Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

öğrenince buraya da yazar mısın kaç gece daha kalabiliyoruz? hani para ödesek de kalmak bana daha rahat geliyor

Ben 2 gun sonra ameliyat oluyorum.malesef parayla da olsa kalinmiyor hastanede cok doluymus

Hadi ya :/ Şehir dışından gelenler için çok zor bu kalma meselesi. Senin problemin ne burnunla ilgili? Şimdiden geçmiş olsun :) İnşallah çok güzel bir burna kavuşacaksın

Sende bana nasıl kilo verdigini yazarsan..

:)) Ben onu yazıyorum zaten de daha 800 gramcık gidebildim. Pazartesi başladım ben yani bu daha 6. günüm ama bu sabah tartılmadım 2 günde 1 tartılmak daha yararlı gibi geliyor bana. Ben sadece gece yemelerimi kestim diyebilirim onun dışında canım istedikçe buğday/çavdar ekmeği canım istedikçe normal ekmek yiyorum kısıtlamıyorum kendimi pek fazla ama tabii çok abartmamak kaydıyla yani mesela bir öğünde o çiçek ekmeklerin bir yaprağını(hani top gibi gibi ya) yiyorum ben gece çok yerdim çikolatalar, evde ne yemek kaldıysa onu ekmekle yemeler her türlü bisküvi,cips vs ne varsa yerdim onu kesince (ki geceleri hala zorlanıyorum) gitti 800 gr pazartesiden bu yana :)

kızlar bnmde küçük bir problemm var burnumda bende ameliyat olmak istiyorum.Acaba en ykın ameliyat tarihi ne zamana alabilirim.sayfaya baktımda haziran a kadar dolu yazmışlar :44:

Hadi yaa kalinmiyor demek? Cok uzuldum yaaa. Ben birde yurtdisindan geliyorum! Gerci ablam var Istanbulda ama en azindan iki gun kalsaydim cok iyi olurdu yaa! Benim yiyneim beni o halde gorurse korkar. Ay uzuldum simdi!

Simdi telefon actim, hastanede kalmak olmuyormus, yani fazladan kalmak.. Hastanelik bir isiniz olmuyor dedi. Evde bol bol istirahat edeceksiniz dedi. Hay Allahim yaa, uzuldum! Benim yiyen beni o halde gorunce kabus gorur artik. Ablam istemiyordu hastanede kalmami. Kendisi calisiyor, cocuk icin bakici var, artik kadin banada bakicilik yapar, napim artik...

arkadaslar ben almanyadan gelicem emre beye ameliyat olmaya. Benim funksiyonel sorunum vardi kulak burun bogaza gittim oda ameliyat dedi. Bende burnumun distanda hafif toplanmasini istedigini söyledigimde hem kulak burun bogaz hem estetikten anlayan bir doktora gönderdi beni oda almanyada ünlü bir doktor. Ben doktora dedim ben aslinda istanbulda ameliyat olmak istiyordum ama sigorta karsilamadigindan dolayi olamiyorum dedim. Oda bana sordu kime olmak istiyordun istanbulda dedi benim tanidiklarim var dedi. Bende Emre Ilhan deyince ooo süper bir doktor dedi tavsiye ederim. Ona olursan funksiyonel yöndende estetik yöndende hicbir sorun olmaz dedi. Emre beyi yurtdisinda seminerlerden taniyormus. Yani anlicaginiz ben internette yazilanlara cok fazla güvenmedim ama emre beyle ayni bransta olan baska bir doktor tavsiye edince iste budur dedim. Sükürki paramida toplayabildim. Bu yüzden hic tereddütlü degilim. Sizde tereddlü olmayan Emre beyden 20 yas büyük bir doktor bile onu övdü ve bana direk onu tavsiye etti. Bu yüzden Emre beyin dogru karar olduguna inaniyorum. Kararsiz olan arkadaslara umarim yardimci olmustur.

Kızlar, ödemede ne gibi kolaylıklar sağlanabiliyor? yani ameliyat parasının tamamını ödememiz mi isteniyor? bu konuda daha önce de soru sordum ama kimseden cevap gelmiyor, konuşma yasağı mı var nedir?

Kızlar, ödemede ne gibi kolaylıklar sağlanabiliyor? yani ameliyat parasının tamamını ödememiz mi isteniyor? bu konuda daha önce de soru sordum ama kimseden cevap gelmiyor, konuşma yasağı mı var nedir?

Herhangi bir kolaylik saglanmiyor paranin tamamini nakit olarak doktorun eline veriyorsun.

Kız ben görmedim sorunu yoksa cevaplardim. Buarada bana kimse konuşma yasağı koyamaz, istediğimi söylerim, istediğimi yazarım! Ödeme konusuna gelince, ben Emre beye bir email yollamistim ve bütün sorularımın cevabını yazmıştı. Maalesef ödemede bir kolaylık sağlanmıyor, paraciklari biriktiriyorsun bir anda ödeme yapıyorsun. Sigorta da karşılamıyor maalesef. Yani ne taksit yapabilirsin, nede sigortadan parani alabilirsin. Bende zor guc biriktirdim, bütün harcamalarımı kıstım ve bu yıl tatil yapamayacağım bu ameliyat için.. Birde ben yurt disından geliyorum yani birde uçak bileti ödedim. Sanada kolay gelsin biriktirmek için. Cok ucuzada yapabilirsin ama Emre beyin yaptıgı burun gibi olmaz, bence. Ben tam 6 yıldır doktor araştırdım, iyiki bu kadar beklemisim çünkü icime sinen bir doktor buldum. Yakup avşarında burunlarını beğeniyorum ama o 12 bin TL istiyor ( oha cüüş dedim kendi kendime ), okalar param yok yani. Ve Emre beyin yaptıgı burun hepsinden güzel...

Çok teşekkür ederiiim :) Peki son fiyatı ne Emre Beyin, şu an ne kadar istiyor yani? 6 yıl iyi sabretmişsin ya bir de insan araştırdıkça burnunu iyice takıntı haline getiriyor... Ben de Emre Bey, Barış Çakır ya da Muhammet Dilber diyordum (Muhammet Dilber'i şans eseri burada gördüm burunlarına bayıldım fakat sonra baktım ki o burunların hepsinin asıl sorunu uzunlukta yani profilden sorunlu daha çok oysa benim profilden neredeyse hiçbir şikayetim yok biraz düzelmeye hayır demem tabii de genişlik asıl sorunum) ki parantez içinde de açıkladığım sebeplerden 2'ye düştü yine ama Emre Bey daha güvenilir geliyor nedense bir de Barış Çakır'ın çok görmedim örneğini. Off ne zor bu işler yahu. Neyse tekrar sorayım sorumun bunca yazdıklarımın içinde kaybolması ihtimaline karşın Şu an ne kadar istiyor Emre Bey?

Suandaki fiyatı 5500 TL ama Mayıs'ta 6 bin TL olacak dedi asistanı. Eğer cok istiyorsan ve paran varsa ara ve deki ben Mayıs'tan önce ameliyat olmak istiyorum, biri iptal ederse beni arayın diye. Ozaman eski fiyata olursun. Gerçi 500 TL o kadar cok değil ama olmazsa oda cok Tabiki...

Ay yok zaten sınavlarım var Mayıs sonundan önce imkanı yok işte Haziran gibi olsam da kışa kadar bütün şişlikler falan geçse diye hayallerim vardı benim :/ Bu para durumları annemlere bağlı işte, ben söyleyeyim şimdiden de nakit trink diye alıyorlarmış diye, sonra sorun çıkmasın Bir de tabii ameliyat dışında biletler+kalacak yer+İstanbul içinde hastaneye gidiş geliş durumları var... Anladığım kadarıyla bi 10 gün falan kalmamız lazım tekrar tekrar gidiliyormuş ya

arkadaşlar ben namık kemal barana estetik olmayı düşünüyorum 2 arkadaşım amelıyat oldu ona çok güzel yapmış ger.çekten ama başka yuaptıranlar varsa fikrini almak istiyprum yakın zamanda olmak istiyorum ama kararsızım yardımcı olursanz çok sevirin gerçektnnn

Güzelim burası Emre İlhan topic i yani buradan yazanlar Emre ilhana ameliyat olmuş yada olacak kisiler. Sen en iyisi arama motorundan o doktorun adını yaz, belki bulursun maliyet olanları ama burda bulamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…