sen ince derili mi kalın derili misin canım ?
emre beye oldum canım nefes alma problemi vardı ve sol tarafım fazla oyulmuştu eğri görünüyordu çaprazdan bakıldığında canım şu an çok şiş o yüzden yorum yapmak için çok erken olduğunu düşünüyorum çünkü benim önceki burnumda kemerli değildi. Şişlerim inince ancak problemlerimin geçip geçmediğini anlayabilirim. Ayrıca burun etleri de şiş olduğundan sağlıklı nefes alamıyorum şuan
Kizlar, bugun dogum gunum. Bugun 32 yasina girdim ama sanki bugun yeni dogdum cunki ilk defa yeni burnusumla yasgunum..Her yil yaslaniyorum diye uzuluyordum, ilk defa mutluyum yasgunumde. Bir burun insanin dusuncesini bile nasil degistiriyormus.. Ameliyat olmak isteyipte olamiyanlar, insallah sizde istediginiz buruna kavusursunuz.
Allahim sevdiklerimizi yanimizdan ayirtmasin. Hepiniz opuldunuzzzzzzz.Aghhh simdi Istanbulda olmak vardi, ne gezerdim ne gezerdim...
nice mutlu yaşlara Sevgicim, pembecik çıktı mı tamponların rahatladın mı biraz nasıl geçti?
twetty ince deriliyim canım ben... Güneşe çok çıktım galiba bide masaj yapıyorum bazen iyice insin diye tam tersi şişiyo en iyisi hiç dokunmiyim :)
Cok sagolun kizlar, hep birlikte nice uzun mutlu yillara insallah.
Ellamaya, geyik sohbet diye bir Topic var, arama motorundan geyik sohbet yaz ve oraya git, istedigini yaz. Siir yaz, hayat hikayeni yaz, ne yazarsan yaz ve ordan 25 sinirini doldurursun. Bence Emre Ilhandan vazgecme derim.. En guzel burunlari Emre bey yapiyor, bence...
Sana kolay gelsin doktor aramanda.
Kiz wensss, ne var cesaretini toplamayacak? Bak ben cesaretimi topladim oldum kurtuldum ve coooook mutluyum. Darisi butun olmak istiyenlerin basina. Bence ilk olarak hemen telefon ac, randevunu al. Oylece ilk adimi atmis olacaksin. Ay cok guzel oluyor o heyecan ya. Ilk randevumu aldigimi hatirladim simdi, nasil heyecanlanmistim. Bence fazla oyalanma, hemen ara. Sanada kolay gelsin.
Kiz pembeeeeeeeee, tamponlar ciktimi? Sesin solugun cikmiyor yine.
nedenini sana özel olarak yaziyim bi kez yazmıştım hemen uyarı geldi bana:))
Bende öyle walla emel şişliklerim yaaş iniyor biraz aynı gün ameliyata girip aynı süreçten aynı zamanda geçiyoruz ozaman:) Emre bey masaj verdi mi pekii ben pek dokunmuyorum da etkisi oluyorsa bende yapayım dicektim:)
Canım çok teşekkürler zaman ayırıp okadar yazmışssın, yazdıkların fikir oldu bana KBB doktoru olması avantaj mıdır bilemedim:/
evet arkadaşlar dün akşam tamponların çıktı. tereyağından kıl çeker gibi aldı, hiç canım yanmadı. dikişlerin de bir kısmını aldı ve sonra emre bey elime aynayı verdi "kimseye göstermem bak, çok güzel oldu" dedi. baksam mı acaba dedim aldım aynayı. şu haliyle beğendim arkadaşlar. gerçi istediğim kadar miniminnacık yapmamış emre bey, ama en iyisi en yakışanı buydu inan bana dedi. ben de güvendim. gerçi bu haliyle bile küçük. inşallah sonradan çok şişmez. ama burnumna dokunduğumda bildiğiniz kütük gibi. o kadar yaniarkadaşlar yakında fotograflarımı da paylaşacağım.
bu arada gzmuygun arkadaşım pazartesi ben de gidiyorum kontrole. karşılaşırız artık umuyorum
Pembeatmosfer hep şansızım derdin gördün mü her şey çook güzel:) sana destek olmayanlarda çatlasın istemiyolardı değil mi ameliyat olmanı öyle hatırlıyorum:)) ayrıca senin burnun zaten küçüktü daha küçüğünü napıcaksın iyi ki çok küçültmemiş Emre bey:) bu arada kimseye göstermem demiş yalannnbanada göstermişti ama bakmasaydım keşke baktı ki dehşete düştüm hemen çekti aynayı:) sonra tutturdum iner değil mi? böyle kalmaz falan demeye... Emre bey de "herkes korkuyo bilmiyolar ki bu gösterdiğim burun bile değil" demişti.
evet canım inş burnumuz ömürlük olur ama benim 3. aya yaklaştı hala kütük gibi acaba ne zaman istediğimiz gibi hareket ettirebilicez yukarı kaldırmaya çalışsam kalkmıyo, sağa sola zaten hiç hareket etmiyoya öyledir tabii. bu sargılı burun nasıl şekil değiştirecek eminim. diyorum ya kütük gibi şu anda. dokunuyorum sanki bildiğin odun.inşallah hepimiz için iyi olur. ama en azından moral olarak iyiyim şuan :) umarım sonrasında da hepimiz hep memnun kalırız.
Kızlar ben yüz üstü yatmayı özledim, burnumu sümkürmeyi özledim, sadece eski burnumu özlemedimGülünü sevdiğimizden dikenine katlanıyoruz.
Arkadaşlar açık ameliyat olduğu için mi bu kadar şişiyor ve geç iyileşiyor ?
Kapalı ameliyatlarda şişlikler daha çabuk mu geçiyor ?