Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

utanıyorum derken? anlayamadım sebebini :))

utanıyorum derken? anlayamadım sebebini :))

yani burnumu şekillendiren insani oturup izleyemedim uyku yüzünden :) o yuzden utaniyorum :) konudan konuya atladim o yüzden anlaşılmadi heralde :) neyse ben susuyum.. yorgun olduğumu belli etmiyim :) malum jetonlar

puff delikleri mi daraltti yoksa yandaki kemikleri de daraltti mi cnm?

Ben de dün Muhabbet Kralının başlamasını bekliyordum, konuklarını bilmiyordum, bir baktım Emre İlhan.Çok sevindim.Ama programı sonuna kadar izleyemedim.

puff delikleri mi daraltti yoksa yandaki kemikleri de daraltti mi cnm?

kıkırdak oluyo sanırım kanatlar.. zaten kenarlarda dikişler vardı benim.. delikleri küçültmek için kanatların dibinden kesiyolardir heralde :)))) poffffffff sabah sabah sordugun soruya bak kızz :)))) daha kahvaltı etmedim :)

Gamze karamanın burnunu emre ılhan mı yaptı bılgınız varmı kızlar muhabbet kralında gordum merak ettım

Gamze karamanın burnunu emre İlhan mı yaptı bİlgınız varmı kızlar muhabbet kralında gordum merak ettım

evet canım gamze karaman önce birine olmuş daha sonra revizyon için Emre bey e olmuş...Burdaki bir arkadaş tv den duyup bizimle paylaşmıştı burda ordan biliyorum..

evet canım gamze karaman önce birine olmuş daha sonra revizyon için emre bey e olmuş...burdaki bir arkadaş tv den duyup bizimle paylaşmıştı burda ordan biliyorum..

üzüldüm şimdi bğenmedım burnunu... Derisi kalın gıbı sankıı sence?

bende emre beyle gecen telde konustum cok sempatik saolasiniz sizin sayenizdee burda bu süper doktoru ögrnendim bana cok yardimci oldu ameliyta tarim 10.8.2010 bakalim nasil olcak ve nasil yüz yüze görüsdügümde cok heycanliyim simdiden..

Canım tarih almana çok sevindim...Hayırlısı olsun...İnşallah çok güzel bir buruna kavuşursun...İstediğin gibi olmasını diliyorum herşeyin........kaydirigubbakcemile5

evet canım gamze karaman önce birine olmuş daha sonra revizyon için Emre bey e olmuş...Burdaki bir arkadaş tv den duyup bizimle paylaşmıştı burda ordan biliyorum..

google ye muhabbet kralı 12 nİsan yazın cıkıyor:))) cnm özel msj atamıyorum:=(

saol cevom saol askask bende sevindim cok sevdim bkalim insallah istedigim buruna kavusurumm ama ben eminim vallah kavusicagimaa fotolari paylasirimmm

inşallah canım Emre Beye bende güveniyorum çok ii bi iş çıkarcaktır mutlaka, sonra senin o güzel burnuşunu hep birlikte mutlulukla bakacağız

cuma günü bende emre beyle görüştüm haziranda gün verdi ama 10 günde bir görüşmeye gıdecegım revizyon oılduugm için benımle daha uzun görüşmesi gerektiğini söyledi emre bey .. cevo ve kellry gördümm ikisıın de burnun güzeldi .. ayrıca kellyr burnu resımde buyuk cıkmil oyüzden bende büyük dedimm ama değilmiş canlı gordum kendisinı yanılmısım küçük müş burnu :=)

:)) gönlüne göre olur inşallah...

inşallah canım Emre Beye bende güveniyorum çok ii bi iş çıkarcaktır mutlaka, sonra senin o güzel burnuşunu hep birlikte mutlulukla bakacağız

ınşallah canım..Hayal ettiği gibi olsun herşey...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…