Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kabul ettim ikinizi de kızlar. Problemli resim koymadım eskiden memnundum aslında doğal bir burundu ama şişlikler geçtikçe sıkıntılar çıktı ortaya:26:

Şekli gayet güzelmiş, yüzüne yakışmış. Ayrıca estetik olduğu da belli değil bence, doğal duruyo. Lenslerin de hoşuma gitti, söylemeden geçemiycem.

Şekli gayet güzelmiş, yüzüne yakışmış. Ayrıca estetik olduğu da belli değil bence, doğal duruyo. Lenslerin de hoşuma gitti, söylemeden geçemiycem.

teşekkür ederim canım benim Evet hddinden fazla doğal yaptı sayın doktorum sağolsun

teşekkür ederim canım benim Evet hddinden fazla doğal yaptı sayın doktorum sağolsun

Bi de o var di mi? Çok çok çok doğal yapmak. :) Neyse, suratının tam ortasında, oraya sonradan yapıştırılmış gibi duran, sana ait olmadığı bariz belli bir burun olmasındansa haddinden fazla doğal olması daha iyi bence.

tabiki onu da istemem canım benim yelda başaran'ın burnuna bayılıyorum ben yaa çok yakıştırıyorum. istediğim artık öyle birşey . Doğal istedik ucu düşük oldu :)

tabiki onu da istemem canım benim yelda başaran'ın burnuna bayılıyorum ben yaa çok yakıştırıyorum. istediğim artık öyle birşey . Doğal istedik ucu düşük oldu :)

Kimsenin öyle güzel doğal burnu olamaz diye burun ucunu düşürüyolar heralde. Evet, o kadının burnu güzel gerçekten. Estetik olduğu belli, ama yakışıyo kadına. Rojda Demirer'in burnunu da beğeniyorum ben.

evet onunda burnu çok güzel yapılmış, doğal değil ikiside ama çok yakışan bir burun o yüzden göze batmıyor mesela Şarkıcı Haticenin burnu gibi.. :)

evet onunda burnu çok güzel yapılmış, doğal değil ikiside ama çok yakışan bir burun o yüzden göze batmıyor mesela Şarkıcı Haticenin burnu gibi.. :)

Ayy o kadının burnu çok fena. Evlerden ırak.

tweety nıkın gbı sırınsın sende ya masallh cok tatlısın
saclarınada bayıldım roflemı

bu arada burnun guzel kavısını begendım begenmedgım tek yerı ucu ınık bıraz kaldırıp yvarlasaydı tam super olurdu
ama emre bey yapcak zaten

Son düzenleyen: Moderatör:

çok teşekkür ederim o senin güzel görüşün canım benim saçlarımın sarı halini soruyorsun sanırım canım. Röfle yaptıra yaptıra böyle bebek sarısı oldu birkaç sene de oldu tabi böyle ,önceleri daha koyuydu canım. Sonra çikolata kahve, mavi siyah hepsini yaptım şuan da da koyu sarı saçım Benim beğenmediğim yeri de ucu zaten canım. Kavis demişsin ama burnum 0 kavis :) Bazı resimlerde kavisli gibi çıkmış olabilir Şimdi kavisli kalkık ve daha küçük olsun istiyorum. Emre bey burnumun yüzüme göre uzun bırakılmış olduğunu söyledi zaten canım

Kızlar benide ekleyin bende göreyim resimlerinizi. Buarada bugünki randevum iyi gecti. Emre bey temizledi, cok korktum aciyacak diye ama hiç acımadı. Pazartesi tamponlar ve dikişler cıkacak, hadi hayırlısı.

Kızlar İstanbul dışından gelip ameliyat olan var mı? Yani ne kadar süre İstanbulda kalmak gerekiyor, ne kadar zamanda bir doktora görünmek gerekiyor, bir de ameliyattan sonra uçağa binilebiliyor mu acaba, malum basınç değişimi falan?

Kızlar benide ekleyin bende göreyim resimlerinizi. Buarada bugünki randevum iyi gecti. Emre bey temizledi, cok korktum aciyacak diye ama hiç acımadı. Pazartesi tamponlar ve dikişler cıkacak, hadi hayırlısı.

canım ameliyattan sonra kaç kere gitmen gerekiyor, tampon,muayene vesaire..Bu arada geçmiş olsun, umarım istediğin gibi olmuştur.

Kabul ettim canım isteğini. Ameliyattan sonra kaçıncı gün ilk gidiyosun kontrole *? Şuan ki şişlik morluk durumun nasıl ?

Yaaa kızlar resimleri olanlar lütfen beni de eklesinler, çok merak ediyorum burnuşlarınızı.

Suanda şişlik durumum biraz var, morlukta var ve benim bugun 4. cü günüm. İlk bugün gittim kontrole ameliyattan sonra. Normalde üçüncü gün gidiliyormus herhalde. Muayenedeki arkadaslara 4.cü günüm dedigimde sasiranlar oldu, cok iyi görünüyorsun dediler. Kendimi iyi hissediyorum, biraz grip olmusum gibi bir his var sadece.

Ben 10 gun sonra yurtdışına gidiyorum uçakla, sanirim bir sorun olmaz, yoksa emre bey derdi.

canım ameliyattan sonra kaç kere gitmen gerekiyor, tampon,muayene vesaire..Bu arada geçmiş olsun, umarım istediğin gibi olmuştur.

Ameliyattan sonra 3.cü gün kontrol, sonra 5.ci gün tampon ve dikişler alınacak, sonrasini bilmiyorum. Sanırım bantlar degisecek ama kacıncı gün oldugunu bilmiyorum. Ögrenince yazarım burdan

Ameliyattan sonra 3.cü gün kontrol, sonra 5.ci gün tampon ve dikişler alınacak, sonrasini bilmiyorum. Sanırım bantlar degisecek ama kacıncı gün oldugunu bilmiyorum. Ögrenince yazarım burdan

Tamam canım çok sağol, ben istanbulda yaşamıyorumda acaba çok mu zor olur gelip gitmek diye merak ettim.

arkadaşlar merhaba aranızda emre beye ameliyat olanladan burun tipi kalın derili ve etli burunlu olan var mıydı? bu tür burunların ameliyatı daha zor oluomuş ondan sordum başarı durumu nasıl emre beyin die cevap verirseniz çoooook sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…