Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Arkadaşlar benim burun ucu istediğimden çok daha fazla kalkık,bu yüzden çok mutsuzum:(tanponlar ve bandaj çıkarıldıktan sonra burun ucu iner mi?sizlerde inme olmuşmuydu.bilgi verirseniz sevinirm.
aynen zeynep benimde kalkık gibi geliyo iner heralde ben kalkıklıktan çok kalınlığına taktım ince bi burnum vardı nasıl böyle kalın oldu ya inş tamponlar çıkınca iner çünkü ben kibar bi burun istiyodum ama şekli güzel iyi gibi geliyo bilmiyorum

buradan anladığım kadarıyla burun ucu ameliyattan sonra devamlı iniyor.

18. günüm. benimkisinin şu an ucu çok şiş, ama şişliğin inmesini hiç ama hiç istemiyorum, inicekse de mümkün olduğu kadar geç insin. çünkü bu ucunun kalkık gözükmesini sağlıyor, inerse malesef ucu eskisi gibi dümdüz olacak. umarım çoook uzun bir zaman inmez. daha kalkık olmasını isterdim :(

Son düzenleme:
benm de ilk basta oyleydi hatta dra sormustum gulmustu sana tanyeli burnu yaptim diye:) uzulme cok kalkik bi burun istemediysen inecektir

senin ilk aylardan son aylara doğru epey fark var. bence ideal kalkıklık seninkisi. kavisli ama kalkık olmayan burun doğada pek rastlanmayan burun bir şekli, kavisli bir burnun kalkık bir şekilde sonlanması gerekiyor güzel görünmesi için bence.

Bilemiyorum arkadaşlar umarım dediğiniz gibi olur, ama benim kalkıklığı inecek gibi gözükmüyor malesef :( çok yukarıdan yapılmış uzun yüzümde kısa ve kalkık bir burun var şuan..emelcim sen kalkıklığından memnunsan kalınlığını dert etme o zamanla gecektir

Bilemiyorum arkadaşlar umarım dediğiniz gibi olur, ama benim kalkıklığı inecek gibi gözükmüyor malesef :( çok yukarıdan yapılmış uzun yüzümde kısa ve kalkık bir burun var şuan..emelcim sen kalkıklığından memnunsan kalınlığını dert etme o zamanla gecektir

keske değişebilseydik... :(

zeynep canım senin burnunu görmesem inanıcam dediklerine senin burnun kalkık değildiki tam ayarındaydı ve daha tamponlar var inecek çünkü bantla yukarı topluyo doktor burun ucunu tutsun diye sanırım... bantlar açılınca iner. Bu arada ameliyattan sonra bi iki tane fotoğraf koydum pek bişeye benzemesede şu an:)

Baktım yeni ekleyenlere, çok güzel.

Sanırım ben en büyük hatayı "estetik olduğu belli olmasın" diyerek yaptım.
Ne yazık ki şu an eski burun ucumun aynısı dümdüz. Çok trajik :(

sende foto koysana bakalım belki sana öyle geliyordur..belli olsaydı bu sefer pişman olabilirdin hem burun kaldırmak kolay indirmek zor istersen emre bey biraz daha kaldırabilir çok mutsuzsan eğer..seninkide çok yeni daha burun oturmamıştır üzme kendini:20:

sende foto koysana bakalım belki sana öyle geliyordur..belli olsaydı bu sefer pişman olabilirdin hem burun kaldırmak kolay indirmek zor istersen emre bey biraz daha kaldırabilir çok mutsuzsan eğer..seninkide çok yeni daha burun oturmamıştır üzme kendini:20:

bencede cnm resim koyarsan daha açıklayıcı olur.eğer koymak istemiyorsan benim gibi resmini kesip sadece burnunun resmini koyabilirsin.

selam, özel mesaj kutunu boşaltırsan sana da gönderebilirim.

Bunu söylediğin iyi oldu, bende doğal ama birazcikda kalkik istiyorum. Ya ben bunları duydukca sürekli fikir değiştiriyorum aslında, yok kavisi olsun yok doğal olsun, oda olmadı kalkik vs vs. Ne istediğimi bir belirlesem...

Bunu söylediğin iyi oldu, bende doğal ama birazcikda kalkik istiyorum. Ya ben bunları duydukca sürekli fikir değiştiriyorum aslında, yok kavisi olsun yok doğal olsun, oda olmadı kalkik vs vs. Ne istediğimi bir belirlesem...

Acemicadı mesajına yanıt veremedim mesaj sayım yeterli olmadığı için.. senin kaçıncı günün ? Ben kontrolde soyledim kalkıklığının ve yüksekliğinin ineceğini söyledi emre bey biraz rahatladım o yüzden benim yüzüm o kadar şiş ki ( dudaklarım bile bi garip haldeler ) o yüzden de kalkık gelmiş olabilir bana çünkü görenler kalkık olmadığını soyluyorlar ama 2 gün içinde bile fark etti eskisi kadar dik değil bir çok kişinin zamanla oturmuş ben istisna olmam diye düşünüyorum :)

Bende doğal bi burun olsun demiştim oyüzden üzme kendini. Şişlikler ve morlular kişiden kişiye değişiyor mesela ben forumda hiç benim kadar şişeni görmemiştim ama benim ameliyatım 5 saat sürdü ve nefes problemim giderilmiş etlerim yakılmış bide sonrasında estetik kısmı var tabi..Dolayısıyla ağır bi ameliyattı. Umarım sende zamanla istediğin buruna kavuşursun süreci bekleyip göreceğiz hepimiz..

Bu arada bana ameliyat öncesinde ve sonrasında çok büyük desteği olan unicorn ve handemelek'e teşekkür etmek istiyorum burdan:)

Acemicadı mesajına yanıt veremedim mesaj sayım yeterli olmadığı için.. senin kaçıncı günün ? Ben kontrolde soyledim kalkıklığının ve yüksekliğinin ineceğini söyledi emre bey biraz rahatladım o yüzden benim yüzüm o kadar şiş ki ( dudaklarım bile bi garip haldeler ) o yüzden de kalkık gelmiş olabilir bana çünkü görenler kalkık olmadığını soyluyorlar ama 2 gün içinde bile fark etti eskisi kadar dik değil bir çok kişinin zamanla oturmuş ben istisna olmam diye düşünüyorum :)

Bende doğal bi burun olsun demiştim oyüzden üzme kendini. Şişlikler ve morlular kişiden kişiye değişiyor mesela ben forumda hiç benim kadar şişeni görmemiştim ama benim ameliyatım 5 saat sürdü ve nefes problemim giderilmiş etlerim yakılmış bide sonrasında estetik kısmı var tabi..Dolayısıyla ağır bi ameliyattı. Umarım sende zamanla istediğin buruna kavuşursun süreci bekleyip göreceğiz hepimiz..

Bu arada bana ameliyat öncesinde ve sonrasında çok büyük desteği olan unicorn ve handemelek'e teşekkür etmek istiyorum burdan:)
zeynep bende dün gittim muayenehaneye emre bey dediki ikinizin burnuda çok inceydi bıçağı değdirdiğim anda kemikler çatlamaya başladı çok yumuşakmış kemikler iki ince derili hasta aynı güne geldi zordu dedi

ne demek cnm rica ederim yardımcı olabildiğime sevindim çok geçmiş olsun ;)

kendi orijinal burnunun nasıl olduğu da beklentini etkileyen bir faktör.
benim burun ucum dümdüzdü eskiden. doğal burun istedim, yine düz haliyle, ama eskisi ile bi farkı olmadığı için pişman oldum belli olmasın dediğim için :(

Son düzenleme:
Sevgi ben de senin gibiydim aynı, emre bey soruyor nasıl olsun diye benden tık yok, nasıl olmasın diyor benden gene tık yok. çok sinir bozucu bir durum ama tek emin olduğum şey doğal olmasıydı. gerisini emre beye bıraktım. o da eski burnuma benzeyen ama daha güzel bir burun yaptı bana. bence emre beye bırakabilirsin kendini, o kadar zeki ki tarzını hemen algılayıp zaten direk tasarımını yapıyor. Eğer kararsızsan tabi...

zeynep bende dün gittim muayenehaneye emre bey dediki ikinizin burnuda çok inceydi bıçağı değdirdiğim anda kemikler çatlamaya başladı çok yumuşakmış kemikler iki ince derili hasta aynı güne geldi zordu dedi
hadi yaaa, e daha kolay değil mi öyle, hiç güç harcamadan kesmiştir fazlalıkları. emel çok merak ediyorum nasıl olduğunu, foto bekliyorum.

hadi yaaa, e daha kolay değil mi öyle, hiç güç harcamadan kesmiştir fazlalıkları. emel çok merak ediyorum nasıl olduğunu, foto bekliyorum.[/QUOTE]
fazla ince olması nedeniyle hassas oluyomuş ufak bi hata bile belli oluyomuş kumsal ama başarılı dedi hem şekil olarak hem fonksiyon olarak güzel oldu dedi ama şu an ben burnumu hiç bişeye benzetemiyorum kalın ve şiş burnuma alttan bakınca çok komik gözüküyo delikler tombul ve gergin tampon yüzünden galiba... evdekiler bu halini bile beğendi eski burnumdan ne kadar bıkmışlarsa artık:))) insanın yazdıkça yazası geliyo çok garip bi deneyim çünkü neyse uzatmiyim:) canım iyileşince koycam

Son düzenleme:
Back