Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Kizlar benide eklermisiniz arkada listenize? Fotolarınizi bende görmek istiyorum.ben ameliyattan sonra birsuru ekliycem..oncesini ve sonrasını. Yeni ameliyat olan kızlar, moralinizi yüksek tutun, henüz birşeyi belli olmaz, söyle 6 ay sonra yavaş yavaş burun yüze alışirmis, bir 6ay sonrada yerine otururmuş. Bakalım ben ameliyattan sonra böyle konuşacak miyim:)).

Baktım yeni ekleyenlere, çok güzel.

Sanırım ben en büyük hatayı "estetik olduğu belli olmasın" diyerek yaptım.
Ne yazık ki şu an eski burun ucumun aynısı dümdüz. Çok trajik :(

Aklıma benim photoshopla kendi yaptığım tasarıma yaptığın yorum geldi. Çok kalkık bulmuştun ve "burun delikleri yere paralel olmak zorunda yoksa delikler karşıdan görünür" demiştin. Ben de mesela burnumu seviyorum. Sağlık yönünden ya da eğrilik, çöküklük vs hiç bir sıkıtım yok ama kalkıklığından çok memnun değilim. Ben baya bildiğiniz kalkık bir burun istemiştim. Kaviste falan gözüm yoktu ama kalkık istiyordum işte. Ama işte neye göre kime göre kalkık. daha açık anlatmak lazımmış. 100 derece falan demem gerekirmiş heralde. Herkes çok güzel olmuş burnun iyi ki kaldırtmamışsın diyor. Ben sinir oluyorum böyle yorumlar alınca. Tamamen dümdüz değil, Emre bey'de yeterince kalkık buluyor zaten ama dediğim gibi ben daha kalkık istiyordum.

Aklıma benim photoshopla kendi yaptığım tasarıma yaptığın yorum geldi. Çok kalkık bulmuştun ve "burun delikleri yere paralel olmak zorunda yoksa delikler karşıdan görünür" demiştin. Ben de mesela burnumu seviyorum. Sağlık yönünden ya da eğrilik, çöküklük vs hiç bir sıkıtım yok ama kalkıklığından çok memnun değilim. Ben baya bildiğiniz kalkık bir burun istemiştim. Kaviste falan gözüm yoktu ama kalkık istiyordum işte. Ama işte neye göre kime göre kalkık. daha açık anlatmak lazımmış. 100 derece falan demem gerekirmiş heralde. Herkes çok güzel olmuş burnun iyi ki kaldırtmamışsın diyor. Ben sinir oluyorum böyle yorumlar alınca. Tamamen dümdüz değil, Emre bey'de yeterince kalkık buluyor zaten ama dediğim gibi ben daha kalkık istiyordum.

o çekimserlik tanyeli olma korkusundan kaynaklanıyor aslında herkeste. ama bu sefer 90 derece olunca da memnuniyetsizlik kaçınılmaz.

ben 2 işlem yaptırdım, hem çene hem burun. çeneden çok memnunum, burnumun kavisini de çok beğendim.
ama burun ucumun düşüklüğünden hiç memnun değilim, kavisli gelen burnumun kalkık sonlanmasını tercih ederdim.

Acemicadı özel mesaj atamadığım için burdan yazıyorum. umarım görürsün. Bana mail adresini yazarsan tam yüz fotolarımı gönderebilirim. Ben senin burnunu çok beğendim. Evet kalkık değil ama kısa ve kavisi güzel. Burnun boyu kısa olduktan sonra çok kalkık olmasına gerek yok bence. Benim burnum kısa değil, daha kalkık olsaydı daha kısa dururdu diye düşünüyorum ben biraz da o yüzden kalkık istemiştim, boyu kısalsın diye. Ama senin ki zaten kısa, şişliklerden dolayı büyük geliyordur sana eminim ama o şişlikler geçecek. Çok şirin bir burun olmuş. Burun ucun falan çok güzel. şişlikler inince fındık gibi kalır.

arkadaşlar öncelikle karar verme aşamasında yardımcı olmaya çalışan bütün herkese teşekkür etmek istiyorum.
özellikle de yeni ameliyat olan arkadaşların sabrına da. çünkü onlar halsiz ve ağrılı bir şekilde yatarlarken biz burda fotoğraf istiyoruz diyerek çıldırıyoruz çıldırtıyoruz :)

yine de yardımcı oluyorlar çok teşekkürler onlara :)

arkadaşlar öncelikle karar verme aşamasında yardımcı olmaya çalışan bütün herkese teşekkür etmek istiyorum.
özellikle de yeni ameliyat olan arkadaşların sabrına da. çünkü onlar halsiz ve ağrılı bir şekilde yatarlarken biz burda fotoğraf istiyoruz diyerek çıldırıyoruz çıldırtıyoruz :)

rica ederiz tatlımmm, sizi çok iyi anlıyorum çünkü biz de bu yollardan geçtik. biz de çıldırdık, çıldırttık... ama biz çıldırmıyoruz merak etmeyin. hem size fikir oluyor hem de biz fikir almış oluyoruz. biz de teşekkür ederiz.

ne demek canım hiç önemi yok yeter ki insanlar doğru kişiye karar verebilsin revizyon olanları gördükçe üzülüyorum o yüzden doğru doktoru seçmek çok önemli... O kadar şanslıyız ki Emre beyi tanıdığımız için

kızlar burnum 2,5 aylık oldu bn memnunum halimden sislikler dısında pek bı sorun yasamadım onlarda gidiyo günden güne tabi yeni yeni fotolar koydum kızlar fikir edinmek isterseniz bakabilirsiniz :))

kızlar burnum 2,5 aylık oldu bn memnunum halimden sislikler dısında pek bı sorun yasamadım onlarda gidiyo günden güne tabi yeni yeni fotolar koydum kızlar fikir edinmek isterseniz bakabilirsiniz :))

tatlım fotolarına baktım gerçekten günden güne baya değişmiş, daha da güzelleşmiş. 2,5 ay olmuş ama eminim dün gibidir. benim de 1 ay oldu nasıl geçti zaman anlamadım. burnumun ucu taş gibi benim ve uyuşuk gibi. senin hala öyle mi? ne kadar sürecek acaba bu durum?:53:

tatlım fotolarına baktım gerçekten günden güne baya değişmiş, daha da güzelleşmiş. 2,5 ay olmuş ama eminim dün gibidir. benim de 1 ay oldu nasıl geçti zaman anlamadım. burnumun ucu taş gibi benim ve uyuşuk gibi. senin hala öyle mi? ne kadar sürecek acaba bu durum?:53:

kumsalberil ne çabuk geçmiş bir ay. sanki on gün önce ameliyat olmuşsun gibi geliyor bana :)

gerçi "gel bir de bana sor" diyebilirsin :)

ama tüm arkadaşlar için söylüyorum sonuçlar gerçekten harika. maşallah :)

zenep83 şimdi gördüm eski fotoğraflarından oluşan bir albüm yapmışsın. yeni halini o kadar merak ediyorum ki. inşallah beklentini karşılamıştır emre bey.

Evet canım zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan benim burnumda hala tas gibi oynamıyor hic ve hafif uyusuk hala ama sertligin geçmesi 6 ayı buluyormuş

zenep83 şimdi gördüm eski fotoğraflarından oluşan bir albüm yapmışsın. yeni halini o kadar merak ediyorum ki. inşallah beklentini karşılamıştır emre bey.

Cnm henüz bandajlarım çıkmadığı için yeni resimlerimden koymadım hem bandajlı hem de şişlik ve morluklarım var halen. İlk günler burnum çok kalkık gelmişti hatırlarsın:) Tamponlar çıktıktan sonra okadar indiki artık daha inmese de olur :) Beklenti konusunda ise henüz şekli şemali tam belli değil tabiki 9. günüm bugün en az bir 2 ay sonra netleşmeye başlayacaktır ama Emre beyi kesinlikle tavsiye ederim sana. Ameliyat öncesi ve sonrasında aynı ilgi ve güler yüzüyle bu ameliyatı olmak için çok doğru bir karar verdiğimizi tekrarladık:)

Ameliyattan sonraki 3 gün şişlikler ve morluklar maximum seviyedeydi, yemek yemekte zorlandım uyku uyuyamadım vb. etkiler oldu hatta bilseydim bu kadar zor olacağını olmazdım dedim. Ama şu an eski hayatıma geri döndüm ve şimdi iyiki oldum ve bitti diyorum:)

Sen ameliyat tarihi almışmıydın?

Fundy dün kontrole gitmişmiydin? Muayenehanesin de gördüğüm kişi sensen eğer burnun resimdekilerden çok çok daha güzel:)

Cnm henüz bandajlarım çıkmadığı için yeni resimlerimden koymadım hem bandajlı hem de şişlik ve morluklarım var halen. İlk günler burnum çok kalkık gelmişti hatırlarsın:) Tamponlar çıktıktan sonra okadar indiki artık daha inmese de olur :) Beklenti konusunda ise henüz şekli şemali tam belli değil tabiki 9. günüm bugün en az bir 2 ay sonra netleşmeye başlayacaktır ama Emre beyi kesinlikle tavsiye ederim sana. Ameliyat öncesi ve sonrasında aynı ilgi ve güler yüzüyle bu ameliyatı olmak için çok doğru bir karar verdiğimizi tekrarladık:)

Ameliyattan sonraki 3 gün şişlikler ve morluklar maximum seviyedeydi, yemek yemekte zorlandım uyku uyuyamadım vb. etkiler oldu hatta bilseydim bu kadar zor olacağını olmazdım dedim. Ama şu an eski hayatıma geri döndüm ve şimdi iyiki oldum ve bitti diyorum:)

Sen ameliyat tarihi almışmıydın?

evet ameliyat tarihi aldım 20 nisan gününe. bakalım artık. sana da çok geçmiş olsun diyorum tekrardan :) ne güzel oldu da bitti maşallah :)

Back