- 17 Kasım 2011
- 376
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb canım aynı gün amelıyat oluyoruz benımde 13 nısan :) ben babamla gıttım gorusmeye bence annenıde gotur onun ıcı rahat eder bence gorusunce oda ıkna olur gınede senın fıkrın tabı butun anneler ıstemıyor ama olduktan sonrada ıyıkı olmussun dıyorlarmıs benımkıde ıstemıyor ama son gorusmeye gıdınce bende gelıcm dıye tutturdu allah yardımcımız olsun cnm
kızlar ben emre beyle görüşmeye gideceğim.Randevu aldm ama nisan ayına verdiler.Fakat ameliyattan sonra 10 gün istanbulda kalmam gerekiyor sanırım.çünkü şehir dışından gidicem.istanbula uzaklığım 2 saat.istanblda yakınımda yok.10 gün kalmamız şart mı acaba??:26:
ayni sorun bendede vardi sonra dayimin hanimin akrabalari varmis artik orda kalicam , cekinirim utanirim ama napayim tek basima annemle bi otelde kalamam. bende 14 gün kalicam.. ama ameliyat 13 nde bende 22 sinde dönüyorum geri..
evet ya zor yakın birinin olmaması ama sen yinede bulmuşsun canım.Yakınım bile olsa rahat edemem ki ben.Otelde de rahat edemem.:26:bilmiyorrum emre beyle konuşmak lazım.belki evimden gidip gelebilirim kontrole.
Arkadaslar merhaba emre ilhan a 3 nisanda ameliyat oluyorum 2 nisanda gorusmem var. daha once ameliyat olmus arkadaslar beni ekleyebilirlermi? fazla ornek gorme sansim olmadi ben baska bir doktora olacaktim ama vazgectim emre ilhan a karar verdim.
birde ameliyattan sonra herkes sivilcelendimi benim en cok korktugum seylerden biri bu. Burnumuz guzellesecek cildimiz mi bozulacak?
öylede biraz zor olmazmi nerdensinki sen ?
sevgi kapıdan çıkan sendin sanırım insan bi içeri bakar ya:))) oturuyodum içerde bekleme salonuna bakarsın belki diye baktım ama yok çıktın hemen:) üstünde kırmızı kazak altında koyu renk kot pantolon vardı saçın sarıydı boyunda bayağı uzundu o senmiydin yoksa ben başkasıyla mı karıştırdım.Kizlaaar bugun Emre beyi gordüm, adama aşık oldum :)) Saka bir yana cok sempatik yaaa. Çok sevdim ben Emre beyi, konusma hic bitmesin istedim. Cumartesi yine gorusecegiz insallah.
Öncelikle geçmiş olsun çok az kalmış ameliyatına :)) Ben de 1 ay önce ameliyat oldum. Alçı alındıktan sonraki 10 gün kadar benim cildim çok kötü oldu. Sivilce değildi ama. Kabardı kızardı kaşınmaya başladı. Hatta aynısını ben de düşündüm burnum güzelleşecek diye cildimi bozdum :)) Ama 1 hafta falan sürdü , şimdi hiçbişey yok eskisi gibi. Emre beye de sormuştum acaba ameliyatla bir ilgisi var mı diye cildiyeye yönlendirdi beni. Bepanten krem sürdüm .Şimdi hiçbirşey yok.
Kumraly sorma, aklimdan geceni kagida dökmüs gibi oldun, ben ameliyat olali yaklasik 2 ay olacak, benim genel olarak burun derim kalin, onun icin iyilesmem cok uzun sürecekmis, her hafta hem profilden hemde önden resim cekiniyorum ki, ödemlerin inmesini takip edeyim diye, resimleri karsilastirinca cok acaip sasiriyor insan ama hala sisilik var, gecen burnumu üst taraftan resim cektim sislik vardi hala, insallah gecer ve burnumun ucu hala sis, cok tuhaf duruyorburnumun sirti ve ucu, elledigimde hafif bir baski hissediyorum, galiba o ödemlerden dolayi. Ilk dönemler siyah noktalarim coktu, nivea dan o stipleri aldim biraz gecti ama suan hala kücük sivilcelenme kasinma ve soyulmalar var, muhtemelen burun kendini yenilior, yag bezelerim cok calisiyor burnumun üstünde galiba, cok parliyor cünkü, ne yapsam nafile, sende de öylemi??
Kumraly sorma, aklimdan geceni kagida dökmüs gibi oldun, ben ameliyat olali yaklasik 2 ay olacak, benim genel olarak burun derim kalin, onun icin iyilesmem cok uzun sürecekmis, her hafta hem profilden hemde önden resim cekiniyorum ki, ödemlerin inmesini takip edeyim diye, resimleri karsilastirinca cok acaip sasiriyor insan ama hala sisilik var, gecen burnumu üst taraftan resim cektim sislik vardi hala, insallah gecer ve burnumun ucu hala sis, cok tuhaf duruyorburnumun sirti ve ucu, elledigimde hafif bir baski hissediyorum, galiba o ödemlerden dolayi. Ilk dönemler siyah noktalarim coktu, nivea dan o stipleri aldim biraz gecti ama suan hala kücük sivilcelenme kasinma ve soyulmalar var, muhtemelen burun kendini yenilior, yag bezelerim cok calisiyor burnumun üstünde galiba, cok parliyor cünkü, ne yapsam nafile, sende de öylemi??