- 11 Mayıs 2007
- 737
- 29
- 39
anladım canım ben ameliyattan sonra kontrole gidince fark ettin sandım çok geçmiş olsun süper olmuş burnun
tşk ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım ben ameliyattan sonra kontrole gidince fark ettin sandım çok geçmiş olsun süper olmuş burnun
inceldi cnm.. aslinda Emre beye gidene kadar burun kanatlarimda yayilma oldugunu farketmemiştim ben.. o söyleyince anladim :) ve daraltabilirim biraz dedi.. bende daraltalim dedim.. öyle işte.. çok utaniyorum ya izleyemedim ben programıı :))))))) uyumuş kalmışım :)
utanıyorum derken? anlayamadım sebebini :))
inceldi cnm.. aslinda Emre beye gidene kadar burun kanatlarimda yayilma oldugunu farketmemiştim ben.. o söyleyince anladim :) ve daraltabilirim biraz dedi.. bende daraltalim dedim.. öyle işte.. çok utaniyorum ya izleyemedim ben programıı :))))))) uyumuş kalmışım :)
puff delikleri mi daraltti yoksa yandaki kemikleri de daraltti mi cnm?
Gamze karamanın burnunu emre İlhan mı yaptı bİlgınız varmı kızlar muhabbet kralında gordum merak ettım
evet canım gamze karaman önce birine olmuş daha sonra revizyon için emre bey e olmuş...burdaki bir arkadaş tv den duyup bizimle paylaşmıştı burda ordan biliyorum..
üzüldüm şimdi bğenmedım burnunu... Derisi kalın gıbı sankıı sence?
bende emre beyle gecen telde konustum cok sempatik saolasiniz sizin sayenizdee burda bu süper doktoru ögrnendim bana cok yardimci oldu ameliyta tarim 10.8.2010 bakalim nasil olcak ve nasil yüz yüze görüsdügümde cok heycanliyim simdiden..
evet canım gamze karaman önce birine olmuş daha sonra revizyon için Emre bey e olmuş...Burdaki bir arkadaş tv den duyup bizimle paylaşmıştı burda ordan biliyorum..
cuma günü bende emre beyle görüştüm haziranda gün verdi ama 10 günde bir görüşmeye gıdecegım revizyon oılduugm için benımle daha uzun görüşmesi gerektiğini söyledi emre bey .. cevo ve kellry gördümm ikisıın de burnun güzeldi .. ayrıca kellyr burnu resımde buyuk cıkmil oyüzden bende büyük dedimm ama değilmiş canlı gordum kendisinı yanılmısım küçük müş burnu :=)
inşallah canım Emre Beye bende güveniyorum çok ii bi iş çıkarcaktır mutlaka, sonra senin o güzel burnuşunu hep birlikte mutlulukla bakacağız