Kizlar yaa, cok korkuyorum bir engel cikacak diye yaa.. Sigarayida biraktim, anacigim ne zor seymis bu boyle.. En buyuk korkum, kan tahlillinden sonra ameliyat olamazsin derlerse... Offff offffffff..
bende en cok ondan korkuyorum zaten, akciger filmi cekiyolarmıs galiba dogrumu ? 15 senedir sigara icen ve sigaraya cocuk yasta baslamıs biri olarak sırf bu yüzden ameliyat olamamaktan korkuyorum. daha görüsmeme bile 1 ay var ameliyat tarihim kimbilir kac ay sonra olacak ama simdiden sigarayı bırakmaya ugrasıyorum. insallah bu tahliller ve akciger durumundan bi sorun cıkmaz. sizin revizyonmu ilk ameliyatmı ?
Benim ilk ameliyatim.. Bende 13 yasimda sigaraya basladim, yasim 31 dusun artik kac yildir iciyorum..15 gun once kesinlikle birakmalisin dedi asistani ama ne kadar cok erken birakirsan okadar iyi oluyormus. Ben tam ameliyattan 15 gun once biraktim (daha dun yani) ameliyat tarihim 27 mart. Ben akciger resmi cekiliyor diye duymadim, birtek kan tahlili yapiyorlar diye biliyordum. Dur kiz korkutma beni, insallah oyle degildir...
Ameliyat olan arkadaslar, nerdesiniz? Ameliyattan sonra kayboliyorsunuz yahu.. Bizleri bir bilgilendirin, kan tahlili yaparken akciger filmidemi cekiyorlar, kan tahlilinde ne yuzunden engel olabilir? Burda okumustum, arkadasin birinin kan degerleri yuzunden ameliyat olamamis...
Ameliyat olanlara gecmis olsun diyorum.. Kiz pembeatmosfer, aferin kiz, kim ne zaman saat kacta ameliyat olacak hepsini ogrenmissin masallah. Senin sayende bende ameliyat olanlara gecmis olsun diyebiliyorum.
:))) canım sadece kan tahlili yapılıyo ama sigara içenler için ayrıca akciğer filmi çekiliyomu bilmiyorum ama şuna dikkat et ameliyattan en az bi hafta önce ağrı kesici, aspirin tarzı ilaçlar içme kanamayı artırıyo birde grip olmamaya çalış:) ameliyata hangi durumlar engel pek bilmiyorum ama tansiyon hastası olmaman lazım yüksek tansiyon iyi değil.Ameliyat olan arkadaslar, nerdesiniz? Ameliyattan sonra kayboliyorsunuz yahu.. Bizleri bir bilgilendirin, kan tahlili yaparken akciger filmidemi cekiyorlar, kan tahlilinde ne yuzunden engel olabilir? Burda okumustum, arkadasin birinin kan degerleri yuzunden ameliyat olamamis...
Ameliyat olanlara gecmis olsun diyorum.. Kiz pembeatmosfer, aferin kiz, kim ne zaman saat kacta ameliyat olacak hepsini ogrenmissin masallah. Senin sayende bende ameliyat olanlara gecmis olsun diyebiliyorum.
:))) canım sadece kan tahlili yapılıyo ama sigara içenler için ayrıca akciğer filmi çekiliyomu bilmiyorum ama şuna dikkat et ameliyattan en az bi hafta önce ağrı kesici, aspirin tarzı ilaçlar içme kanamayı artırıyo birde grip olmamaya çalış:) ameliyata hangi durumlar engel pek bilmiyorum ama tansiyon hastası olmaman lazım yüksek tansiyon iyi değil.
Merhaba,
Ben de 23 Şubatta amelyat oldum Emre beye. Şu an 21. günümdeyim. Sigara içiyorum bunu doktora ve hemşireye de söylemiştim ama akciğer filmi istemediler. Sadece kan tahlili yapıldı. İlaç konusunda beni de uyardılar . 1 hafta önceden hiçbirşekilde ağrıkesici ve diğer ilaçlar içmeyin. Ameliyat olacaklarda sakın korkmayın. Ben hiçbir problem yaşamadım. Tek derdin nefes alamamaktı , ağızdan aldığım için çok kuruyodu. Onun dışında ne bir ağrı ne bir sızı hiçbirşey olmadı. Gözaltlarım 2. günü şişti ama morarmadı. Şuanda da burnum dışında hiçbiryerimde şişlik yok. Benim için çok rahat bir ameliyattı inşallah sizlerin de öyle olur.
Merhaba,
Ben de 23 Şubatta amelyat oldum Emre beye. Şu an 21. günümdeyim. Sigara içiyorum bunu doktora ve hemşireye de söylemiştim ama akciğer filmi istemediler. Sadece kan tahlili yapıldı. İlaç konusunda beni de uyardılar . 1 hafta önceden hiçbirşekilde ağrıkesici ve diğer ilaçlar içmeyin. Ameliyat olacaklarda sakın korkmayın. Ben hiçbir problem yaşamadım. Tek derdin nefes alamamaktı , ağızdan aldığım için çok kuruyodu. Onun dışında ne bir ağrı ne bir sızı hiçbirşey olmadı. Gözaltlarım 2. günü şişti ama morarmadı. Şuanda da burnum dışında hiçbiryerimde şişlik yok. Benim için çok rahat bir ameliyattı inşallah sizlerin de öyle olur.
:) evet bencede yüksek ama sonuctan memnun kalıcaksam deger.
öncelikle gecmis olsun.. görüntü olarak memnunmusunuz burnunuzdan ? gerci 3 hafta cok kısa bi süre memnun olmak ya da olmamak icin.
Birşey daha soracaktım, dikiş izleri cok belli oluyor mü? Annem en cok iz kalacak diye korkuyorda...
Çok teşekkür ederim. Çok yeni olmasına rağmen şu anki görüntüsünden memnunum. Bandajlar ilk çıktığında aşırı şişti burnum ama günden güne iniyor. Şu an ucu şiş bir de içerde şişlikler var çok rahat nefes alamıyorum. Emre bey 8 hafta sürer dedi. Genel olarak bu halini bile beğeniyorum. Şişlikler de inince ve bir problem de çıkmazsa inşallah istediğim gibi olacağını düşünüyorum :)
ilk ameliyatını kime oldun?
inşallah istediğin gibi olur. ama artık bu sayfalar sayesinde emre beye güvenim öyle artıyor ki, bantların altından kötü bir burun çıkacağına ihtimal vermiyorum :) çok geçmiş olsun size, atlattığınız için de ayrıca gözünüz aydın :)