canım şekil itibariyle çok kötü bir burun değil benimkisi arkadaşlık isteği gönderip bakabilirsiniz şuan ki burnuma.. Benim burnumun sol tarafını fazla oymuş bana kalırsa doktor o yüzden profilden bakınca kötü durmuyor ama, sol çaprazdan bakıldığında özellikle resimlerde yamuk görünüyor bariz. Bir de sağ tarafımda tıkanıklık var nefes almada sıkıntım var yani
Şekli gayet güzelmiş, yüzüne yakışmış. Ayrıca estetik olduğu da belli değil bence, doğal duruyo. Lenslerin de hoşuma gitti, söylemeden geçemiycem.
teşekkür ederim canım benimEvet hddinden fazla doğal yaptı sayın doktorum sağolsun
Bi de o var di mi?Çok çok çok doğal yapmak. :) Neyse, suratının tam ortasında, oraya sonradan yapıştırılmış gibi duran, sana ait olmadığı bariz belli bir burun olmasındansa haddinden fazla doğal olması daha iyi bence.
tabiki onu da istemem canım benimyelda başaran'ın burnuna bayılıyorum ben yaa çok yakıştırıyorum. istediğim artık öyle birşey . Doğal istedik ucu düşük oldu :)
Kimsenin öyle güzel doğal burnu olamaz diye burun ucunu düşürüyolar heralde.Evet, o kadının burnu güzel gerçekten. Estetik olduğu belli, ama yakışıyo kadına. Rojda Demirer'in burnunu da beğeniyorum ben.
evet onunda burnu çok güzel yapılmış, doğal değil ikiside ama çok yakışan bir burun o yüzden göze batmıyor mesela Şarkıcı Haticenin burnu gibi.. :)
tweety nıkın gbı sırınsın sende ya masallh cok tatlısın
saclarınada bayıldım roflemı
bu arada burnun guzel kavısını begendım begenmedgım tek yerı ucu ınık bıraz kaldırıp yvarlasaydı tam super olurdu
ama emre bey yapcak zaten
Kızlar benide ekleyin bende göreyim resimlerinizi. Buarada bugünki randevum iyi gecti. Emre bey temizledi, cok korktum aciyacak diye ama hiç acımadı. Pazartesi tamponlar ve dikişler cıkacak, hadi hayırlısı.
Kızlar benide ekleyin bende göreyim resimlerinizi. Buarada bugünki randevum iyi gecti. Emre bey temizledi, cok korktum aciyacak diye ama hiç acımadı. Pazartesi tamponlar ve dikişler cıkacak, hadi hayırlısı.
kizlar yazmayali baya bi oldu kusura bakmayin ama 3 yeni resim yükledim :)
burnum simdi 7 aylik ve hala memnunum[/QUO
Resimlerini ben de görebilirmiyim,arkadaşlık teklifi gönderdim kabul edersen.
canım ameliyattan sonra kaç kere gitmen gerekiyor, tampon,muayene vesaire..Bu arada geçmiş olsun, umarım istediğin gibi olmuştur.
Ameliyattan sonra 3.cü gün kontrol, sonra 5.ci gün tampon ve dikişler alınacak, sonrasini bilmiyorum. Sanırım bantlar degisecek ama kacıncı gün oldugunu bilmiyorum. Ögrenince yazarım burdan