Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

sevgicim yarın ameliyata giriyorsun. o çok istediğin burun kısa süre sonra seninle bütünleşecek :)
şimdiden çok geçmiş olsun diyorum. umarım umduğundan daha kolay atlatırsın canım. sağlıcakla kal. haberlerini bekliyorum..:26:

Ay canım hiç sorma, cok mutluyum yaa. Birde korkuyorum istedigim gibi olmaz diye ama cok güveniyorum emre beye. Yarin benden sonra bir erkek daha estetik olacak, onunlada kac gundur muaneyede görüsüyoruz ve cok iyi arkadas olduk. ancak persembe yada cuma yazarım. optum hepinizii.

çok tşk ederim:)) burun çok değişiyor aydan aya farkediyor sende göreceksin nasıl küçüldüğünü inceldiğini :KK66: burun akıntısının acaba başka bi sebebi mi var sende belki alerjin vardır ya da soğuğa karşı çok hassastır. Belkide sen bu şekilde iyileşiyosundur herkesin bünyesi farklı bunu çok kafana takma geçecektir. Ama içinin rahat etmesi için bi emre beye sor istersen :KK66:

Evet Kesinlikle Emre beye Sormam Lazimim :))

Ay canım hiç sorma, cok mutluyum yaa. Birde korkuyorum istedigim gibi olmaz diye ama cok güveniyorum emre beye. Yarin benden sonra bir erkek daha estetik olacak, onunlada kac gundur muaneyede görüsüyoruz ve cok iyi arkadas olduk. ancak persembe yada cuma yazarım. optum hepinizii.

canım çok geçmiş olsun sımdıden umarım cok kolay rahat atlatırsın allah yardımcın olsun :nazar:

Sevgi şimdiden geçmiş olsun inş istediğin gibi bi buruna kavuşursun canım:)

Son düzenleme:
Yeniden merhaba :)
Son mesajımla ilgili özel mesaj atanlar ve merak edenler olunca onların kaygılarını gidermek amacıyla eski mesajlarımdan alıntı yapmak istedim. Aşağıdaki alıntılar 6 hafta önceden bu başlığa yazmış olduğum mesajlar:

Sanırım ben en büyük hatayı "estetik olduğu belli olmasın" diyerek yaptım. :KK43:
şeklinde bir problem yok genel olarak, sadece ucunun kalkık olmasını istiyorum, düz şu an.
fotoğrafları mesaj kotasına rağmen göndermeye çalışacağım.

ameliyat olacak ve olmayı düşünen hastaların yanlış anlama yüzünden kaygılanmasını istemiyorum, bu yüzden yazdıklarımı tekrar yayınladım. hepinize geçmiş olsun, iyi paylaşımlar :KK66:

Perşembe (yarin) saat 3 de kontrole gidicem kizlar :) kimler orda o saatte :)

Selaaaaaaaaam, şimdi cıktım hastaneden eve geldim hemen size bir yazayım dedim. Ameliyatım 4 saat sürdü ve herşey cok iyi gecti. Sadece gece başım cok agrıdı ve agrı kesici istedim. Şansıma su maskesi bozuldu ve eski usul eldivenlerle idare ettim, gece tekrar su maskesine gectik. Dün gece hiç uyumadim, sevinçten olsa gerek. Şimdi uyumaya calısacagım. Ameliyat olacak olan arkadaşlar, hiç korkmayın, bir bakmıssın olmuş bitmiş. İnsallah istedigimiz buruna kavusuruz. Öpüldünüz hepiniz.

Selaaaaaaaaam, şimdi cıktım hastaneden eve geldim hemen size bir yazayım dedim. Ameliyatım 4 saat sürdü ve herşey cok iyi gecti. Sadece gece başım cok agrıdı ve agrı kesici istedim. Şansıma su maskesi bozuldu ve eski usul eldivenlerle idare ettim, gece tekrar su maskesine gectik. Dün gece hiç uyumadim, sevinçten olsa gerek. Şimdi uyumaya calısacagım. Ameliyat olacak olan arkadaşlar, hiç korkmayın, bir bakmıssın olmuş bitmiş. İnsallah istedigimiz buruna kavusuruz. Öpüldünüz hepiniz.

Sevgi cook gecmis oLsun. Umarim diledigin gibi bi burnun oLur :)))

canımmm çok sevindim çok geçmiş olsun :) bundan sonrasını da çok rahat atlatacaksın inşallah. öpüldünn :) :KK54:

canım çok geçmiş olsun.:nazar::nazar:herseyın cok ıyı gecmesıne sevındım sen kurtuldun cnm darısı başımıza inşallah

çok geçmiş olsun, inşallah sonuç da istediğin gibi olur :)

çook geçmiş olsun canım :)

Sagolun kızlar, darısı olacak olan arkadasların başına. Rüya gibi ya, oldum sonunda. Ay kızlar suratımı görseniz, dün aynı domuz gibiydim bugunde hamster gibi oldum :)) Cogu kişiler ikinci gece en zor gecen gece diyorlardı ama ben cok rahat uyudum, her iki saatte bir uyandım ama yinede baya uykumu aldım. Birde dün adet oldum, surekli o yuzden de uyandım herhalde. İnşallah bu geceyide atlatırsam artık kefeni yırttık sayılır. Şu tamponlardan ve dikişlerden cok korkuyorum, ameliyattan bile bu kadar korkmadım.Allaha şükür burnumdan nefes alabiliyorum yani sürekli agızdan almama gerek yok. Cumartesi gidecek olan varmı konusmaya yada kontrole? Orada görüsürdük.
Yarın nazlı ameliyat olacak, Emre beyin orda gördüm onu, cok tatlı bir bayan, Allahım onada kolaylık versin yarın ve butun amelıyat olacak olan arkadaslara. Pembeatmosfer kızzzzz senınde gunun yaklasıyor.

Sevgi cnm tamponlardan dikişlerden hiç korkma onlar ameliyatın yanında hiç bişey emin ol bende çok korkmuştum emre bey çıkarmış meğer çoktan ben hala tampon çıktımı diye soruyordum düşün o kadar acısız:)) Sadece benim dikişim açılmıştı onu dikerken hafif acıyor ama dediğim gibi oda ameliyat olmuş biri için devede kulak kalır :) sen en zor kısmı atlattın bu haftadan sonrası rahat süreçler..bende bugün kontrole gideceğim burnumun kalınlık durumu soracağım ilk soru olacak umarım ödemdir

Sagolun kızlar, darısı olacak olan arkadasların başına. Rüya gibi ya, oldum sonunda. Ay kızlar suratımı görseniz, dün aynı domuz gibiydim bugunde hamster gibi oldum :)) Cogu kişiler ikinci gece en zor gecen gece diyorlardı ama ben cok rahat uyudum, her iki saatte bir uyandım ama yinede baya uykumu aldım. Birde dün adet oldum, surekli o yuzden de uyandım herhalde. İnşallah bu geceyide atlatırsam artık kefeni yırttık sayılır. Şu tamponlardan ve dikişlerden cok korkuyorum, ameliyattan bile bu kadar korkmadım.Allaha şükür burnumdan nefes alabiliyorum yani sürekli agızdan almama gerek yok. Cumartesi gidecek olan varmı konusmaya yada kontrole? Orada görüsürdük.
Yarın nazlı ameliyat olacak, Emre beyin orda gördüm onu, cok tatlı bir bayan, Allahım onada kolaylık versin yarın ve butun amelıyat olacak olan arkadaslara. Pembeatmosfer kızzzzz senınde gunun yaklasıyor.

rüya gibi dimi. uzun bir zaman bekledin ve sen uykudayken hepsi olmuş bitmiş meğer :) bundan sonrası yokuş aşağı zenep83 ün dediği gibi. artık sabırlı olma zamanı. şu bantların çıksın bakalım çok merak ediyorum seni :) benim de günüm yaklaşıyor evet. ben de pazartesi gideceğim emre beye. ama benden önce ameliyata girecek arkadaşlar var hala burda.
allah herkesin gönlüne göre versin diyorum. kazasız belasız sıkıntısız inşallah :)
sana da tekrardan kocaman geçmiş olsun. bu da nazar boncuğun :nazar: :)))

Sevgi cnm tamponlardan dikişlerden hiç korkma onlar ameliyatın yanında hiç bişey emin ol bende çok korkmuştum emre bey çıkarmış meğer çoktan ben hala tampon çıktımı diye soruyordum düşün o kadar acısız:)) Sadece benim dikişim açılmıştı onu dikerken hafif acıyor ama dediğim gibi oda ameliyat olmuş biri için devede kulak kalır :) sen en zor kısmı atlattın bu haftadan sonrası rahat süreçler..bende bugün kontrole gideceğim burnumun kalınlık durumu soracağım ilk soru olacak umarım ödemdir

canım doktor da derin kalın oldğuu için ödemdir diyecek bence. sen gönlünü ferah tut.

X