Ay kizlar ya, keske bende sizin gibi kilo verebilseydim. Ben ameliyattan bu yana 5 kilo aldim, acayip istahim acildi ve surekli yiyorum. Oncede anlatmistim, ben ameliyattan cikar cikmaz aciktim diye basbas bagiriyordum, o gundur bugundur hala yiyorum. Anlamadim noldu bana, doktor yanlislikla istah yapacak ignemi vurdu acaba
Saka bir yana, akliniza yemek geldikce, yiyin cunki cok cabuk toparlaniyorsun. Ben Turkiyeden Hollandaya geldim, saat 23:00 te evdeydim ve ertesi gunu saat 07:00 de kalktim ise gittim. Kendimi cok iyi hissediyorum ve cok mutluyum ya, anlatamam. Ben ameliyatimin 5. ci gunu Istanbulu altini ustune getirdim ve gunde 6 ogun yemek yiyordum. Nazli sen beni gordugunde, yani tamponlarimizin cikacagi gun, ben sabah evden cikmistim ve gezmekten direk muahaneye gitmistim ( ogun gece yarisina kadar bekliyorduk, Tweettynin ameliyati yuzunden
) Yani soylemek istedigim, bu bunye meselesi. Nazli biraz daha sure gecsin, cok mutlu olacaksin yaptirdigin icin. Gerci ben yaptirdigim an mutlu olmustum. Guzel burnusum simdi cok sis ama halaaaaa cok guzel