arkadaşlar benim bantlarım da dün çıktı, yeni fotograflar ekledim. benim de tamponlar çıktığından beri nefes problemim hiç yok çok şükür. ama bantların çıkmasıyla birlikte şişmeye başlamasını çok duyuyorum bakalım bende nasıl seyredecek.
artık tampon kullanılmıyor diye biliyordum Emre Bey mi kullanıyor yoksa birazda olsa tampon kullanıyorlar mı?verdiğin cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Bende öyle walla emel şişliklerim yaaş iniyor biraz aynı gün ameliyata girip aynı süreçten aynı zamanda geçiyoruz ozaman:) Emre bey masaj verdi mi pekii ben pek dokunmuyorum da etkisi oluyorsa bende yapayım dicektim:)
emre bey silikon tampon kullanıyor ve tamponları da en erken 5. gün çıkarıyor. hani kendini iyi hissetsen bile tamponlarla ayakta çok kalmanı ve çok konuşmanı tavsiye etmiyorlar. tamponlar çıktıktan sonraki 3 gün de çok önemli diye vurgulamıştı emre bey. kanama riskinin en çok olduğu zamanlar. ben kendimi bomba gibi hissediyordum ama yataktan çıkma dedi. yani kısacası ilk bir hafta istirahat öneriyor. izin alma durumun yok mu, yıllık iznine denk getirmeye çalışırsın. sağlığın riske atmamak en doğrusu.
Hayatım öyle bir iş yapıyorumki bütün proje sadece bende 2yıldır yıllık izinlerimi 2 gün 2 gün olarak kullanıyorum.kullanmadığım birsürü günüm var ama maalesefpeki telefonla konuşabiliyormusunuz? benim telefonum hiç susmaz napıcam kızlar bilmiyorum ama burnumun bu görüntüsünden hiç hoşlanmıyorum
ince derili ve beyaz tenlilerde morarma daha çok görülüyor. benim halimi görsen korkardın. kamyon çarpmış gibi görünüyordum. ve bu görüntü 5. gün ancak toparladı. toparladı dediğim insan içine çıkılabilecek hale geldi. diyorum ya 14. günüm ve hala morluklarım var. senin soruna gelince, uzun telefon görüşmeleri, uzun konuşmalar, gülmek kahkaha atmak, bunların hepsi kısıtlanıyor ilk birkaç gün. zaten kendisi de belirtiyor doktorun. benim tavsiyem 4 güne sıkıştırma kendini. uygun olduğun zamanı ayarla ve rahat bi şekilde ameliyatını ol.
Gerçekten çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için çok geçmiş olsun.umarım istediğin burna kavuşursun.Benim en büyük korkum bu morluklar ve sonradan çökme olması sanırım daha çok araştırma yapmam gerekiyor((
evet birer ince derili olunca daha çok morarıp, şişiyosun ama morluk ve şişlikler çabuk geçiyo 15-20 gün falan sürer sonrasında ince derili olduğumuz için çok hızlı şekilde şişlikler geçiyo. Kalın derili hastalar bir, bir buçuk yılda burun tam otururken ince derililerde 6 ayda bir yılda oturuyor yalnız sen çok dert ediyosun bence morluk en önemsiz konudur önemli olan şeklinin güzel olması ve sağlam olması. Emre beyin en önemsediği konulardan biride şeklinin güzel olması dışında sağlam ve ömürlük olmasıemel sanada birşey sormak istiyorum ince derili olunca şişlikler ve morluklar daha mı çok oluyor?benimde cildim çok ince ve çok hashas hatta kılcal damar çatlamalarım var burun kenarlarımda çok korkuyorum daha kötü olur diye((
evet birer ince derili olunca daha çok morarıp, şişiyosun ama morluk ve şişlikler çabuk geçiyo 15-20 gün falan sürer sonrasında ince derili olduğumuz için çok hızlı şekilde şişlikler geçiyo. Kalın derili hastalar bir, bir buçuk yılda burun tam otururken ince derililerde 6 ayda bir yılda oturuyor yalnız sen çok dert ediyosun bence morluk en önemsiz konudur önemli olan şeklinin güzel olması ve sağlam olması. Emre beyin en önemsediği konulardan biride şeklinin güzel olması dışında sağlam ve ömürlük olması
Emre Bey dudak dolgusunu kaca yapiyor acaba ben soriyim en kisa surede ama korkuyorum aci diye :) Burun yaptirdik ,dudaklarida yaptiralim :)
Gerçekten çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için çok geçmiş olsun.umarım istediğin burna kavuşursun.Benim en büyük korkum bu morluklar ve sonradan çökme olması sanırım daha çok araştırma yapmam gerekiyor((
Benim bugun 17.gunum sadece sag gozumun altinda ufak bir morluk kaldi ki ben inanlmaz derecede morarmistim. Emre bey cildimin cok ince ve hassas oldugunu hatta ameliyt esnasinda morarmaya basladigimi soylemisti. Bikac gun gozlerimi dahi acamadim fakat hizla gecti o suratin bu kadr kisa surede toparlnmasi etrafimdaki herkesi cok sasrtti. Bandajlrim cikali 4gun oldu suan bi sislik soz konusu fakat oda insallh kisa surede gecer. Ust dudagimi cok fazla oynatamadgim icin mimiklerimde bi tuhaflik olustu:) bu ameliyat icin rahat bir sureci ayarlamaniz gerektigini dusunuyorum cunku insan kendini hemen toprlasa bile kalabalik icine cikmak bana simdilik tehlikeli geliyor
Emre Bey dudak dolgusunu kaca yapiyor acaba ben soriyim en kisa surede ama korkuyorum aci diye :) Burun yaptirdik ,dudaklarida yaptiralim :)
17. günlerde hala dışarıya çıkılmaz bir halde mi oluyor ?Ameliyat tarihimi aldım fakat en çok düşündüğüm konu, sonrasında dışarıya çıkma,şişlikler,morluklar nasıl olacak ...Arkadaşlar sonraki süreç için biraz bilgilendirebilir misiniz mesela 1. ay da ne durumda oluyor yüz,burun ...?
17. günlerde hala dışarıya çıkılmaz bir halde mi oluyor ?Ameliyat tarihimi aldım fakat en çok düşündüğüm konu, sonrasında dışarıya çıkma,şişlikler,morluklar nasıl olacak ...Arkadaşlar sonraki süreç için biraz bilgilendirebilir misiniz mesela 1. ay da ne durumda oluyor yüz,burun ...?
canım peki istanbulda kaç gün kalsam yeter tampon,alçı felan çıkarılma süreci
Ameliyat gununu sifir sayiyorsun ertesi gunden itibaren bes gn snra alci ve tamponlar cikti pazartesydi o gun. Bandajlar takildi birkac dikis alindi o hafta persembe kontrole cagirdi bandajlari cikarip temzledi bikac dikis daha alarak yenidn bandajladi bir sonraki pazartesi gunu icin randevu verdi durumnu iyi gorursem cikarticam eer deilse 3gun dha bandajlicam dedi ama gerek kalmadi neyseki gerek kalmadi o gun cikartti herseyi. Yani tam 13. Gunumde cikti suan sadce bİrkac dikis kaldi icerde onlarda kendi dusecekmis.
canım peki istanbulda kaç gün kalsam yeter tampon,alçı felan çıkarılma süreci için .