çok beğendim canım burnununazar dğmesin :)
çoookkkk saoll canımm darısı ameliyat olmak isteyenlerin başına
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok beğendim canım burnununazar dğmesin :)
Merhaba, en beğendiğim burunlardan biriydi seninkisi.
Bence "alttan bakılınca" %100 simetri olup olmaması çok önemsiz. Pratik hayatımızda hiç kimse aniden yere yatıp burnumuzu alttan incelemiyor :)
Bir de aklımda yanlış kalmadıysa; Emre Bey hastanın kendi burnundan kaynaklanan sebeplerden dolayı eşitsizliğin kaçınılmaz olduğu zamanlarda eşitsizliğin karşıdan, yandan ya da önden algılanmasındansa alttan algılanmasını tercih ettiğini söylemişti. Ben senin albümünü takip ettim ve deliklerin simetrisine burada yazılana kadar hiç dikkat etmedim bile.
Güle güle kullan, özellikle son halini çok beğendim :)
Albümünü görmek istiyorum puff :)bu arada fuarda Yakup Avşara Ameliyat olmuş bi erkek manken vardı.. görür görmez estetik oldugunu anladim.. ve burnun yan tarafinda bi cöküntü vardi.. cok kötü görünüyodu.. keske resmini paylaşma şansım olsa... yakup avşar pahali geldigi icin gitmemiştim :) iyiki gitmemiişim dedim bi an.. tmm her sonuc tabiki böyle değildir ama işide şansa birakmamak lazim.. piyango değilki bu..
çok sağolun kızlar yeni geldim bende şu an şişmiş bi vaziyetteyim tamponlu halini beğendim inş tamponsuz da güzel olur:)) zeynebin ameliyatı 5 saat benimkide 4 saat sürdü narkozdan uyandığımda saat akşam sekiz buçuktu emre bey hala yanımızdaydı muayenehanesinde bekleyenler olduysa beklemekten bitap düşmüşlerdir heralde:) ama bu bize emre beyin ne kadar özendiğini gösteriyo aslında iyi olana kadar uğraşıyo ama narkozdan uyanmak çok kötü bişey aşırı bi titreme oluyo sonra odaya alınınca bir kaç ağız dolusu kan kusuyosun ilginç mesela bunu bilmiyodum:) neyse uzatmiyim bilgisayara bakmakta yoruyomuş gerçekten:S
çok sağolun kızlar yeni geldim bende şu an şişmiş bi vaziyetteyim tamponlu halini beğendim inş tamponsuz da güzel olur:)) zeynebin ameliyatı 5 saat benimkide 4 saat sürdü narkozdan uyandığımda saat akşam sekiz buçuktu emre bey hala yanımızdaydı muayenehanesinde bekleyenler olduysa beklemekten bitap düşmüşlerdir heralde:) ama bu bize emre beyin ne kadar özendiğini gösteriyo aslında iyi olana kadar uğraşıyo ama narkozdan uyanmak çok kötü bişey aşırı bi titreme oluyo sonra odaya alınınca bir kaç ağız dolusu kan kusuyosun ilginç mesela bunu bilmiyodum:) neyse uzatmiyim bilgisayara bakmakta yoruyomuş gerçekten:S
Gecmis olsun canim, kız demek o kadar uzun mü sürüyor ameliyat? Bende 2saatte biter diye düşünüyordum, ay çok korktum şimdi ya, demek birde kan kustun? Offff, bu ne yaa. İnşallah istediğin gibi olur burnun... bende kolaylıkla atlatirim 27 Mart...
*arkadaslar emre ilhana son zamanlarda ameliyat olan var mı yada gorusen ? son fiyatını merak ediyorum butcem biraz sıkıntı cunku
Arkadaşlar benim burun ucu istediğimden çok daha fazla kalkık,bu yüzden çok mutsuzumtanponlar ve bandaj çıkarıldıktan sonra burun ucu iner mi?sizlerde inme olmuşmuydu.bilgi verirseniz sevinirm.
çok saol bisi yani ameliyttan çıkınca sok oldum çünkü çenem uzundu ve özellikle hafif bir kalkıklık olsun cenemle burun arasında ki mesafe açılmasını istemediğimi söylemiştim. Ama şu an olabilecek maximum kalkıklık var umarım dediğin gibi zamanla iner..
Arkadaşlar benim burun ucu istediğimden çok daha fazla kalkık,bu yüzden çok mutsuzumtanponlar ve bandaj çıkarıldıktan sonra burun ucu iner mi?sizlerde inme olmuşmuydu.bilgi verirseniz sevinirm.
çok saol bisi yani ameliyttan çıkınca sok oldum çünkü çenem uzundu ve özellikle hafif bir kalkıklık olsun cenemle burun arasında ki mesafe açılmasını istemediğimi söylemiştim. Ama şu an olabilecek maximum kalkıklık var umarım dediğin gibi zamanla iner..