderdım ozelden ama mesaj kutun dolu oldugu ıcın gonderemedım eger bosaltırsan mesaj kutunu gondereyım tekrar :)

arkadaşlar benim bantlarım da dün çıktı, yeni fotograflar ekledim. benim de tamponlar çıktığından beri nefes problemim hiç yok çok şükür. ama bantların çıkmasıyla birlikte şişmeye başlamasını çok duyuyorum bakalım bende nasıl seyredecek.

Merhaba Arkadaşlar bende burnumu yaptırmak istiyorum ama benim çok fazla sürem yok işten en fazla hafta sonu ile birlikte 4 gün izin alabiliyorum,4 gün amelyattan 4 gün sonra sizce insan içine çıkabilir miyim?birde şuanda emre bey nekadara yapıyor amelyatlarını bilgilendirirseniz sevinirim.

emre beyin şu anki fiyatı 6000 tl. ameliyat sonrası iyileşme kişiye göre değişiyor birer. benim 14. günüm ve hala morluklarım var ancak 4. gün kendimi sağlık olarak süper hissettim. bir başkasında ise morluklar çok çabuk gidebiliyor ama süreç daha sancılı olabiliyor. bu konuyu doktorunuzla konuşmanız en iyisi.

Anladım hayatım ben 2 senedir okadar araştırıyorumki nişantaşında Gül irik diye bir doktora gitmiştim birtek orda ikna oldum ama morluklar ve şişlikler oluşur diye çok korkuyorum,bazı internet sitelerinde amelyat olup 2 saat sonra evine gidenler var diye haber yapmışlar.benim işim çok göz önünde insanlarla sürekli görüşmeler yapıyorum nasıl yaptıracağım bu amelyatı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…