Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canım ben teşekkür ederim. senin yorumlarına da cevap yazdım çoktan :) ben de sabırsızlıkla senin fotoğraflarını bekliyorum. eminim süper olmuştur :)

Ayy pembik nedense ben de çok merak ediyorum senin burnunu ya. :)) Albümün kapalıymış, hüsrana uğradım.:KK14:

Canım baktım resımlerıne cok guzel olmus pembe coook begendım ben ılerıde daha da guzel olacak kı suy ankı halı zaten daha 10 gune goree superrr zaten :)::)

Pembe, kiz Albumler bolumune tikladiginda arkadaslariniki de gorebiliyorsun. Mesela benim albumude sen gorebiliyorsun arkadas oldugumuz icin ama arkadas olmadigim biri goremiyormus. Senin album yabancilara kapali, onlar goremiyorlar yani, album bolumune tikladiklarindada gorunmuyor, merak etme bu yuzden.

Kiz Tweetty, sen nasil gittirdin o siyah noktalari? Benim surat carsamba pazarina dondu, sivilcelendi ve burnumdada sivilceler oldu. mayis sonu, haziran ve temmuz aylarinda 3 onemli dugun var, onlarda insallah biraz duzelir.

Kizlar saka maka, bugun 36 gun oldu ameliyat olali.
Bugun sabah uyandim ve normalde makyajsiz kendimi acayip cirkin buluyorum, ayni korkuluk gibi olurum, masallah :KK1: Ama bu sabah burnum o kadar cok hosuma gitti ki, acayip sis ama kendimi okadar cok begendim ki, bir kac dakika oksadim canim burnumu. Hay Allahim, insani burnu ne kadar degistiriyormus ya, Emre beyin her defasinda kulaklarini cinlatiyorum, bin sukurler olsun Allahima ki Emre beyi buldum. Cok mutluyum ya. :KK9: Canim burnusumla guzel vakit geciriyoruz.

Canım baktım resımlerıne cok guzel olmus pembe coook begendım ben ılerıde daha da guzel olacak kı suy ankı halı zaten daha 10 gune goree superrr zaten :)::)

çok teşekkür ederim gizemcim, senin güzelliğin o canım. ama beğenmene de çok sevindim. bu süreçleri bilen insanlar olunca yorum yapanlar daha bir dikkatle can kulağıyla dinliyor önemsiyorum. inşallah hepimiz için iyi olur. senin zaten süper burnun :) sev okşa onu :KK66:

Pembe, kiz Albumler bolumune tikladiginda arkadaslariniki de gorebiliyorsun. Mesela benim albumude sen gorebiliyorsun arkadas oldugumuz icin ama arkadas olmadigim biri goremiyormus. Senin album yabancilara kapali, onlar goremiyorlar yani, album bolumune tikladiklarindada gorunmuyor, merak etme bu yuzden.

Kiz Tweetty, sen nasil gittirdin o siyah noktalari? Benim surat carsamba pazarina dondu, sivilcelendi ve burnumdada sivilceler oldu. mayis sonu, haziran ve temmuz aylarinda 3 onemli dugun var, onlarda insallah biraz duzelir.

Kizlar saka maka, bugun 36 gun oldu ameliyat olali.
Bugun sabah uyandim ve normalde makyajsiz kendimi acayip cirkin buluyorum, ayni korkuluk gibi olurum, masallah :KK1: Ama bu sabah burnum o kadar cok hosuma gitti ki, acayip sis ama kendimi okadar cok begendim ki, bir kac dakika oksadim canim burnumu. Hay Allahim, insani burnu ne kadar degistiriyormus ya, Emre beyin her defasinda kulaklarini cinlatiyorum, bin sukurler olsun Allahima ki Emre beyi buldum. Cok mutluyum ya. :KK9: Canim burnusumla guzel vakit geciriyoruz.

söylediğin iyi oldu sevgicim :KK70: çünkü tıkladığımda görünen resim o mor kamyon çarpmış halim. ben bile bir irkiliyorum önce :KK1:
bu arada burun hakikaten insanın simasını hatlarını ifadesini değiştiriyormuş. bu sende daha bir belirgin. iyi ki olmuşsun iyi ki emre beyi bulmuşsun en önemlisi iyi ki de mutlusun :)

çok teşekkür ederim gizemcim, senin güzelliğin o canım. ama beğenmene de çok sevindim. bu süreçleri bilen insanlar olunca yorum yapanlar daha bir dikkatle can kulağıyla dinliyor önemsiyorum. inşallah hepimiz için iyi olur. senin zaten süper burnun :) sev okşa onu :KK66:

gercekten oksuyorum canım cunku dısı cok kasınıyor ve o kadar narın dokunuyorum kı anlatamam :):):)

arkadaslar bu arada amelıyattan sonrakı ılk zamanlar burun sırtımdakı kemıkler agrıyordu ama bu ılk 1 ayda olmustu kı su anda ıkıncı ayıma yaklasıyorum hı agrım olmuyordu. ama pazartesı gunu emre beye kontrole gıttıgımde emre bey burnuma dokundugundan berı tum kemıklerım agrımaya basladı gene bu normal mı acaba arkadaslar sızde de oldu mu boyle bı agrı ?

kızlar sivilcelenme, kaşıntı, burun sırtında ağrı demek ki hep aynı şeyler oluyomuş ya ilyadanın dediği gibi ilk burun sırtı iniyo sonra burun kanatlarının üstü iniyo ama ya burun ucu çok komik özellikle yandan top gibi:)) ilk zamanlara göre burnunuz daha uzun gözükebilir uçtaki ödemler yüzünden...

Arkadaslar Resim koydum bakabilirsiniz , baya bi sis burnum korkmayin :) iyi kötü yorumlarinizida bekliyorum En Büyük TÜRKİYE tsklerrr

çok geçmiş olsun ameliyat olan arkadalar resimlere bakmak için mesaj sayısını tamamlamam lazmmış

Sevgicim ben günde en az bi kere arındırıcı peelingle yıkıyorum . Ve gül suyu ve elma sirkesiyle siliyorum hergün . Hatta şu siyah nokta bantlarından aldım ama kullanmadım geçtiler diye :KK53: Sivilce ve yağlanma problemi ameliyttan sonra çok oluyormuş. Yağlanmaya musade etmeden yıkayacağız mecburen. Bir de ben göz altlarım hariç hiç nemlendirici kullanmıyorum bu sıra

Emre beyde ameliyat olup sonradan icte veya dista ufak tefek sorunlar yasayip tekrar islem yaptiran oldumu aranizda ?

Kız Deryaaaaaaaaa sende resimlerini eklesen ya, yeni resimlerini. Ben senin ve Handenin resimlerinizi götürmüştüm.

Bozlar bakın ben o günleri özledim diyorum, tek ben degilmisim.

canim 2-3 yeni resim eklemistim iki ay önce aslinda. kendi resimlerimi artik pek cekmiyorum eskisi gibi heves gecti ya, ama zaman bulursam yüklerim hemen :)

kizlar benim ameliyatim 9 ay öncedi ve hala burnumun cildi yagli. ama tabi eskisine göre cok cok daha iyi. ilk ay asiri yaglidi ve sivilce doludu. ama aylar gectikce azaliyo. simdi sivilceler nerdeyse hic yok ama hala hafif yagli.
burunlariniz yeni diye her detay gözünüze batiyor, ama zaman gectikte yeni burnunza alisiyosunuz ve daha rahatsiz etmez sizi öyle ufak defek seyler :)
ama yinede 9 ay olmasina ragmen burnuma cok dikkat ediyorum, her sabah kalktigimda elliyorum burun ucu düsmüsmü diye :) aynada her defasinda hala burnuma bakiyorum ve hala sümkürmüyorum valla korkudan.

X