hastane ve muayenehane birbirine uzak canım farklı iki ilçe. Bağdat caddesi ve Ataşehir. Ataşehir yeni gelişmekte olan bir ilçe öğretmen evi yok diye biliyorum. Ama oteli araştır istersenemre beyin muayenehanesi ile ameliyatları yaptığı hastane birbirine yakın mı?
bir de hastaneye yakın otel ya da öğretmen evi var mı acaba?
ben sehir dısından gelicem ve ameliyattan cok bunları takıyorum kafama ya:44:
Kiz Tweetty, bende cikar cikmaz yazdim ama ben hastaneden gec ciktim. Ablam saat 14:00 gibi beni almaya geldi ve eve gel, yemek ye, laptopu calistir derken gec olmustu. Benim telefon olsaydi ben ameliyattan cikar cikmaz haber yolluyacaktim. Kiz Pembeeeeeeeeeeee cik ortaya, anlat bize neler olup bittigini.
Jacoste, hastaneye sadece ameliyat gunu gidiyorsun ve ertesi gunu cikiyorsun oyuzden bende otelde kalirsan bile muahaneye yakin bir otelde kal. Ben Istanbullu degilim bu yuzden sana yardimci olamiyacagim ama bildigim kadariyla Emre beyin asistani Burcu hanim bu konuda size yardimci olabilir. Cook tatli bi bayan ve cok yardim sever, sana herseyi anlatir. Bence onu bir ara derim. Secimini Emre beyden yana kullandiysan, simdiden hayirli ugurlu olsun, iyi bir secim. Insallah uygun bir otel bulursun.
arkadaslar emre bey bana derin cok kalin demisti iyilesmesi baya zaman alabilirmis. bende kalin derili olarak 19.günümden foto ekledim profilime
Canım tarihi yaklaşık olarak sen mi istedin, yoksa verebildikleri en yakın tarih mi 4 mayıs.
arkadaslar emre bey bana derin cok kalin demisti iyilesmesi baya zaman alabilirmis. bende kalin derili olarak 19.günümden foto ekledim profilime[/QUO
Umarım istediğin gibi olmuştur.
canım en yakın tarihi istedim sanırım 1,5 ay önce aramıştım.ilk görüşme olmadan ameliyat tarhi istedim.çünkü emre beyde ameliyat olmaya kararlıydım:) burcu hanıma çook rica ettim saolsun yardımcı oldu.14 mayıstı aslında ilk tarihim ama bazen ameliyatı erteleyenler olabiliyormuş erken tarihe alınabiliyo ameliyat tarihi.sen görüştünmü emre beyle?
Yok canım ben görüşmedim. Ben ameliyattan çok korkuyorum, korkumu yenemiyorum. Ameliyat olanların fotolarını görüncede çok hevesleniyorum, ama ne karar verebiliyorum, ne de cesaret edebiliyorum.
Benim goz altimda morluk var ama nasil desem, sanki sabahlamisim yani uykusuzmusum gibi hatta esrarkes lerin goz alti mosmor olur ya, onlar gibiyim :))) Resim koyacagim canimmmmmm.
merhaba arkadaşlar burdanda yazmıştım burnumu beğenmiyorum diye son zamanlarda karga burun olmuştu resim koymuştum. çevremden karga burun olmuş tepkisi alınca 2 hafta pişmanlık içinde yaşamıştım dün emre beye gittim.o da gaga burun olmuşsun dedi meğer ödem yapmış burun üstü. içim rahatladı bana masaj verdi hergün 300 kez yapıyorum dün akşam yaptım.inşallah düzelir. düzelirse tam istediğim gibi bir burnum olacak masajları aksatmadan yapmaya devam ediyorum 10 gün sonra tekrar çağırdı inşallah herşey yokunda gider ve o karga burun görüntüsünden kurtulurum.benim gibi olan oldumu aranızda benim 40. günüm.burnu şişip gaga gibi olan oldumu arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır yazıları okuyup doktorlar hakkında fikir edinmeye çalşıyorum aslında Serhat Tuncer ve Naci Çelik arasında kararsızdım fakat şimdi burayı okuynca Emre İlhan ı da düşünmeye başladım :/
merhaba arkadaşlar burdanda yazmıştım burnumu beğenmiyorum diye son zamanlarda karga burun olmuştu resim koymuştum. çevremden karga burun olmuş tepkisi alınca 2 hafta pişmanlık içinde yaşamıştım dün emre beye gittim.o da gaga burun olmuşsun dedi meğer ödem yapmış burun üstü. içim rahatladı bana masaj verdi hergün 300 kez yapıyorum dün akşam yaptım.inşallah düzelir. düzelirse tam istediğim gibi bir burnum olacak masajları aksatmadan yapmaya devam ediyorum 10 gün sonra tekrar çağırdı inşallah herşey yokunda gider ve o karga burun görüntüsünden kurtulurum.benim gibi olan oldumu aranızda benim 40. günüm.burnu şişip gaga gibi olan oldumu arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır yazıları okuyup doktorlar hakkında fikir edinmeye çalşıyorum aslında Serhat Tuncer ve Naci Çelik arasında kararsızdım fakat şimdi burayı okuynca Emre İlhan ı da düşünmeye başladım :/
Yok canım ben görüşmedim. Ben ameliyattan çok korkuyorum, korkumu yenemiyorum. Ameliyat olanların fotolarını görüncede çok hevesleniyorum, ama ne karar verebiliyorum, ne de cesaret edebiliyorum.