Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Ay canim benim, resim koyacagim. Guzel resimleri cekeyimde. Bandajli hali var, onlarida eklerim. Yaaa Emre bey bana nazar boncugu takmadi, neden acaba? Cok konusuyorum diyemi ki? Temmuzda gidiyorum yanina, istiyecegim nazar boncugumu. Bu guzel buruna nazar boncugu takilmaz mi yahu?

bana da takmadı acaba niyeki:KK1: bu akşam kontrolüm var sorucam bana nazar boncuğu yok mu diye :KK52: bence ben nazar boncuğunu fazla morarıp şişmekten kaybetim kızlar :KK52: adama illallah gelecek bugün gidicem yine morum geçmedi hala :KK53:

Benim sag gozumun altinda hala morluk var. Bugun 18.ci gunum ve hala gecmedi. Ben o halde calistim, birde burunda bandaj vardi. Pek sorun etmiyorum, yavas yavas geciyor cunki. Bir hafta sonra tamamen kaybolur herhalde. Benimle ayni gun ameliyat olan arkadasin morlugu 6.ci gunu gecmisti, demekki gercekten bunye ile alakali. Yuzumde hala sislikler var ama oda hic yerimde duramadigimdan kaynaklaniyor herhalde.

Kizlar Emre beyin yanina giderseniz, nolur benden selam soyleyin, Holllandadan Sevgi derseniz tanir. Annesi cok begenmis diye soyleyin. Nazar boncugunuda soruyor dersiniz :)) :KK9:

Benim sag gozumun altinda hala morluk var. Bugun 18.ci gunum ve hala gecmedi. Ben o halde calistim, birde burunda bandaj vardi. Pek sorun etmiyorum, yavas yavas geciyor cunki. Bir hafta sonra tamamen kaybolur herhalde. Benimle ayni gun ameliyat olan arkadasin morlugu 6.ci gunu gecmisti, demekki gercekten bunye ile alakali. Yuzumde hala sislikler var ama oda hic yerimde duramadigimdan kaynaklaniyor herhalde.

Kizlar Emre beyin yanina giderseniz, nolur benden selam soyleyin, Holllandadan Sevgi derseniz tanir. Annesi cok begenmis diye soyleyin. Nazar boncugunuda soruyor dersiniz :)) :KK9:
:)) sevgi yakında gidicem kontrole söylerim:) ama Emre bey burayı takip ediyo belki okur canım:)) Nazar boncuğunu neye göre taktığını bilmiyorum:) bazılarına iki,bazılarına bir tane, bazen de hiç takmıyo bana bi tane takmıştı:KK70: ya nazar boncuğu bittiği için takmamıştır yada aklına gelmemiştir o an:))))

Son düzenleme:
:)) sevgi yakında gidicem kontrole söylerim:) ama Emre bey burayı takip ediyo belki okur canım:)) Nazar boncuğunu neye göre taktığını bilmiyorum:) bazılarına iki,bazılarına bir tane, bazen de hiç takmıyo bana bi tane takmıştı:KK70: ya nazar boncuğu bittiği için takmamıştır yada aklına gelmemiştir o an:))))

alçım çıktığında benim burun domates gibiydi bugün bantlarım değişecek galiba şişim indi bana belkim bugün takar :KK1: bence de herkese takıyordur da aklına gelmemiştir yoğunluktan. emelcim ne kadar sık gidiyorsun kontrole sen problem mi var? bir aydan sonra ne sıklıkla gidiliyor. benim sürekli gitmem zor oluyor karşıda orutuyorum ben trafik yıldırdı bizi, bugün de yağmur yağıyor yine felçtir kesin :KK43: bantlarımı kendim çıkarsam olur mu diye sorucam bakalım. 1 ay oluncada kontrole giderim

alçım çıktığında benim burun domates gibiydi bugün bantlarım değişecek galiba şişim indi bana belkim bugün takar :KK1: bence de herkese takıyordur da aklına gelmemiştir yoğunluktan. emelcim ne kadar sık gidiyorsun kontrole sen problem mi var? bir aydan sonra ne sıklıkla gidiliyor. benim sürekli gitmem zor oluyor karşıda orutuyorum ben trafik yıldırdı bizi, bugün de yağmur yağıyor yine felçtir kesin :KK43: bantlarımı kendim çıkarsam olur mu diye sorucam bakalım. 1 ay oluncada kontrole giderim
twetty benim ikinci ay kontrolüm var ilk altı ay ayda bir çağırıyo sanırım sonrada 2 yıl takip ediyo ama hangi aralıkla çağırıyo bilmiyorum banada bir ay sonra gel dediği için gidicem yoksa ne zaman gidiliyo pek bilmiyorum başkalarından duyduklarım bunlar hep:) uzak olunca gerçekten zordur ya benim yarım saatlik yol gidip gelmek kolay oluyo. Nazar boncuğu konusuna gelince şiş olanlara takmıyo sanırım Emre bey. Uyarılarını dikkate almayanlara biraz kızıyo, bi bayan ameliyattan bi kaç gün sonra ziyarete gelen misafirlerine hizmet etmiş yorulmuş çok konuşmuş, yediklerine de dikkat etmemiş şalgam bile içmiş:KK70: çok şişti yüzü falan Emre bey kızmış ona bayağı nazar boncuğu falanda takmamıştı:))) Burnu iyileşenlere, şiş olmayanlara takıyo sanırım:))

Kızlar Emre bey burayı okuyor mu? Burası kadınlar kulubü değil mi yavs? Nasıl üyelik alabiliyor ki? Emre bey nazar boncuğu diyorum, neden takmadınız diyorum, darılıyorum ama diyorum :KK1:

Emelsahin, kız sanki beni anlattın, hiç dikkat etmemiş ya kızın biri. Bende turşu filan yedim, cola ictim, sürekli gezdim. Belki o yüzden takmadı nazar boncugumu, neyse bende kendi kendime takayım :KK1: :nazar:

Buarada sen Facebook a resimlerini mı koydun kız? Ben cesaret edemiyorum Facebook tan Emre beyin sitesinden resim eklemeye, bütün sülale görecek ozaman.

Slm kizlar bende dün ameliyat oldum, dün aksam fazla sisliklerim yoktu ama suan suratim mosmor,ve dikis yerleri sizliyo yemekte yiyemiorum :KK43: keske olmaasaydim diorum hic bsyin iyi yanini dusunemiorum suan :KK43:

çook geçmiş olsun yasiyasi birazcık sabretmen gerek daha sonra güzel burnunla iyiki ameliyat olmuşum diyceksin :))

Slm kizlar bende dün ameliyat oldum, dün aksam fazla sisliklerim yoktu ama suan suratim mosmor,ve dikis yerleri sizliyo yemekte yiyemiorum :KK43: keske olmaasaydim diorum hic bsyin iyi yanini dusunemiorum suan :KK43:

Gecmis olsun, güzel burunlar clubune hosgeldin :KK1: kız ben muayehanede kac kisi gördüm, pişmanım diyenleri ama sonra o duygu geciyormuş. O güzel burnunu biraz iyileşince gördüğünde dünyalar senin oluyor, iyi ki yaptirmisim diyeceksin. Allah Allah ya, kızlar burda hepimiz güzel burun istiyoruz, neden pişmanlık duyuyorsunuz ki? Bazı akadaşlarin bünyesi zayıf oluyor ve bir kaç gün zor geçebiliyor ama bu geçici bir süre. Kızlar moralimizi yüksek tutalım, iyi düşünelim, iyi olsun.

oncelikle coook gecmis olsun canim umarim cok yakin bi zamanda toparlarsin ve guzel burnuna kavusursun . senin yasadiklarini cok iyi anliyorum cunku bn de ameliyat sonrasindaki ilk gun acaba olmasa miydim ben eski burnumu istiyorum gitsin bu morluklar sislikler die aglanmistim ama simdi keske daha once emre beyi bulsaymisim ve ameliyat olsaymisim diyorum :):):) ve inan sende bunlari diyeceksin ki bu cok yakin bi zamanda olacak su ilk 3 gununu gecir gerisi kolay canim azicik sabret dusunme hicbisi sadece yat dinlen uyumaya calis ve zaman bacucak gecsin :):):)

Kızlar Emre bey burayı okuyor mu? Burası kadınlar kulubü değil mi yavs? Nasıl üyelik alabiliyor ki? Emre bey nazar boncuğu diyorum, neden takmadınız diyorum, darılıyorum ama diyorum :KK1:

Emelsahin, kız sanki beni anlattın, hiç dikkat etmemiş ya kızın biri. Bende turşu filan yedim, cola ictim, sürekli gezdim. Belki o yüzden takmadı nazar boncugumu, neyse bende kendi kendime takayım :KK1: :nazar:

Buarada sen Facebook a resimlerini mı koydun kız? Ben cesaret edemiyorum Facebook tan Emre beyin sitesinden resim eklemeye, bütün sülale görecek ozaman.
Emre beyin facebook adresi nedir kızlar ben aradım da bulamadım. Emre bey burnun gitgide güzelleşiyor dedi bana şişliklerim geçenkine oranla epey indi. ve tataaaaaaam pazartesi kontrole gidicem tekrar ve bantlarım çıkacak yuppiiiiiii:KK76:

geçmiş olsun öncelikle, bu duygular geçici canım 5 . gün tamponların çıkıpta biraz rahat nefes alabildiğin anda geçecek hepsi bana inan. az oksijen almak insanı depresif yapıyor.

Son düzenleme:

sevgi bana görüşmelerden birinde "tabiki takip ediyorum" demişti ama o yoğunluğunun arasında yazıları pek okuduğunu sanmıyorum arada bakıyodur. Kendisiyle ilgili sürekli yorum yapılan bi yer düşünsene haketmediği şekilde karalayıcı yorumlarda yapılabilir takip etmeleri normal zaten burdaki bütün doktorlar takip ediyodur etmeseler anormal olur.

Kadınlar kulübünün kurucuları erkekmiş öyle duymuştum:) buraya giren çok erkek var çünkü her konuyla ilgili yorum var insanlar araştırdıklarında,bi şey satın almak istediklerinde ister istemez bu site çıkıyo karşılarına...

sevgi dikkat et bak ya turşu mu yiyosun sen şişliklerin 4-5 ay sürer bak:)

Sorma canım koydum facebook adresinede ama gerçek adresimden yüklemedim resimleri yoksa benimde tüm akrabalar görürdü fotoğraflarımı:))) zaten nerden görcekler:) bi gün biri Emre beye ameliyat olmak isterse, sayfayı açıp bakarsa belki o zaman görür:KK70: görselerde önemi yok ailem pek karışmıyo böyle şeylere boşver:KK1:

Son düzenleme:
Kiz emelsahin ablama senin Burnunu gosterdim, cok beğendi. Poponu kası

:KK70: :KK70: canım teşekkür ettiğim söyle ablana... Bu arada burnum gittikçe şişiyo ne oluyo anlamadım havalardan mı acaba? birinci ayda daha az şişti Eso nicli arkadaş yazmıştı sonradan çok şişiyo diye ilginç ikinci ayda inmesini beklerken burun ucum gittikçe şişiyo:S

Sagolun kizlar insallah dediniz gibi olur persembe tamponlar cikicak pazarda yurtdisina gidicem insallah gecer biranonce agrim morluklaarim benimde bünyem kaldirmadi cok agar geldi ameliyat helede narkosdan cok kotu bi seki

Emre beyin facebook adresi nedir kızlar ben aradım da bulamadım. Emre bey burnun gitgide güzelleşiyor dedi bana şişliklerim geçenkine oranla epey indi. ve tataaaaaaam pazartesi kontrole gidicem tekrar ve bantlarım çıkacak yuppiiiiiii:KK76:

geçmiş olsun öncelikle, bu duygular geçici canım 5 . gün tamponların çıkıpta biraz rahat nefes alabildiğin anda geçecek hepsi bana inan. az oksijen almak insanı depresif yapıyor.

Insallah canim insallah :KK43: agri olmicak biliodum amaa oluomus demekki

Vallahi bende bayildim, donup dolasip emelsahinin burun resimlerine bakiyorum. Daha simdi bir yorum daha yazdim resmine. Acayip birsey olmus yaa, Emre beyin ellerine saglik. Insallaaaaah benimkide oyle olur.

X