Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

anladım banban :ecrin_bebek:
evet lakito bende ameliyat oldum henüz 2 ay oldu

Tumena başka bir hekime kasap dediği için banlanmıştır. Herkim olursa olsun başka bir hekimi ne yargılayabilir, ne de hakaret edebilir. Başkasının hesabını kullanarak mesaj yazması zaten yasak ve ciddi olarak sıktı.

günahimi almayin ben kimseyle tartismadim...sadece uzun süre önce yazdigim birsey icin ban yedim...:p

kayra su an banli oldugum icin resimlerimi göremiyorsun ama cuma günü banim acilcak ozaman görebilirsin...gerisini ozaman yazarim artik...ama tek diyebilecegim sey gercekten cok memnunum...ve benim tek bi sorun yoktu bir kac sorun olustu iki ameliyat sonrasi...iyilescene kötülesti hersey...

meragin giderilmesi icin bir kac resim...:)

canım çok teşekkürler.baktım resimlerine ve mukemmel olmuş burnun emre bey gerçekten çok guzel yapmış ve çok dogal duruyo.3.ameliyatın sanırm ve sonç gayet iyi.güle gule kullan burnunu:)
benm merk ettgım ucu falan önceden nasıldı benm ucundada var problem ondan soruyorum canım

arkadaşlar baktığım kadarıyla çok hoş olmuş burunlarınız:) bende yaptırmayı düşünüyorum ama tereddütlerim var korkuyorum açıkçası

canım çok teşekkürler.baktım resimlerine ve mukemmel olmuş burnun emre bey gerçekten çok guzel yapmış ve çok dogal duruyo.3.ameliyatın sanırm ve sonç gayet iyi.güle gule kullan burnunu:)
benm merk ettgım ucu falan önceden nasıldı benm ucundada var problem ondan soruyorum canım

canım tumenanın yerine cevap vereyim
tumena eski fotoda eklemişti albümüne orda ucuda problemliydi uzun ve düşüktü

arkadaşlar baktığım kadarıyla çok hoş olmuş burunlarınız:) bende yaptırmayı düşünüyorum ama tereddütlerim var korkuyorum açıkçası

neden korkuyorsun canım tereddütlerin neler
benim ameliyatım çok rahat geçti hiç korkulacak gibi değil
ameliyat sonrasında hiç ağrım sızım olmadı hiç ağrı kesici kullanmadım :nazar:

neden korkuyorsun canım tereddütlerin neler
benim ameliyatım çok rahat geçti hiç korkulacak gibi değil
ameliyat sonrasında hiç ağrım sızım olmadı hiç ağrı kesici kullanmadım :nazar:

bazı arkadaşların ameliyat sonrası resimleri korkuttu açıkçası.çok fazla morluk falan olmasından korkuyorum.bir de fiyat konusunda bilgim yok çok fazla.

Deeryaa cım çok doğal olmuş burnun çok güzel duruyor gerçekten.ben de yaptırmayı düşünüyorum araştırma aşamasındayım =)

Deeryaa cım çok doğal olmuş burnun çok güzel duruyor gerçekten.ben de yaptırmayı düşünüyorum araştırma aşamasındayım =)

Tsk ederim canim, kesinlikle Emre beyi tavsiye ederim ben cok memnunum, profilimde bir kac baska resim daha var istersen bakabilirsin opuyorumnanaktan

bazı arkadaşların ameliyat sonrası resimleri korkuttu açıkçası.çok fazla morluk falan olmasından korkuyorum.bir de fiyat konusunda bilgim yok çok fazla.

canım elbette şişliğin olacak ama 1 hafta içinde inecek onlarda hiç korkulacak bi durum değil
ameliyat sonrasında ne yaşarsan yaşa kısa bir süre sonra hepsini unutacak atlatmış olacaksın
çektiğin herşeye değer canım
fiyat 4000 tlden başlıyor

Ameliyat sonrası morluk ve şişlikler için çok endişelenmeye gerek yok, bir hafta sonra neredeyse hiç morluk ve şişlik kalmıyor.Kişiye göre de değişiyor..benim bir arkadaşımda hiç morluk ve şişlik olmadı..neredeyse..eskiden sadece buz uygulaması yapılıyordu ama artık soğuk su maskesi uygulanıyor diye biliyorum..

Tsk ederim canim, kesinlikle Emre beyi tavsiye ederim ben cok memnunum, profilimde bir kac baska resim daha var istersen bakabilirsin opuyorumnanaktan

baktım canım çok beğendim gerçekten çok doğal olmuş.emre beyin eline sağlık=) aynı liseden mezun olmuşuz ilgimi çekti baktım onun yaptığı ameliyatlara falan.kaydirigubbakcemile3

canım elbette şişliğin olacak ama 1 hafta içinde inecek onlarda hiç korkulacak bi durum değil
ameliyat sonrasında ne yaşarsan yaşa kısa bir süre sonra hepsini unutacak atlatmış olacaksın
çektiğin herşeye değer canım
fiyat 4000 tlden başlıyor

verdiğin bilgi için teşekkürler canım.haklısın ameliyat sonuçta tabi bazı olumsuz yanları olur ama ben dayanabilirmiyim bilmiyorum işte.bide normalde de zaten gözlerimin çevresinde halkalar var ameliyat olunca dahada beter olur diye düşünüyorum.geçici ama yinede moral bozuyodur heralde.

Ben de olmak istiyorum sanırım Emre İlhan'a olacağım ama açık mı yapıyor amliyatı blgisi olan var mı? Kaçıncı günde işe dönebilirim acaba CADIARZU

Ben de olmak istiyorum sanırım Emre İlhan'a olacağım ama açık mı yapıyor amliyatı blgisi olan var mı? Kaçıncı günde işe dönebilirim acaba CADIARZU

Evet açık yapıyor, açıkla çok daha fazla hakim olunuy demişti bana..tabii doktorun nasıl alıştığı da önemli bence..bende hiç iz vs.. kalmadı..10.gün gibi işe dönersin diye düşünüyorum tabii öğretmensen belki bantlar çıkana kadar 2. haftayı bekleyebilirisn..

Mesaj attım Emre Beye.Henüz dönmedi bana. Ben olursam ancak aralık sonu müsait olabilirim. Bazen bi yaptırsam bi yaptırmasam diyorum ama yaptırayım kızlar demi? Burnum beni mutsuz etmiyor, beni çirkinleştirmiyor ama belki çok daha güzel olacağım :)

Mesaj attım Emre Beye.Henüz dönmedi bana. Ben olursam ancak aralık sonu müsait olabilirim. Bazen bi yaptırsam bi yaptırmasam diyorum ama yaptırayım kızlar demi? Burnum beni mutsuz etmiyor, beni çirkinleştirmiyor ama belki çok daha güzel olacağım :)

canım karar senin önemli olan senin ne düşünüp ne istediğin
aralık sonuna az kaldı eğer o zamana düşünüyorsan görüşmek için randevunu şimdiden al derim ben
zaten ameliyattan önce 3 kere görüşmen olacak belki yoğundurda emre bey ameliyat gününü belirlemiş olursun

canım karar senin önemli olan senin ne düşünüp ne istediğin
aralık sonuna az kaldı eğer o zamana düşünüyorsan görüşmek için randevunu şimdiden al derim ben
zaten ameliyattan önce 3 kere görüşmen olacak belki yoğundurda emre bey ameliyat gününü belirlemiş olursun
Haklısın canım.Bide keşke karşıda olmasaydı süper olacaktı.Bu üç görüşmenin hepsi ameliyat ücretinin içinde mi yoksa ayrı ayrı herbiri ücrete mi tabii? Bide şu var ben ameliyat olmazsam hep ömür boyunca acaba yaptırsam mı yaptırmasam mı diyeceğim. En iyisi yaptırmak :) Annemde yaptır diyorsa demek ki burnumun görüntüsünü beğenmiyor :p

Haklısın canım.Bide keşke karşıda olmasaydı süper olacaktı.Bu üç görüşmenin hepsi ameliyat ücretinin içinde mi yoksa ayrı ayrı herbiri ücrete mi tabii? Bide şu var ben ameliyat olmazsam hep ömür boyunca acaba yaptırsam mı yaptırmasam mı diyeceğim. En iyisi yaptırmak :) Annemde yaptır diyorsa demek ki burnumun görüntüsünü beğenmiyor :p

Canımcım görüşme randevüleri ücretsiz..ameliyat olmaya karar verirsen fotoğraf çalışması ve nasıl bir burun yapılacağı ile ilgili planlamalar için bir 2. görüşme randevüsü veriliyor...bu görüşmede muayene de yapılıyor ve nuayene ücreti alınıyor yani gidip görüşmek ücretsiz..total 3 görüşmede 1 muayene üceti alıyorlar...

X