Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

pembeatmosfer, ameliyat gunum 27 mart canim, iyi hatirlamissin :) o gun bana sans dile. Ben 3 haftaligina izin aldim, cogu izin gunleirmi boylece kullanmis oluyorum. Aman napim, burnum guzel olsunda, bu yilda tatil yapmam... Yeni burnusuma hersey feda olsun..

:) inşallah herşey güzel olacak canım. benim de epey korkularım oluyor zaman zaman ama buradaki arkadaşlar sağolsunlar anında toparlanıyorum. sen de düşündüğünden güzel bir burunla çıkacaksın ameliyattan inşallah. annen de "bu ne harika bir burun" diyecek :)

Cnm iyi yapmışsın 21 gün almakla ben 15 gün aldım ama tam toparlanamadan morluklar geçmeden iş başı yapmk zorunda kalmıştım:)

arkadaslar bende 25.3. istanbula geliyorum hemen 26.3. emre beyde randevum var.sekreteri cok yogun olduklarina söyledi o yüzden malesef telefonda ameliyat randevusu alamadim.
En gec 4 gün icinde randevu almam lazim sekreter imkansiz degl dedi ama garantide veremezmis. sizce emre bey taa almanyadan gelen birisi icin ameliyat randevusu ayalarmi? Malesef cok gec aldim randevuyu cünkü hic birsey kesindegildi.

Emelsahin öncelikle ben çok teşekkür ederim...insanın başkalarından hep sakladığı bir burnu varken ameliyattan sonra istenen bir burun modeli olması hem çok şaşırtıcı hem de çok mutlu eden bir duygu...o yüzden çok teşekkür ediyorum tekrar...:) Umarım daha güzel bir burun senin olur ve çok çok mutlu olursun
2 sene dolacak benim haziranda...yazmayayım, yeni arkadaşlar yazarlar onlara bırakmalı artık diyorum...böyle kendimi emekli olmuş bir burun gibi hissediyorum ama yine de yazayım..:) Benim kendi deneyimim burun ucunun giderek zarif bir görünüm kazandığı...ve giderek inceldiği...genelde de böyle oluyordur diye düşünüyorum...neticede ödem var var burun ucunda...ve o ödemin inmesi zaman alıyor...ben de tümüyle kaybolması 8 ayı falan buldu... o yüzden içiniz rahat olsun arkadaşlar... zaman geçtikçe burun ucu ve burunun kendisi giderek incelip zarif bir görünüm kazanıyor...
yeni ameliyat olmuş olanlara nazar değmesin diyor, nazar boncuğumu koyuyorum
yeni ameliyat olacaklara ise iyi şanslar diliyorum ve hatta onlar için de şimdiden nazar boncuğumu ekliyorum

unicorn çok teşekkürler kafama takılan konuyu tam olarak açıklamışsın:)

arkadaslar ben gecenlerde burda bi yorum okudum, yorumu yazan arkadas uzun uzun emre beye nasıl bi burun istedigini yazmıstı. hatırladıgım kadarıyla cok sivri olmasın yuvarlakta olmasın biraz küt olabilir vs diye tarif etmisti emre beyde kendisine karakteristik bi burun istedigini söylemis. emre ilhanla ilgili hangi baslıkta okudum ya da o arkadasın ismi neydi hic hatırlamıyorum, tek tek sil bastan herseyi okumakta zor geliyo. bu msjı okursa ya da hatırlayan biri varsa onun kim oldugunu söyleyebilirmi acaba ? :)) tarifi benim kafamdaki burna benziyodu, arkadasın ameliyat olup olmadıgını merak ediyodum.

canım o uzun uzun anlatan benim:)) ameliyat olalı tam bir ay oldu şuan çok memnunum seni ekliycem yeni fotoğrafım yok bi iki tane var ama onlar sargılı hali inş işine yarar

bahsettiğin mesaj bu sanırım:)))

:)) evet yaaa, dünden beri düsünüyorum hangi baslıkta okudum, yeni yazılanlardanmı eskilerdenmi, gözümü karartıp aramaya baslasammı baslamasammı :)) profilinede baktım gercekten benim istedigime benziyo ama daha acılmadıgı icin net degil. yandan tam istedigim gibi sekli ama önden merak ediyorum daha cok. burun ucunu istedigin gibi köselimi yaptı emre bey ? gerci ilk ameliyatında burnu rezil olmus biri icin su olsun,bu olsun diye fazla beklentiye girmek sacma ama yinede fikir edinmek istiyo insan. cok tesekkürler ekledigin icin.

haletiruh açılmış hali biraz daha ufak, biraz daha farklı... Köşeli diye not almıştı Emre bey biraz köşe var sanki burun ucunda ama şişlik nedeniyle pekte anlayamıyorum. Önden şişliklerim geçmediği için koyamıyorum ama ben yandan çok önden görüntüsünü beğeniyorum ama şişlikler nedeniyle kalın 6 ay beklemem lazım sanırım:S ama şunu söyliyim Emre beyin revizyon olan çok başarılı hastaları var sanki ilk kez ameliyat olmuş gibi çok güzel ben Emre beyin yaptığı her burnu beğeniyorum aslında:) seninde inş istediğin gibi olur.

kizlar size birsey sormak istiyorum.. ameliyat olduktan sonra isinize veya okulunuza döndügünde hemen ameliyat oldugunuzu anladilarmi?
Ben distan gelen tepkilerden korkuyorum ve kafama takiyorum.

kesinlikle haklısın, revizyonda baska doktoru düsünemiyorum acıkcası. basta fiyatı fazla gelmisti bana ama daha uygun bi doktor bulup daha fazla risk almak istemedim 1 degil 2 sene bekler emre beye olurum dedim, öylede olacak insallah. tabi o kabul ederse, benim doktor seciminde bi kararsızlıgım yok tek sıkıntım emre bey kabul eder mi acaba :) nisanada daha cok var, bakalım ne diyecek..

revizyondan pek anlamıyorum ama ben pek geri çevirdiği birine rastlamadım genelde elinden geleni yapmaya çalışır diye biliyorum.

kizlar size birsey sormak istiyorum.. ameliyat olduktan sonra isinize veya okulunuza döndügünde hemen ameliyat oldugunuzu anladilarmi?
Ben distan gelen tepkilerden korkuyorum ve kafama takiyorum.

benim enkazı görünce herkes anladı malesef :) burun sırtım cok fazla oyulup burun ucu nerdeyse tamamen bırakılınca garip sacma sapan bi sekli oldu. ama burda 2 senedir emre beyin hasta resimlerine bakıyorum 2-3 haftalık burunlar bile öyle aman aman sis degil ya da sislikler orantısız degil. benimki felaketti, tepki alman icin öyle abes bi görüntü gerekir diye düsünüyorum,yani sanmıyorum ameliyatın basarılı gecerse herhangi birinin olumsuz bi tepki verecegini. ben burda gördügüm en sis burnu bile begendim ve yapılan burnu yüzle uyumlu buldum.

ben 25.martta istanbula geliyorum hemen 26.martta randevum var ama malesef yogunluktan dolayi ameliyat tarihi alamadim. Sanirim emre bey beni biryere sikistirmaya calisicak ama garanti degil umarim olur. 27 marttan itibaren ameliyat olucaklar varmi aranizda? Birde acibadem hastanesinde bir gece kaldigimizda hangi bölümde kaliyoruz?

bir sorum daha var :) Ayni zamanda burun kemik egriligi varsa ve bu yüzden nefes problemi yasaniyorsa bunun düzeltimeside 5500tl icindemi yoksa ekstra birsey ödeniyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…