Saolun kızlar ozaman ben biraz daha spor için bekliyim :) Sevgi sen ne güzel yemekler yiyebiliosun bende gzmnuygn gibiydim 5 gün ağzımı açamamıştım 2 kilo vermiştim ama sonrasında şuan bir açıldım pir açıldım deli gibi yemek yiyorum bari spor yapayım demiştim ama 1 aydaha beklemekte yarar var gibi gözüküyor
Kız ben ameliyat odasından çıkar çıkmaz, odama getirdiklerinde açım demeye başladım. Bana o anda yemek getirdiler, ablam ''kardeşim daha yeni çıktı ameliyattan, yemek yemesi doğru olurmu'' dedi, beyefendi dediki, yemek yesin kuvveti gelsin dedi. Patates püresi filan getirmişler, ben nasıl saldırdım yemeğe anlatamam. O anda hemşire geldi, kadın önümde ki yemek tepsisini görünce şok oldu. Senin 2 saat yemek yemen yasak, sana kim getirdi bunu dedi :)) Aldı önümden tepsiyi ve hemen dişarı çıkardı. Sonra geldi yanıma, yanlış odaya getirmişler dedi :) Migden bulanıyor mu dedi, evet dedim. Hemen bulantıyı kesmek için iğne verdi serum takılan yerden. O gündür bu gündür 2 saatlik arayla acıkıyorum sürekli. Ağzımı açamıyordum ama küçük parçacıklara bölüp yiyordum. Sürekli yemek yediğim için bu kadar kolay geçirdim bu süreyi herhalde.