Fundy dün kontrole gitmişmiydin? Muayenehanesin de gördüğüm kişi sensen eğer burnun resimdekilerden çok çok daha güzel:)
evet canım dün gitmiştim saat 5 ten sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fundy dün kontrole gitmişmiydin? Muayenehanesin de gördüğüm kişi sensen eğer burnun resimdekilerden çok çok daha güzel:)
evet ameliyat tarihi aldım 20 nisan gününe. bakalım artık. sana da çok geçmiş olsun diyorum tekrardan :) ne güzel oldu da bitti maşallah :)
tatlım fotolarına baktım gerçekten günden güne baya değişmiş, daha da güzelleşmiş. 2,5 ay olmuş ama eminim dün gibidir. benim de 1 ay oldu nasıl geçti zaman anlamadım. burnumun ucu taş gibi benim ve uyuşuk gibi. senin hala öyle mi? ne kadar sürecek acaba bu durum?![]()
Bende 27 Mart, pembeatmosfer. Yani snden 4 hafta once... Ayyy düşündükce icim kötü oluyor. Kızlar inşallah ozamanda kadr sigarayi bırakımda, kolaylıkla atlatirim ameliyatı. Düşündükce heyecan basıyor beni..
evet canım dün gitmiştim saat 5 ten sonra
Kumsalberil merhaba, benim burnumun ucu 1 sene sonra hissetmeye başlamıştı yavaş yavaş..6 sene oldu başka bir doktora ameliyat olmuştum malesef benim burnum hafif eğri oldu ve iyi nefes alamıyorum ancak cesaretimi topladım ve işlerimden dolayı hazirana Emre Bey'den revizyon için tarih aldım bakalım.
haziranın kaçında cnm ameliyatın
Arkadaşlar başka kimler Emre Bey'e ameliyat oldu ? Fotoğrafları görmek istiyorum .
Arkadaşlar başka kimler Emre Bey'e ameliyat oldu ? Fotoğrafları görmek istiyorum .
sevgi bu linklere daha önce tıklamıştım ama sayende yeniden üşenmeden merakla tek tek yine baktım. emre beye olan güvenim bir kere daha tazelendi bu şekilde. yüze ne kadar uyumlu burunlar her biri. inşallah biz de sonuçlardan memnun kalırız. senin tarihin yaklaşıyor , bak şubat neredeyse bitti :)
Ay kiz, hic sorma. Gunu yaklastikca heyecan artiyor. Artik gunleri saymaya basladim, buyuk bir sevinc ve heyecan yasiyorum. Hepsi olsun bitsin birsuru foto ekliycem. Canli yayinla olan bitenleri anlatirim :))
ben de aynı şeyi düşünüyorum. burada fotoğraflarını ekleyerek yardımcı olmaya çalışan birçok arkadaş var. ve belki farkında değiller ama öyle yardımı oluyor ki.
ben de nasip olursa ameliyattan sonra fotoğraf paylaşacağım.
zeynep canım bandajlı halinden daha iyi ama burun sırtım çok şiş, kütük gibi sanki... İnmezmiş gibi geliyo biraz sabretmek lazım sabır da bende yok:))Emel nasıl burnun bandajlar çıktığında merak ettim seni :)