görünmüyor:26:................
Kizlar benim burun kenarlarıma sancılar giriyo sürekli sizede oluyormu?
Kizlar benim burun kenarlarıma sancılar giriyo sürekli sizede oluyormu?
Pembecim Emre bey i aricam ama yinede sorayım dedim. Bu arada senin eski burnunda güzelmiş. Benim burnum tam su an senin eski burnuna benziyor yandan hahaha
aaa olur mu, senin şimdiki burnun bir harika. ufacık fındık gibi. eski burnumla uzaktan yakından benzerliği yok. ayrıca eski burnumda güldüğümde hafif düşme oluyordu, şimdi o yok :) senin burnun süper olmuş rahatlıkla söylüyorum :)
twetty ince deriliyim canım ben... Güneşe çok çıktım galiba bide masaj yapıyorum bazen iyice insin diye tam tersi şişiyo en iyisi hiç dokunmiyim :)
Pembecim tesekkur ederim ama o resimlerdeki gibi degil benim burnum su an. Acayip sisti o yuzden dedim eski burnuna benziyor yan profilden diye. burun sirtim biraz sisti hic kavis gorunmuyor artik. Birde burun ucum da cok sisti cok azz bir asagi dogru sarkma oldu. Yarin tam 1 ay olacak ameliyat olali. Yarin resim koyucam 1 ay in serefine :)) sabirla bekliyorum inip sekil almasini
emre bey sana masaj verdı mı canım? ıkıncı ay kontrolunde sana neler dedı? Ben pazartesı gıttım kontrole ve bana burun ucun sıs dedı kı ben haşa tuzsuz yemek yıyorum nıe odemlerım gecmedı anlayamadım
kızlar benimde burnum fena yağlanıyor minik minik sivilceler çıkıyor. Sabah akşam peeling jelle yıkıyorum sabah akşam kesinlikle yüzünüzü yıkamanızı öneririm ben siyah noktalarımdan bile ancak kurtulmaya başladım. Bir ara resim koyarım cuma günü 1 ay olacak ameliyat olalıHerkese bu süreçte sonsuz sabır diliyorum Pembişim bende görmek istiyorum mununu :26:
ödemler yerçekimine göre hareket ediyor olabilir sonraki günlerde burun sırtındaki ödem geçiyor ama burun ucuna ilerlemiş oluyor, benin ilk şiş günlerimde burun sırtımda ve üst dudakta olan şişlikler burun ucu ve çeneme ilerlemişti, bu benim gözlemim tabi yerçekimine bağlamıştım ben de
minik kuşum ben albüme koydum resimlerimi, bakabilirsin. bu arada daha önce bu forumda okumuştum siyah noktalardan kurtulmak için birşeyler yazıyorlardı eski tecrübeler. bak birini not almıştım hatta. yazıyorum :
arapkızı kremi ile ovulacak ve gülsuyu ile temizlenecek demişler.
siyah noktalar için bu.
sanırım bu arapkızı kremi filan aktarlarda bulunuyor. bir dene bakalım. kullanan çok faydasını görmüş. benim de başıma gelirse diye not almıştım
yok geçti canım noktacıklarım şükür :) teşekkür ederim paylaşımın için gördüm munuşunu yorumlarımı da yaptım zaten