Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

acibadem süper bir hastane, ben istanbul´da otel de kaldim, ve gönül rahatligi ile söyleyebilirim, hastanede otelden daha cok rahat ettim, cok modern bir hastane, yanlis hatirlamiyorsam hastanenin 3. üncü katinda kalmistim, simdiden gecmis olsun canim

28 martta ameliyat olucaklar varmi? Bende 28 martta olmak istiyorum umarim emre bey o tarihte yapabilir.

28 martta ameliyat olucaklar varmi? Bende 28 martta olmak istiyorum umarim emre bey o tarihte yapabilir.

Nazlicigim oyle kafana gore ben bu tarihte olmak istiyorum,beni ameliyat etsin demekle olmuyor. Malesef baya bir sure sonra randevu veriyorlar cunki bos gun yok. Olurda o gun ameliyat olursan, ben 27 mart olacagim ve iki gun hastanede kalmayi dusunuyorum.

bazı doktorlar hastanın derisi cok kalın ya da sorunluysa lazer veya onun gibi biseyle ameliyat öncesi bazı islemler yapıyolarmıs deriye. emre beyde kullanıyomu bu teknigi ? tam olarak ne oldugunu bilmedigim icin net anlatamadım ama emre bey de böyle bi uygulama varsa en azından hastaları biliyodur,ne sordugumu anlar diye düsünüp sormak istedim.

ben daha önce 2 kez burun ameliyatı oldum,su an şeklinde bi sorun yok ama biraz daha küçük olsun istiyorum,acaba emre beye ameliyat olsam revizyon ücreti mı alır,bi bilgisi olan lütfen yardım etsin

ben daha önce 2 kez burun ameliyatı oldum,su an şeklinde bi sorun yok ama biraz daha küçük olsun istiyorum,acaba emre beye ameliyat olsam revizyon ücreti mı alır,bi bilgisi olan lütfen yardım etsin

sonuçta bir revizyon ameliyatı yapacağı için alır tabiki

yaza güzel burunla girmek isteyenlere kötü haber. emre beyin haziran ayida dolmus.

malesef öyle ben aralıkta aradım şubata randevu verdiler görüşme için. 4 nisan da ancak ameliyat yer de yoktu da araya sıkıştım işte

Barış beyin revizyon ücreti hastane dahil 8binmiş.

emre ilhan da 8 bin.

çok kararsızım çoooooooook..........

emre ilhan kbbci. ilk ameliyatımı kbbciye oldum ve pişmanım. estetikçi olsun istiyorum bu kez ama of karar veremiyorum

bana yardımcı olur musunuz? emre ilhana ameliyat olanlar fotolarınızı görebilmem için beni ARKADAŞ OLARAK eklermisiniz.

emre beyin revizyon fiyatını 9500 den baslıyo diye biliyorum ben,oda mayıs ayında artacakmıs.

ayrıca bence estetikci mi kbbci mi diye bi ayrım yapma, benim ilk ameliyatımı estetikci yapmıstı ve suan fonksiyonel olarakta sekil olarakta cok kötü burnum. doktorun yetenegine baglı birazda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…