- 28 Nisan 2009
- 3.154
- 41
Arkadaslar merhaba,
ıkı gun once emre bey e amelıyat oldum. su an sol gozum yumruk yemıs gıbı sıs ve mosmor sag gozum cok az sıs ve mor. sol yanagım bıraz sıs. ust dudagım cok acayıp gulunce ust dıslerım gorunmuyo zaten gulmem yasak dıkıslerde gergınlık yaratıyo.
Emre bey amelıyatımın cok basarılı gectıgını ve burnumun cok guzel oldugunu soyledı. su an bıle guzel duruyo.
amelıyattan cok rahat uyandım. fazla usumedım uyanırken sıcak hava ufluyodu yatagın ıcıne. Hıc mıdem bulanmadı. sadece burnumun dıkıs yerlerınde sızlama vardı bıde nedense ayak topuklarım cok acıyodu. Sag ayagım dune kadar uyusuktu. Soyledım bunlar oluyormus normalmıs. Dune kadar burnumdan nefes alabılıyordum ama gıderek tıkandı agzımdan nefes alıyorum sadece. tuzlu suyu her ıkı saatte bır uygulamaya calısıyorum ama sonucta tıkandı. Agızdan nefes alarak uyumaya calısmak cok zordu ama alıstım sımdı. Bugun kendımı dunden daha ıyı hıssedıyorum. yuzumdekı sıslıklerı onemsemıyorum bılıyorum gececek ama burundan nefes alamamak cok kotu. pazartesı tamponlar alınacak sanırım onlar alındıktan sonra rahat edıcem. hıc agrım sızım yok cok rahat yemek yıyebılıyorum. cok su ıcıyorum odemlerı atmak ıcın.
kızkardesım mılyonlarca fotografımı cektı:)) halada cekıyo. ıyılesme surecımı daha ıyı takıp etmek ıcın. tamponlarım ve alcım cıkınca resımlerımı koyucam.
Acıkcası dun e kadar bır pısmanlık vardı ıcımde. Evet burnum su an bıle guzel gorunuyo ama dertsız basıma dert aldım gıbı hıssettım. Ama bugun daha mutluyum. Sonucta surec cabuk ılerlıyor.
ben estetık amaclı oldum ama Benım meger nefes alma da da problemlerım varmıs. Emre bey onların hepsını halletmıs. Bunun ıcınde mutluyum su an.
bu arada ben londra dan gectıgımız pazar geldım. Emre bey ıle pazartesı gorustum. ve salı amelıyatımı oldum. Benım surecım cok hızlı gelıstı fazla vaktım olmadıgı ıcın.
Amelıyat olacak arkadasların da umarım amelıyatları basarılı gecer. Sormak ıstedıgınız sorular varsa seve seve cevap verırım.
geçmiş olsun twetty ne güzel oldun kurtulsun bende estetik düşünüyorum ama hala çk kararsızım emre bey cok iyi burunlar yapıyor ama istanbulda oluşu ve benim konaklama imkanımın olmaması durumu zorlaştırıyor keşke ankarada olsaymış emre bey =((
geçmiş olsun odzimert yanlış hatırlamıyosam sarı saçlı bir bayandın.. benden birgün önce olan bir sen vardın diye biliyorum. umarım düşündüğün de güzel bir burnun olur. Ameliyat olmak isteyipte , Emre beyi ilk tercih olarak seçen arkadaşları çok şanslı görüyorum şuanda. Çok iyi düşünün iyi karar verin çocuk oyuncağı değil bu iş. Keşke 2 sene önce emre beyi tanısaydım şimdi kaburgamdan kıkırdak alınmazsı gerekmeyecekti. Bana gerçekten çok sorun yaşattı bu durum. Bugün 3. günüm.. Ağrılar , nefes almama, morluk şişlikler hepsi bir araya gelince çok daha fazla sıkıntı yaratıyor. Dün öyle bir şiştim ve morardım ki hiçbiriniz benim kadar olmamışsınızdır eminim ki.. Dudaklarıma kadar kan oturdu. Ama bu tamamiyle benimle ilgili bir durum. Önceki ameliyatım da da böyle olmuştum.Uyku yarım yamalak uyudum. burun içimi ne kadar okyanus suyuyla temizlesemde 5 dk sonra aynı Kısacası dr umuzu iyi seçelim arkadaşlar sonra benim gibi mağdur olmayın:26: