Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Kızlar mesajların çoğunu dikkatle ve sabırla okudum. Öncelikle ameliyat olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, olacak olanlara da sabır ve cesaret diliyorum. :) Ben de nihayet ameliyat olacaklar listesine girdim. Aslında benim aklımda başka bir doktor vardı, ama tesadüfen Emre Bey'le ilgili bu forumu görünce fikrim değişir gibi oldu. Yorumlardan anladığım kadarıyla çok başarılı ve ilgili bir doktor. Merak ettiğim ameliyat ücretleri. Bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Eğer uçuk rakamlar söz konusuysa boşuna hayallere kapılmak istemiyorum.

çok doğru bi karar vermişsin miku pişman olmazsın ben hep diyorum şanslıymışız ki Emre beyi seçmişiz:) fiyat mayısta 6 bin tl olacak birde çok yoğun Emre bey ameliyat için temmuza gün veriyorlarmış artık:S

hoşgeldin miku. emre beyin ameliyat ücreti şu an 5500 tl. ancak mayıs ayında 6000 tl olacak. 2 revizyon ise 9500tl, 3. revizyon ise 11500 tl. ama en iyisi emre beyin web adresine girip telefon veya e-posta yoluyla asistanlarından bilgi almak olacaktır. şimdiden geçmiş olsun.

Temmuz muuu? Off ya bu çok çok kötü oldu. Keşke aylar öncesinden görseydim bu forumu, parayı ayarladığımda ameliyat tarihim anca gelmiş olurdu. :)) Bu durumda Emre Bey'den vazgeçmek zorunda kalıcam sanırım. Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim canım.

bence vazgeçme geç olsun ama güzel olsun:)ayrıca acelem var falan dersen seni açığa alırlar boşluk oldumu erkenden ameliyat olursun ben açıktaydım bir ay erken olmuştu ameliyatım.

Son düzenleme:

Hoşbulduk. :) Ücret gayet makulmüş aslında, benim ilk ameliyatım olucak bu. Ama ameliyat tarihinin Temmuz gibi ileri bir tarihe verilmesi benim için büyük sıkıntı oldu. Yine de arayıp sormak lazım tabii. Teşekkür ederim yardımın için.

bence vazgeçme geç olsun ama güzel olsun:)ayrıca acelem var falan dersen seni açığa alırlar boşluk oldumu erkenden ameliyat olursun ben açıktaydım bir ay erken olmuştu ameliyatım.

Ben oyunculuk yapıyorum, Mayıs ayında tiyatro sezonu kapanıyo, o yüzden sezon kapanır kapanmaz yaptırmam lazım ki yeni sezona kadar burnum normale dönsün. :/ Kaldı ki yaz turnesi falan olursa Haziran boyu sürüyo turneler. Ama ameliyatın erkene alınması gibi bir durum söz konusuysa bunu değerlendirmek isterim tabii. Ben en iyisi arayıp bilgi alıyım. :)

zenep83 bugün kaçta randevun , benim de bugün kontrolüm var. bana daha önce msj atmışsın ama özelden mesaj atamıyorum çünkü 100 msj sayımın olması gerekiyormuş

zenep83 bugün kaçta randevun , benim de bugün kontrolüm var. bana daha önce msj atmışsın ama özelden mesaj atamıyorum çünkü 100 msj sayımın olması gerekiyormuş

Cnm benim randevum 6'da..büyük ihtimal bir müddet de orda bekleyeceğim:) senin kaçtaydı?

Cnm benim randevum 6'da..büyük ihtimal bir müddet de orda bekleyeceğim:) senin kaçtaydı?

benim de 7 de :) bencede büyük ihtimal bekliceksin fotoğraflarına baktım tanırım heralde seni 7 ye kadar gitmiş olmazsan , inşallah yanlış kişiye zenep83 senmisin demem

benim de 7 de :) bencede büyük ihtimal bekliceksin fotoğraflarına baktım tanırım heralde seni 7 ye kadar gitmiş olmazsan , inşallah yanlış kişiye zenep83 senmisin demem
yaa ne güzel herkes karşılaşıyo birbiriyle... son zamanlarda ne zaman gitsem tanımadığım kişiler oluyo

Ay sagol canım. Kız pazartesı kacta randevun? Benimde pazartesi tamponlar alınacak belki gorusuruz. Nazar boncugunu aldım :)

arkdaslar ameliyat sonrasi goz altlarinda renk degismeleri oldu bende ki onceden hic boyle bir problemim olmamisti ameliyat olan arkadaslar eger sizde ayni problei yasadiysaniz nasil bi yol izlediniz yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

sevgi ameliyat sonrası memnun olduğun yazdıklarından anlaşılıyo... Bi burun iyi olmuşsa tamponluyken de güzel olduğunu belli ediyo şuan mutluysan hep mutlu ve memnun olacaksın demektir geçmiş olsun canım:)

arkdaslar ameliyat sonrasi goz altlarinda renk degismeleri oldu bende ki onceden hic boyle bir problemim olmamisti ameliyat olan arkadaslar eger sizde ayni problei yasadiysaniz nasil bi yol izlediniz yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Nasıl renkler merak ettim yeşil, sarı gibiyse iyileşiyo demektir ama bilmiyorum :S

Gizem ben çok farketmiyorum gerçi ama birkaç kişi gözaltlarımın koyulaştığını söyledi ama normaldir diye düşünüyorum çünkü epey bir morarmıştı ama kalıcı olmaması için özellikle burun ve gözaltlarıma yoğun şekilde koruyucu sürüyorum güneştek etkilenmemesi için yoksa kalıcı oluyormuş diye duymuştum..Heleki önümüz bahar olacağı için bence dışarı çıkarken mutlaka bir koruyucu sür..Ben biodermanın fondotenli koruyucusunu aldım 50 faktor renkte veriyor yüze. yardımcı olur umarım

zeynep83 tam da senin dedigin gibi canim bendede sadece ben farkediyorum su an aynaya baktigimda goruyorum cunku onceden oyle bisi olmadigini biliyorum. bende vichy aldim emre bey onu tavsiye etmisti 50 koruma faktorlusunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…