Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Handemelek Burnun kac aylik oldu :))

Ay canim benim evet o bendim. Saclarim bugun kahverengi oldu. Kız ben iste okadar cok bekledim cunkı emre bey bir arkadasina yardima gitmis bende surekli bagdat caddesinde alisveris yaptim. keske seslenseydin, bir tanismis olurduk. tekrar ne zaman kontrolun? umarım görüsürüz kız, tanımak isterdim seni. yarın yıne emre beyle gorusmem var, bide kan aldircAM. aksam 7 de konusma var.

diyelimki son görüsme ameliyattan bir gün önce o gün hem görüsmeye hem hastaneye kan aldirmayami gitmek zorundayiz? Ya randevular hepmi böyle gec. Ben karsida bayaa uzakta oturuyorum. ilk defa cok bekliyormuyuz?

zaten çok neşeli hareketli bi insansın sanırım. Enerjin yüksek farkettim hemen sen olduğunu:) aslında seslenicektim hatta yanına gelcektim belki başkasıdır diye cesaret edemedim:)) bir ay sonra tekrar kontrolüm var inş karşılaşırız sevgi:) bu arada Emre bey çok yoğun ben ne zaman görsem hep arkadaşlarına da yardıma gidiyo yormasınlar doktorumuzu ya:) o gün kontrol sırasında farkettim yorgundu biraz burdan arkadaşlarına sesleniyorum rahat bırakın Emre beyi:)))

Atlatmissin Herseyi ne güzeL :)) Burun Formu ne derecede degisior acaba? Burun Sirti Felan inceliyormu gittikce ? Sende nasiLdi? ve akintiLarin kac ay Sürdü?

evet ben eskidim artık :) burun her ay değişiyor aslında gittikçe küçülüyor zarifleşiyor burun ucu küçülüyor burun sırtı inceliyor. Benim 6 ayda şişlerimin çoğu geçti ama 1 sene olduğu zaman bile sabahları kalktığımda burnum hala şiş oluyodu. Yani tam olarak otuması 1 yılı buluyor. akıntının çok uzun sürmediğini hatırlıyorum 1 ayda geçmişti.

gzmuygun burda ayrıntılı yazmıştım bunuda oku istersen

Kız Hande ben senin ve derya1988 resimlerinizi goturdum, emre beye dedim, aynen boyle burun istiyorum diye ikinizide tanidi hemen. Senin operasyonundan emre bey cok memnun kalmis.

diyelimki son görüsme ameliyattan bir gün önce o gün hem görüsmeye hem hastaneye kan aldirmayami gitmek zorundayiz? Ya randevular hepmi böyle gec. Ben karsida bayaa uzakta oturuyorum. ilk defa cok bekliyormuyuz?

Kan aldirmak ile görüsmeler farkli saatlerde olabiliyor. Doktorumuz cok yogun oldugu icin bekleyebiliyoruz ama ben sorun yapmiyorum sonucta adam hasta gorusmelerini bastan sarmiyor, gereken vakti ayiriyor ve butun sorularini cevapliyor. Ben beklemekten sikayetci degilim.

Cok tatli bir adam yaa...

Unutmadan yazayım, orda birkac resmimi cekti emre bey, yahu ben bu kadar cirkin miyim dedim kendi kendime, resmen kaymış bir haldeydim :)) Sonra tasarım yaptık, memnun kaldım sonuctan. bakalım, gerçegi daha güzel olacak diye umut ediyorum.

Handemelek resimlerine ameliyat oLmadan da bakmistim Simdi hatirladim aLbümüne bi yokLama yaptim :)) Hatta dedim ne guzeL bi burun felan Emre beyi Secmeme bi örnek burundu. Masallah Cok guzeL oLmus coook begendim :)) Burun Sirti incelior dedin ya icim rahatLadi Yalan yok :)) beni rahatsiz eden akintiLarim hala Cok bende anLamadm (( 4 ay oLdu hala akior azaLma var asLinda ama nezaman kesilceek merak ediorum Emre beyde 1 ay demisti. hmmmm..

Sevgi o bendede oLdu. hatta burnum okadar kocaman cikti ki anlatamam Emre Beyde burun deliklerin Birisi anya birisi konya diyince gülmekden yikiLdim cok sempatik yaaa

uff cok az kaldi benim ameliyatima 3 nisan ameliyatim. en cok yuzum sivilcelencek diye korkuyorum cildim konusunda cok hassasim simdiye kadar yuzumde cikan sivilce sayisi bir elin parmaklarini gecmez. yasim 31. birde anesteziden korkuyorum herkes gibi. ameliyat sonrasi her hafta resim koyucam. urdan hepberaber farki gorelim diye. ilerde ameliyat olacak arkadaslar beni ekleyebilirler. umarim sonuc guzel olur. korkuyorum

Kız Hande ben senin ve derya1988 resimlerinizi goturdum, emre beye dedim, aynen boyle burun istiyorum diye ikinizide tanidi hemen. Senin operasyonundan emre bey cok memnun kalmis.

Çok hasarlı bir burundan bu hale geldi burnum ellerine sağlık emre beyin bende çok memnun kaldım seninde yakında sanırım ameliyatın Derya da benim fotomu götürmüştü onla çok benziyo burnumuz seninki de çok güzel olur inş burun üçüzüm olursun

çok tşk ederim:)) burun çok değişiyor aydan aya farkediyor sende göreceksin nasıl küçüldüğünü inceldiğini burun akıntısının acaba başka bi sebebi mi var sende belki alerjin vardır ya da soğuğa karşı çok hassastır. Belkide sen bu şekilde iyileşiyosundur herkesin bünyesi farklı bunu çok kafana takma geçecektir. Ama içinin rahat etmesi için bi emre beye sor istersen

sevgicim yarın ameliyata giriyorsun. o çok istediğin burun kısa süre sonra seninle bütünleşecek :)
şimdiden çok geçmiş olsun diyorum. umarım umduğundan daha kolay atlatırsın canım. sağlıcakla kal. haberlerini bekliyorum..:26:

odzimert sana da şimdiden geçmiş olsun. 3 nisana birşey kalmadı. güzel haberlerini bekliyoruz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…