Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Kiz sorsana yaa, banada haber et. Bende taktim bu dudak dolgusuna. Yakinda Bulent Ersoy gibi olacagim, tovbe tovbe. Ama banada haber et bak, bekliyorum.

Sevgi dudak dolgusu kosesinde okudum bir ilac baya sisiriyor ben cok az istiyorum eger sende cok istemiyorsan 1 ilaci boluselim Emre bey e danisip tamam derse hem yari fiyatina gelir fiyati bolusuruz :)

17.gun cikarsin cnm ama biraz sis olur ilk gunler goz alisikligi olmadigi icin sana tuhaf gelebilir ama yinede dikkat et yani cikarsin bn 15.gun Irlanda ya donmustum hemde bebegimle tek basima ucakta ama tabi oyle cok tempolu davranamazsin

kizlar yeni album yaptim. ismi 1. ay. :)) ilk koydugum resimlerden biraz farkli. Bu aada benimde burnumda kucuk sivilceler ckmaya basladi bide siyah noktalarda olusuyo. Hic siyah nokta nedir bilmezdim ben sabah aksa temiziyorum peeling de yapiyorum ama olusmaya basladi gene umarim kalici olmaz.

Sevgi dudak dolgusu kosesinde okudum bir ilac baya sisiriyor ben cok az istiyorum eger sende cok istemiyorsan 1 ilaci boluselim Emre bey e danisip tamam derse hem yari fiyatina gelir fiyati bolusuruz :)

Kızlar bencede öyle yapın 2 tane tüp vardı benim yaptırdığımda ben 1 tüpün bile yarısını yaptırmıştım dr kalan kısmı bana vermişti sonrasında gel kalanını yaparız diye ama ben gitmedim hiç sonrasında çünkü öyle aşırı dolgun bişey istemiyodum zaten, gerçi eridi gitti şimdi 3 ay gibi bi süre kaldı bende. Emre beye değil başka bir estetisyene yaptırmıştım. Fiyat açısından da uygun olur 2 kişi yaptırmak

Canim, ben yurtdisinda yasadigim icin, ne zaman gelecegim belli olmaz. Simdilik Istanbul seyahati planimda yok, ama aczik deli oldugum icin, bir bakmissin Istanbuldayim.
Buarada, ben bir haftaligina gelirim ve az az vurdurmak istiyorum yani hepsini bir anda degil. Cunki bazen vucut emiyormus, olurda oyle bir durum olursa, ben bir hafta icinde yine yaptirip oyle geleyim diyorum Hollandaya. Sen bir sor bakalim, Emre bey kabul edecek mi bu soyledigini ve kaca mal oluyormus. Beni haberdar et. Bende gelmek icin elimde geleni yaparim. Simdiden birkimimi yapayim.

Canım 14 haziran ameliyat tarihim. Ocakta almıştım bu tarihi ama hep kararsızdım ,olucam ama inşallah :))

Arkadaşlar ameliyat olup burun kanatlarını daralttıran var mı ?

Efeeeeeeeet var, ben varim mesela. Kiz ben bir burun vardi masallah, her yerden daraltilmasi gerekiyor. Bende istedim zaten. Deliklerim ne guzel kuculdu. Yanliz hizma takamiycam herhalde, piercing deligi baya bir asagida duruyor simdi. Iyilessin, diger taraftan piercing yaptircam.

Ben cok memnunum bu halinden. Seni rahatsiz ediyorsa sende daralttir yani

Sevgi ben d yurtdisindayim Irlanda da yasiyorum ama Turkiye planim Temmuz gerci hr 6 ayda bir geliyorum ailemi gormek icin ayni doneeme gelirs karar verirsin bende arastiriyim hemd dudak dolgusu bolumun yaziyim bir kiz vardi istiyordu ben 1 yildan asagi olani istmm sonucta acvi ckip 3 ay kalicaksa dudaklairm dolgun zatn gerek yok

Canım asimetri oluştu mu burnunda ? Hızma neden takamayacaksın canım.

göz alti dolgusu nasil bisey? ilk kez duydum

göbek kısmından yağ alıp göz altlarına enjekte ediyorlar. genelde göz çukuru fazla olan kişiler yaptırıyor ki o çukur minimuma insin daha iyi görünsün diye. kuzenim yaptırmıştı oldukça da doğal duruyor. tabii aşırı yağ enjekte etmedikleri taktirde. bu arada bu işlem kalıcı. dudak botoksu gibi 3 ayda geçici değil. ömrünün sonuna kadar göz altların güzel görünüyor :)

evet çok haklısın bu konuda da endişem çok fazla ya istediğim gibi bi burun olmaz ise ömür boyu nefret edeceğim bir burunla mı yaşayacağım (( ben şuanda okadar kararsızım ki çökme çukurlaşma gibi bi durumla karşılaşırsam yada çok kalkık eğri bir burun olması durumunda ne yaparım bilmiyorum (

ben o kadar çok araştırma yaptım ki en sonunda beni mi kandırdılar bilmiyorum bana morlukların artık hiç olmadığını çok az şişlik olduğunu tanpon yerine üstten bir bant yapıştırdıklarını adını unuttum şimdi o bandın aynı zamanda alçı görevini gördüğünü vs. birsürü şeyler anlattılar bu yüzden kesin karar verdim ben,şimdi sizden tekrar bu şekilde duyunca açıkcası korktum tekrar (

Çok geçmiş olsun,benimde cildim okadar hassastır ki biri kolumu tutsa hemen morarır kaldıki yüzümde kılcal damar çatlamaları bile var,amelyta girmeden yüze morarmaları azaltmak için birkaç bakım yapıyorlarmış kan dolaşımını arttırıyorlarmış bi güzellik solonu ile görüştüm onlarıda yaptırmayı göze aldım :)) ama dediğinizde haklısınız o şekilde araba kullanmak dahil tehlikeli olsa gerek,umarım burnunuz istediğiniz gibi olur!

Kiiiz iyiymis bacim, bende temmuizda gitmeyi dusunuyorum Istanbula. O zaman dugun var ama insallah kotu olmaz kiz, birde dudaklarim yamuk oluyormus :)) Butun resimlerde yamuk dudakla cikiyormusum, Allah korusun. Kiz haberleselim ya, iyi olur valla.

Kizlar benim burnumda asimetrilik olusmadi, hizmayi takamiyorum cunki delikleri daraltigi ve kucultugu icin kanatlarida kuculdu ve hizma deligim simdi biraz asagida duruyor, onceden tam ortasinda duruyordu.

Bireeeer kiz, Morluklarin olmuyo diyen kimse, yalan konuşmuş, Şişlik te oluyor Morlukta hemde kamyon çarpmış gibi, boks yemis gibi hatta. Ama ağrı oluyor mü dersen, hayır! Benim canım cok tatlidir ve cok ağrı olacak diye cok korktum ama inan ağrı sadece başında oluyor ilk gece. Bende öyle olmuştu, o bile cok degildi, o gece br ağrı kesici istedim birdahada ağrı kesici lazım olmadı. Birde topukların ağrıdı, uyuştu ama onun dısında bir zorluk çekmedim. Ağrıdan korkma, hemde hic korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…