- 17 Kasım 2011
- 376
- 0
aynı sekildee, bu sayfa sayesinde emre beyde kesin kararlıyım bende. bide revizyon olunca baska doktora güvenemiyorum acıkcası.hatta görüsmem 16 nisanda ama daha görüsmeye gitmeden emre beye ameliyat tarihi vermesi icin mail atıım :)) tarih alamadım o ayrı :))
emeeel yeni fotoğraflar paylaş bizimleeeee :) lübbeennn :))))
emeeel yeni fotoğraflar paylaş bizimleeeee :) lübbeennn :))))
bende ikinizi merak ediyorum :) 22 martta kontrolüm var beni görürseniz niclerinizi söylemeniz yeterli:)) inş karşılaşırız.Kiz pembeatmosfer, ne cadi seysin sen yaa, bazen acayip gulduruyorsun beni :)) Seni cok merak ediyorum, umarim ameliayttan sonra resimlerini eklersin.
bende ikinizi merak ediyorum :) 22 martta kontrolüm var beni görürseniz niclerinizi söylemeniz yeterli:)) inş karşılaşırız.
:))))) ay çok güldüm sevgi ama benim 5.30 ta görüşmem karşılaşmamız zor gözüküyo şu var Emre bey çok yoğun olduğu için ilk görüşmede en az bi 3 saat beklemek gerekebiliyo belki karşılaşabiliriz ama perşembe çok yoğun olmaz o kadar beklemeyebilirsin. Benim nickteki ismim sahte bu arada.Kiz, benim ilk konuşmam 22 Mart saat 14.00 de, o saatte hala orda olursan görüşürüz. Nickim ile ismim aynı, yani sevgi. Ben orda ADIM SEVGİ diye bağırırım, tanıdık çıkarmı bakalım...Benim resim profilde var ama nedense görünmüyor..
bende ikinizi merak ediyorum :) 22 martta kontrolüm var beni görürseniz niclerinizi söylemeniz yeterli:)) inş karşılaşırız.
bi kaç kez karşılaştığım arkadaşlar olmuştu inş denk geliriz pembeatmosfer. Ne demek ameliyat olmayı düşünüyosun örnek fotoğraf görmek istemen çok normal.ben 2 nisan da görüşeeğim emre beyle kısmetse. o güne randevu verdiler. emre bey 5 nisandan sonra bir süre yokmuş sanırım. yurtdışında olacakmış. keşke görüşebilsek hepinizle arkadaşlar :))
bu arada fotograf konusunda ısrarlı olmana rağmen gayet kibar karşılıyorsun beni, teşekkür ederim :))
arkadaslar benim ameliyat tarihim belli oldu 30 mart.. Heycan basti :)
Kiz hadi hayirli ugurlu Olsun, cok heyecanli demi? Yine iyi almissin tarihi, cok yogun die biliyorum. Kız seni göreceğim belki ozaman, ben sanırım 2 gün fazla kalacağım hastanede. 29 Mart yada 30 Marta kadar hastanedeyim. İnşallah Tabiki.
Evet hem korkuluyum hem heyecanli duygularim karisti.Biz hastanede kac gece kalabiliyoruz? Ödedigimiz ücretin disinda ekstra ödeme yapmadan?
yaza güzel burunla girmek isteyenlere kötü haber. emre beyin haziran ayida dolmus.
Evet hem korkuluyum hem heyecanli duygularim karisti.Biz hastanede kac gece kalabiliyoruz? Ödedigimiz ücretin disinda ekstra ödeme yapmadan?