Bir gece yatıyorsun, bu fiyata dahil. Ben kendim o geceden sonra bir yada iki gece fazladan kalmayı düşünüyorum. Bunun ücreti ne kadar bilmiyorum ama sanırım 50 Euro ( 130 TL) civarındaydı. Gittiğimde sorarım gecelik ücretini.
kızlar taksımden bagdat cad.dolmus varmı??
öğrenince buraya da yazar mısın kaç gece daha kalabiliyoruz? hani para ödesek de kalmak bana daha rahat geliyor
öğrenince buraya da yazar mısın kaç gece daha kalabiliyoruz? hani para ödesek de kalmak bana daha rahat geliyor
Ben 2 gun sonra ameliyat oluyorum.malesef parayla da olsa kalinmiyor hastanede cok doluymus
Sende bana nasıl kilo verdigini yazarsan..
Kızlar, ödemede ne gibi kolaylıklar sağlanabiliyor? yani ameliyat parasının tamamını ödememiz mi isteniyor? bu konuda daha önce de soru sordum ama kimseden cevap gelmiyor, konuşma yasağı mı var nedir?
Kızlar, ödemede ne gibi kolaylıklar sağlanabiliyor? yani ameliyat parasının tamamını ödememiz mi isteniyor? bu konuda daha önce de soru sordum ama kimseden cevap gelmiyor, konuşma yasağı mı var nedir?
Kız ben görmedim sorunu yoksa cevaplardim. Buarada bana kimse konuşma yasağı koyamaz, istediğimi söylerim, istediğimi yazarım! Ödeme konusuna gelince, ben Emre beye bir email yollamistim ve bütün sorularımın cevabını yazmıştı. Maalesef ödemede bir kolaylık sağlanmıyor, paraciklari biriktiriyorsun bir anda ödeme yapıyorsun. Sigorta da karşılamıyor maalesef. Yani ne taksit yapabilirsin, nede sigortadan parani alabilirsin. Bende zor guc biriktirdim, bütün harcamalarımı kıstım ve bu yıl tatil yapamayacağım bu ameliyat için.. Birde ben yurt disından geliyorum yani birde uçak bileti ödedim. Sanada kolay gelsin biriktirmek için. Cok ucuzada yapabilirsin ama Emre beyin yaptıgı burun gibi olmaz, bence. Ben tam 6 yıldır doktor araştırdım, iyiki bu kadar beklemisim çünkü icime sinen bir doktor buldum. Yakup avşarında burunlarını beğeniyorum ama o 12 bin TL istiyor ( oha cüüş dedim kendi kendime ), okalar param yok yani. Ve Emre beyin yaptıgı burun hepsinden güzel...
Çok teşekkür ederiiim :) Peki son fiyatı ne Emre Beyin, şu an ne kadar istiyor yani? 6 yıl iyi sabretmişsin ya bir de insan araştırdıkça burnunu iyice takıntı haline getiriyor... Ben de Emre Bey, Barış Çakır ya da Muhammet Dilber diyordum (Muhammet Dilber'i şans eseri burada gördüm burunlarına bayıldım fakat sonra baktım ki o burunların hepsinin asıl sorunu uzunlukta yani profilden sorunlu daha çok oysa benim profilden neredeyse hiçbir şikayetim yok biraz düzelmeye hayır demem tabii de genişlik asıl sorunum) ki parantez içinde de açıkladığım sebeplerden 2'ye düştü yine ama Emre Bey daha güvenilir geliyor nedense bir de Barış Çakır'ın çok görmedim örneğini. Off ne zor bu işler yahu. Neyse tekrar sorayım sorumun bunca yazdıklarımın içinde kaybolması ihtimaline karşınŞu an ne kadar istiyor Emre Bey?
Suandaki fiyatı 5500 TL ama Mayıs'ta 6 bin TL olacak dedi asistanı. Eğer cok istiyorsan ve paran varsa ara ve deki ben Mayıs'tan önce ameliyat olmak istiyorum, biri iptal ederse beni arayın diye. Ozaman eski fiyata olursun. Gerçi 500 TL o kadar cok değil ama olmazsa oda cok Tabiki...
arkadaşlar ben namık kemal barana estetik olmayı düşünüyorum 2 arkadaşım amelıyat oldu ona çok güzel yapmış ger.çekten ama başka yuaptıranlar varsa fikrini almak istiyprum yakın zamanda olmak istiyorum ama kararsızım yardımcı olursanz çok sevirin gerçektnnn