Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

pinkypink harika olmuşsun. tekrar tekrar baktım. ne kadar değiştirmiş ne kadar güzelleştirmiş yeni burnun. bu arada çizdiğin tasarımdan çok daha harika.
yanlış hatırlamıyorsan epey ucu kalkık bir burun istiyordun? doğru mu hatırlıyorum emin değilikm ama bence çok isabetli bir çalışma olmuş senin burnun. çok yakışmış canım sağlıcakla kal.

arkadaşlar bu cvp yazma kriteri çok kötü bişi yaptığı brunları göremiyorum iznim olmadığı için.ya karar verip yaz gelmedne ameliyat olmam lazım dr seçmekte çok zorlanıyorum.dr emre ilhanın da daha çok kbb ci olması beni biraz tereddüte itiyo:(:(

arkadaşlar bu cvp yazma kriteri çok kötü bişi yaptığı brunları göremiyorum iznim olmadığı için.ya karar verip yaz gelmedne ameliyat olmam lazım dr seçmekte çok zorlanıyorum.dr emre ilhanın da daha çok kbb ci olması beni biraz tereddüte itiyo:(:(

hiç korkma Emre İlhan için garanti verebilirim sana o derece yani düşün:) kbb ci ama 12 yıldır burun estetiğiyle uğraşıyo bak sana ekşi sözlükte hakkında yazılanları kopyaliyim başka doktorlar ilgili bu yorumları göremezsin:) 25 mesaj sınırı içinde bi yerlere kopyala yapıştır canım:))

fonksiyonel ve estetik burun cerrahisinde master seviyesine ulaşmış kulak-burun-boğaz&baş-boyun cerrahisi uzmanı. yapısal rinoplasti denen greft/komplike burun cerrahisinde, genç yaşına rağmen türkiye'de ve hatta dünyada önde gelen birkaç isimden biri olmayı başarmış. baştan abartı gibi gelse de, henüz 35 yaşına gelmeden 1000'in üzerinde ameliyat tecrübesi, yurtiçi ve yurtdışından oldukça yoğun hasta potansiyeli, internet ortamındaki yüzlerce olumlu hasta feedback'i de durumu destekliyor. ayrıca balıkesirli olup syal mezunu olması benim için hoş bir tesadüf oldu.

yaşlı profesörleri gerçekleştirdiği 1.000 küsur ameliyatla solda sıfır bırakmış, aşmış estetik anlayışına sahip operatör doktordur.
ameliyat öncesinde ve sonrasında bir psikoloğu aratmayan desteğiyle, tatilmiş bayrammış dinlemeden durmayıp hep çalışan bünyesiyle "insan mısın sen" dedirtir. tipi ve üstün kibarlık seviyesi sebebiyle hatun tayfasını "bizi de kes doktor emre" çığlıklarına boğan doktorumuzun kendi burnunun da estetik olması konuya son noktayı koymaktadır. ayriyetten sosyal medyayı da ihmal etmemiş, şuradan hayranlarına seslenmektedir: http://www.facebook.com/...emre-ilhan/158281844215227

burun estetiği konusunda kafayı bozmuş, estetik cerrah.
aslen kbb uzmanı olsa da son on yıl boyunca, "nasıl daha iyi burun ameliyatı yapabilirim?" demekten kendini alamayıp bütün dünyayı dolaşan, türkiye, avrupa ve orta doğu'nun her yerinden mutlu hastaları olan ve nice doktorun "yok, bu burnu kimse düzeltemez!" diyerek uzak durduğu burunların korkulu rüyası haline gelmiş niptuck insanıdır. şahsımın da kemerli ve eğri burnunu düzeltmek suretiyle yıllar süren buhranlara ve nefes darlıklarına nihayet son vermiştir. gözlerindeki meslek aşkı ile karizmalar karizması bir abimizdir neticede.

Son düzenleme:
kızlar merhabaa, ben yeni üye oldum bnmde burnumda kemık var ve nefes alma problemim doktor araştırıyordum ancak trabzondaki doktorlara bakıyordum her neyse snra dr emre ilhanı gördüm sizlerden ameliyat ücreti hakknda bilgi almak istiyordum bir de bn ist dışında yaşıyorum ist dışında yaşayıp ameliyat olan varmı?

kızlar merhabaa, ben yeni üye oldum bnmde burnumda kemık var ve nefes alma problemim doktor araştırıyordum ancak trabzondaki doktorlara bakıyordum her neyse snra dr emre ilhanı gördüm sizlerden ameliyat ücreti hakknda bilgi almak istiyordum bir de bn ist dışında yaşıyorum ist dışında yaşayıp ameliyat olan varmı?

şu an fiyatı 5500 tl ama mayısta zannediyorum zam gelecekmiş. bu arada istanbul dışından ve yurtdışından çok fazla emre bey e ameliyat olan arkadaş var bu forumda. hepsi memnunlar. bütün sayfaları okuyabilirsen bulursun zaten. kolay gelsin :)

Ben Hollandadan gidecegim Istanbula Emre bey icin. Acik konusayim, Belcikadada Emre beyin aldigi ucrete ameliyat olanlar var, bana yakin Belcika ama ben yinede tercihimi Emre beyden yana kullaniyorum cunki burnumu emin ellere teslim etmek istiyorum. Ayrica Emre beyin Istanbul disindan cooook hastasi var, burdan okuyabilirsin. Otelde kaliyorlar, sanirim Emre beyin asistani bunun hakkinda sizi bilgilendiriyor. Birkac gun hastanede de kalabilirmissin, 50 euro idi gecelik yanlis hatirlamiyorsam. Bende sanirim 1 iki gun fazladan kalmayi dusunuyorum hastanede. Mayista 6 bin TL olacakmis ucreti, asistani oyle demisti. Sana kolay gelsin, umarim icine sinen doktoru bulursun.

Neurosis, benim Emre beyi secmemin en buyuk nedenlerinden biride kbb ci olmasiydi ( ve hastalanirin hemen hemen hepsinin burnundan memnun olmasi). Adam hem burunu duzeltiyor, hem icini hallediyor. Bazi kisiler burunun icinde problem oldugunu bilmiyorlar, kbb ci bunu estetik sirasinda kolaylikla goruyor ve orayada el atiyor. Bence bu seni tereddute itmemesi lazim, tam tersi... Sanada doktor bulmanda kolay gelsin..Ben tam 6 yildir arastirdim ( daha fazla degilse), iyikide bu kadar cok beklemisim, cunki daha 6 ay onceye kadar Emre beyi kesfettim, ve inan icim o kadar rahat ki.. 6 ay boyunca butun yorumlari okudum, bazen iki defa okudugum oldu. Simdi randevumu aldim, Allahtan birsey cikmazsa bende Emre beyin yaptigi o guzel burunlardan birine sahip olacagim, insallah...

Neurosis, benim Emre beyi secmemin en buyuk nedenlerinden biride kbb ci olmasiydi ( ve hastalanirin hemen hemen hepsinin burnundan memnun olmasi). Adam hem burunu duzeltiyor, hem icini hallediyor. Bazi kisiler burunun icinde problem oldugunu bilmiyorlar, kbb ci bunu estetik sirasinda kolaylikla goruyor ve orayada el atiyor. Bence bu seni tereddute itmemesi lazim, tam tersi... Sanada doktor bulmanda kolay gelsin..Ben tam 6 yildir arastirdim ( daha fazla degilse), iyikide bu kadar cok beklemisim, cunki daha 6 ay onceye kadar Emre beyi kesfettim, ve inan icim o kadar rahat ki.. 6 ay boyunca butun yorumlari okudum, bazen iki defa okudugum oldu. Simdi randevumu aldim, Allahtan birsey cikmazsa bende Emre beyin yaptigi o guzel burunlardan birine sahip olacagim, insallah...

inşallah :) umarım beklediğinden de güzel bir sonuç olur.

mrb kızlar sonunda amelıyat için tarih aldımm 25 nisan bakalım ben daha önce bır tarıh ıstedım ama maalesef hep doluymus eger ıptal eden olursa bıraz daha öne alıncak amelıyat tarıhı zaman nasıl geçicek sımdıden heyecan bastı tuhaf bır duyguymuş :)

Son düzenleme:
mrb kızlar sonunda amelıyat için tarih aldımm 25 nisan bakalım ben daha önce bır tarıh ıstedım ama maalesef hep doluymus eger ıptal eden olursa bıraz daha öne alıncak amelıyat tarıhı zaman nasıl geçicek sımdıden heyecan bastı tuhaf bır duyguymuş :)
hayırlı olsun canım ameliyat tarihini alınca insan bi garip oluyo gerçekten:) sonra alışıyosun. Açık illaki oluyo bende martta olcaktım şubatta oldum daha erken ameliyat olmaya hazır ol:)

Son düzenleme:
arkadaşlar az önce aradım.taaa 12 nisana tarih verdi ameliyata karar verirsem o da hazirana ancaymış o ne yaa benim durumum acill.nefes denen bişi yok bende sürekli rinit faranjitim üstüne birde akarlara alerjim var burundan çektiğimi bir ben biliyorum.fikri olan var mııı???

arkadaşlar az önce aradım.taaa 12 nisana tarih verdi ameliyata karar verirsem o da hazirana ancaymış o ne yaa benim durumum acill.nefes denen bişi yok bende sürekli rinit faranjitim üstüne birde akarlara alerjim var burundan çektiğimi bir ben biliyorum.fikri olan var mııı???

evet cnm bende aradıgımda mayıs ayı doldu demıstı sadece 25 nısanda bosluk varmıs onu aldım şansa ama iptal ettıren oluyormus bazen soyleseydın haber verırler sana iptal eden olursa

Demi kız, bende bir tuhaf olmuştum ama alıştım artık. Şimdi gün sayıyorum..ama heyecan gün geçtikçe artıyor. Yıllardır hayalimde, artık gercek olacak inşallah.

merhabalar
benim de geçen sene burnum kırıldı . doktor ancak 1 sene sonra ameliyat olabilirsin dedi. kemiklerin kaynaması gerekiyormuş iyice. şimdi doktor arayışındayım. emre ilhan hakkında çok güzel yorumlar okudum bu sitede. aklıma yatmaya başladı baya.
yalnız ameliyat sonrası hakkında deneyimlerinizi biraz paylaşmanızı rica ediyorum.

benim 1ay oldu ve şişliklerim çok hızlı iniyor.biz ilk 3ay baya şiş olur diye tahmin ediyorduk emre beyde şaşırdı kalın derili olmama rağmen çok hızlı indi şişlerim:) tabiki burun ucum şiş onun dışında burnumda farkedilir şiş yok çok yeni olmasına rağmen iyi durumdayım:32: 6 8 ay arası oturur dedi emre bey ama şu anda bile normal kalınlıkta deriye sahip olanlara göre çok iyi durumda şişlerim :) burun sırtında falan pek şiş yok bunun nedeni de bol sıvı tüketmem sigara alkol kullanmamam sanırım:) emre beye kesinlikle güvenebilirsiniz...ben çok takıntılıyım ben bile memnun kaldıysam herkes kalır diye düşünüyorum:34:

Demi kız, bende bir tuhaf olmuştum ama alıştım artık. Şimdi gün sayıyorum..ama heyecan gün geçtikçe artıyor. Yıllardır hayalimde, artık gercek olacak inşallah.

gerçekten çok tuhaff senelerdır yaptırmak ıstıyodum sımdıye kısmet oldu.daha 2 ay var nasıl gecıcek bu zaman bılmıyorum suan bıle bır tuhafım amelıyat yaklastıkca ne yapıcam bılmıyorum

Back