Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Acemi Cadi, sonra resimlerini bırakacakmısin? Çok merak ediyorum, bende yakınlarda olacağım da.. Aslında Emre beye ameliyat olmayı düşünüyorum fakat hala guzel bı burun görmedim Emre beyin yaptıklarının arasında, puff un burnu hariç. Benim için simetri olması çok önemli, sonuçta kendim için ameliyat oluyorum, kendim beğendikten sonra digerleri beğenmeseler de olur. Birde asimetrik olursa baya bı takıntı olur bende. Umarım sende istediğin gibi buruna sahip olursun. . Gecmis olmuş.

şimdilik düşünmüyorum, henüz iyileşme sürecinde elime fotoğraf makinesi alıp çekesim bile gelmiyor.
teşekkürler geçmiş olsun dileklerin için.

yarın ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun demek istiyorum. zeynep83 ve emelsahin yanılmıyorsam siz yarın ameliyat oluyorsunuz. herşey gönlünüzce olsun, bol şans:) sakın panik yapmayın hatta rahat olun zaten en zoru karar vermekti gerisi birşekilde oluyor;) sevgiler

cmk ve zeynep çok teşekkürler garip bi şey mide bulantısına benzer bi duygu ayrıca insan kendini biraz çaresiz ve yalnız hissediyo bilmiyorum eski burnumla geçireceğim son gün özlermiyim acaba onu :))

cmk ve zeynep çok teşekkürler garip bi şey mide bulantısına benzer bi duygu ayrıca insan kendini biraz çaresiz ve yalnız hissediyo bilmiyorum eski burnumla geçireceğim son gün özlermiyim acaba onu :))

bence özlemezsin cnm:))ben şahsen hiç özlemedim şimdiden:))

Emel aynı hislerdeyim :)) heyacan ve nasıl olacak düşünceleri birbirine karışmış durumda..sen nasıl bir burun istemiştin?

Emel aynı hislerdeyim :)) heyacan ve nasıl olacak düşünceleri birbirine karışmış durumda..sen nasıl bir burun istemiştin?
burun ucu ne çok yuvarlak ne çok sivri, çok kalkık olmasın dedim kavis istemiyodum aslında kararsız kalmıştım Emre bey bana bırak dedi bende kabul ettim. Kibar bi burun istiyodum kalın, küt, yuvarlak burunları sevmiyodum Emre beyde zaten senin burnundan kalın burun çıkmaz dedi anlaştık:))

Bugun ameliyat olacak olan kizlarimiza coook gecmis olsun diyorum, ben sizin yerinize heyecanlandim, icim bir hos oldu.Allah yardimciniz olsun, umarim kolaylikla atlatirsiniz ameliyati ve istediginiz buruna sahip olursunuz.

Back