Kız Tweetty, öncelikle geçmiş olsun canım. Senin yüzünden saat 00:10 da çıktım Emre beyin ordan. Senin ameliyat baya uzun sürmüş, istedigim gibi oldu dedi Emre bey :) Bu yüzden geç geldi evet ama ben hiç sorun yapmıyorum. Adam ameliyatı yarıda bırakıp gelecek hali yok, hemen ameliyatı yapim bitirim demiyor. Gereken vakti ayırıyor. Bir bayan vardı, çok gergindi ve çok sinirlendiğini söyledi. Bende dedim ki, ameliyat geç sürdü demekki, ameliyatı yarıda kesecek hali yok ya dedim. Bayan bana dedi ki, polyanacılık yapmaya gerek yok, saat 20:00 de ise o saatte gelecek! Ay o bayana o kadar sinirlendim ki, anlatamam. Hiç bozuntuya vermedim ve dedim ki, ben Polyanacılık yapmam, ben neysem oyum. Karşı tarafıda düşünmek lazım, ameliyatlara vakit ayırıyor ve bu yüzden bizlerde beklemek zorunda kalıyoruz dedim. Bayan dedi ki, cocugum evde ateşler içinde, aşagıda kardeşim bekliyor ve yanımdaki kardeşim bekliyor. Aslında orda söylenecek çok söz vardı o bayana ama kendimi tuttum çünki benim moralim acayip yerindeydi. Ya burdaki insanlar yani Türkiyedekiler çok gergin, çok sabırsız oluyorlar. Biraz egoistlik var sanırım. Okan ile Ömür diye arkadaş var, onlarla o kadar gülüyorduk ki, çok egleniyorduk. Ben hiç susmuyordum, kah kah kah kih kih kih sürekli gülüyoruz. Sonra caddeye indik, Okan, Ömür ( ikiside Emre beye ameliyat oldu) ve burdan Rabia nickli arkadaş, birseyler yedik ictik tekrar çıktık muaneye. Orda çay içtik ve saat 00:10 da çıktık. Arkadaşlarla Starbucksa gittik, kahve içtik ve Rabia yi taksiye bindirdik çünki o havaalanına gidiyordu ve ben saat 1:30 da evdeydim.
Emre bey bana kızdı, sen naptın burnun bu kadar çok şişmiş, sana konuşmayı gülmeyi ve sosyal hayatı yasaklıyorum dedi, cok konuşuyorsun dedi :)) Ben tabi yine başladım gülmeye :))
Burnumu gördüm yine, ben bu şiş halini bile çok beğeniyorum, canım burnum benim. Laf aramızda birazdan gezmeye gideceğim. Ben konuşmadan, gülmeden gezmeden yapamam ki. Pazartesi yine fırça yerim Emre beyden :)) Ben çok sevdim Emre beyi ya, sarılıp öpesim geliyor, ayıp olacak diye kendimi tutuyorum.
Kızlar şunuda söylim, ne kadar çok pozitif olursanız, ameliyata da öyle girerseniz ve küçük olumsuzlukları büyütmesseniz, herşey cok olumlu oluyor. Birde yemek yiyin :) Ahhh bak yemek dedim acıktım yine, ben yemek yemeye gidiyorum. Öpüldünüzzzzzzz.
Emre bey bana kızdı, sen naptın burnun bu kadar çok şişmiş, sana konuşmayı gülmeyi ve sosyal hayatı yasaklıyorum dedi, cok konuşuyorsun dedi :)) Ben tabi yine başladım gülmeye :))
Burnumu gördüm yine, ben bu şiş halini bile çok beğeniyorum, canım burnum benim. Laf aramızda birazdan gezmeye gideceğim. Ben konuşmadan, gülmeden gezmeden yapamam ki. Pazartesi yine fırça yerim Emre beyden :)) Ben çok sevdim Emre beyi ya, sarılıp öpesim geliyor, ayıp olacak diye kendimi tutuyorum.
Kızlar şunuda söylim, ne kadar çok pozitif olursanız, ameliyata da öyle girerseniz ve küçük olumsuzlukları büyütmesseniz, herşey cok olumlu oluyor. Birde yemek yiyin :) Ahhh bak yemek dedim acıktım yine, ben yemek yemeye gidiyorum. Öpüldünüzzzzzzz.