Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

zenep83 mesaj atmışsın ama ben malesef 100 mesaj dolmadığı için özel mesaj atamıyomuşum

Arkadaslar merhaba emre ilhan a 3 nisanda ameliyat oluyorum 2 nisanda gorusmem var. daha once ameliyat olmus arkadaslar beni ekleyebilirlermi? fazla ornek gorme sansim olmadi ben baska bir doktora olacaktim ama vazgectim emre ilhan a karar verdim.
birde ameliyattan sonra herkes sivilcelendimi benim en cok korktugum seylerden biri bu. Burnumuz guzellesecek cildimiz mi bozulacak?

Ozaman orda görüsücez desene insallah hayirlisi olur, insallah kolay bisekilde atlatiriz

ayni sorun bendede vardi sonra dayimin hanimin akrabalari varmis artik orda kalicam , cekinirim utanirim ama napayim tek basima annemle bi otelde kalamam. bende 14 gün kalicam.. ama ameliyat 13 nde bende 22 sinde dönüyorum geri..

ayni sorun bendede vardi sonra dayimin hanimin akrabalari varmis artik orda kalicam , cekinirim utanirim ama napayim tek basima annemle bi otelde kalamam. bende 14 gün kalicam.. ama ameliyat 13 nde bende 22 sinde dönüyorum geri..

evet ya zor yakın birinin olmaması ama sen yinede bulmuşsun canım.Yakınım bile olsa rahat edemem ki ben.Otelde de rahat edemem.:26:bilmiyorrum emre beyle konuşmak lazım.belki evimden gidip gelebilirim kontrole.

Öncelikle geçmiş olsun çok az kalmış ameliyatına :)) Ben de 1 ay önce ameliyat oldum. Alçı alındıktan sonraki 10 gün kadar benim cildim çok kötü oldu. Sivilce değildi ama. Kabardı kızardı kaşınmaya başladı. Hatta aynısını ben de düşündüm burnum güzelleşecek diye cildimi bozdum :)) Ama 1 hafta falan sürdü , şimdi hiçbişey yok eskisi gibi. Emre beye de sormuştum acaba ameliyatla bir ilgisi var mı diye cildiyeye yönlendirdi beni. Bepanten krem sürdüm .Şimdi hiçbirşey yok.

Kizlar emre ilhana ameliyat olanlar bi sorum olcak acibadem hastanesinde yani ameliyst olcamiz hastanede WLAN varmi :26:

Son düzenleme:
SeLam kizLar bu BasLiga da Yaziyim dedim.
Ameliyat olali 4 ay oldu. Ameliyat oLan arkadasLarima bi kac Soru Sormak istiorum.

Burun Yapisi 4. aydan Sonra Cok degisiormu :) ?? Burnumun Üst tarafi Sanki biraz kalinlik varmis gibi Yandan Cok memnunum fakat önden bakinca o üst tarafdaki kalinlik belli oluyor Yani burnumum üst tarafindaki genislik diyelim . O kaLinLik gittikce incelebiliyormu?
Sonucumu BekLiorum zaman gectikce Burnum Biraz daha degisior. Top gibi burnum vardi hala inanamiorum nasil sismisim :)))))
Benimkisi haLen cok sis uc Derim cok kalinmis bu yuzden gec iyiLesirmisim.
hala akintilarim cok Sizlerde nasildi Peki? Burnunuzu ellediginize agriniz varmi? ben elleyince agrior.
Burnum asiri dercede Sivilceli bakim yaptigim halde hergun kabarior Normal mi acaba hmmmmm...

Emre bey gercekden cok iyi bir doktor :) Görüsmesi cok detayliydi ve Size yönelik sorular oLuyor. Burnunu NasiL istersin veya böLe yapsam Mutsuz oLurmusun vs vs.
Cok Sakaci Biri OnunLa konusurken gülmeme imkaniniz yok :) Ben cok Sevdim Onu :)))

Kizlaaar bugun Emre beyi gordüm, adama aşık oldum :)) Saka bir yana cok sempatik yaaa. Çok sevdim ben Emre beyi, konusma hic bitmesin istedim. Cumartesi yine gorusecegiz insallah.

Kizlaaar bugun Emre beyi gordüm, adama aşık oldum :)) Saka bir yana cok sempatik yaaa. Çok sevdim ben Emre beyi, konusma hic bitmesin istedim. Cumartesi yine gorusecegiz insallah.
sevgi kapıdan çıkan sendin sanırım insan bi içeri bakar ya:))) oturuyodum içerde bekleme salonuna bakarsın belki diye baktım ama yok çıktın hemen:) üstünde kırmızı kazak altında koyu renk kot pantolon vardı saçın sarıydı boyunda bayağı uzundu o senmiydin yoksa ben başkasıyla mı karıştırdım.

iyi canim gecmis olsun. Duzelmesine cok sevindim. Umarim bununla alakali hersey de yolunda gidiyordur.

Kumraly sorma, aklimdan geceni kagida dökmüs gibi oldun, ben ameliyat olali yaklasik 2 ay olacak, benim genel olarak burun derim kalin, onun icin iyilesmem cok uzun sürecekmis, her hafta hem profilden hemde önden resim cekiniyorum ki, ödemlerin inmesini takip edeyim diye, resimleri karsilastirinca cok acaip sasiriyor insan ama hala sisilik var, gecen burnumu üst taraftan resim cektim sislik vardi hala, insallah gecer ve burnumun ucu hala sis, cok tuhaf duruyorburnumun sirti ve ucu, elledigimde hafif bir baski hissediyorum, galiba o ödemlerden dolayi. Ilk dönemler siyah noktalarim coktu, nivea dan o stipleri aldim biraz gecti ama suan hala kücük sivilcelenme kasinma ve soyulmalar var, muhtemelen burun kendini yenilior, yag bezelerim cok calisiyor burnumun üstünde galiba, cok parliyor cünkü, ne yapsam nafile, sende de öylemi??

sevgi hayırlısı olsun canım, nihayet emre beyle tanışabildin :) cmtesi tasarım yapacaksınız sanırım. bizi aydınlat lütfen. güzel haberlerini bekliyoruz....

su100 geçmiş olsun öncelikle. ben de senin gibi yapmayı düşünüyorum. gerçi sanırım emre bey rutin kontrollere çağırdığında burundaki gelişmeleri görebilmek için fotograf çekilyor. ama yine de senin de çekmen güzel. ben de öyle yapacağım. gerçi haftalık olarak belki pek anlaşılmayacak ama en azından 3-4 haftalık farklar bariz belli olur diye düşünüyorum.
emelsahin yazmıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam, bir anda iniyor şişlikler demişti.
sabır sabır.. :)

senin de fotograflarını paylaşmanı çok isterim. ameliyat öncesi fikir konusunda çok yardımcı oluyor. az zamanımız kaldı.
teşekkürler.

Evet malesef bendede cok yagLi. burnumu temizlesem bile hemen yaglanior sanirim deri nefes alamadigindan hala. Soyulmalar bendeede oldu ve arada sirada hala kasinior burnum :))siyah noktalara coooook gicik oluyorum ya.Burnumun ucunu hissetmiorum fazla. Birde Ameliyatdan Sonra yüzümde sivilcelendi artik ameliyattan mi biLemicem Senin Burnun ama daha 2 ay olmus daha cok iner. benimkide yavas yavas form alior. anlattigin baski bendede var birde burnumun Sirti benimde tuhaf duruor. vallah Sabir etmemiz gerekior. Birde gecenler hafif kanadi burnum nasil korktum anlatamam Cok azdi ama yinede insan ediselenior. Hergün aynada burunda biseyler mi degiisti diye bakiniorum Hastalik gibi bisey :))))

slm herkese uzun zamandır yazmıodum bu aralar çok başıma geldiği için paylaşmak istedim. Ameliyat sonrası dikkat etmeniz gerekenlere yeni bir şey eklemek istiyorum. Burnunuz insanların gözüne o kadar güzel sevimli gelecek ki sizi sevmek istedikleri zaman burnunuza pıt yapmak ya da sıkmak için girişimlerde bulunacaklar. Tehlikeyi farkettiğiniz an kendinizi hemen geri çekin çekemiyorsanız benim dün maruz kaldığım gibi burnunuza ani bir pıt yiyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…